İnternet explorer ile ilgili bir sorunum war Bakıpta uğraşanlara şimdiden tşk ederi

firathazar

New member
Reaction score
0
ya benim pcye 3 gün önce format attım internet explorere girdiğim zmn %90 pc donuyor internet explorer eski sürümden kaynaklanıyor olabilir dedim yeni sürümü yükledim onda da aynı sorun war açınca ara sıra pc donuo özellikle ilk pcyi açtığımda donuo donuncada hiç bişi yapamıon ctrl+alt+delete yapsanda işe yaramıo donuo ancak fişi çekcen yada elin pc düğmesinde basılı kalcak ara sıra virüs taramasında da bu olay oluo ltf yardımmmm

hangi virüs programını kullanıyosun?
virüs programından kaynaklanıyor büyük ihitimalle..

programı kaldır .. öyle dene .. ayrıca ...
başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç
burdaki gereksiz çalışan programları kapat .. sadece ses ve ağ bağlantın kalsın ..
ve görev yöneticisinde çalışmakta olan sana yabancı geln programları kapat ..

programı kaldır .. öyle dene .. ayrıca ...
başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç
burdaki gereksiz çalışan programları kapat .. sadece ses ve ağ bağlantın kalsın ..
ve görev yöneticisinde çalışmakta olan sana yabancı geln programları kapat ..
kardeş msconfigden nasıl yapacağıma biraz değinebilirmisin

windows xp pro. kullanıyorsunuz sanırım..

sp3 yüklü mü bilgisayarınızda ?

ΜεтάĻïڪţ;3959087' Alıntı:
windows xp pro. kullanıyorsunuz sanırım..

sp3 yüklü mü bilgisayarınızda ?
evet xp kullanıom sp3 yüklü deil geçen defa sp3tü pcyi çok kasıodu bende format attım şimdi sp2 war

kardeş msconfigden nasıl yapacağıma biraz değinebilirmisin
ben yardımcı olmaya çalışayım. öncelikle Başlat -> Çalıştır'a gir.Açılan yere msconfig yazıp enter'a bas.(karşına bir ekran gelecek) Bundan sonraki adımları resimli olarak anlatıyorum:

p0irxy9k587s8bmcxru2.jpg

6dq2w0ot8e3y7copomzs.jpg

meg3bukk9oibszg5go.jpg

bu aşamadan sonra bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyor. açıldıktan sonra gelen ekrandaki kutucuğu doldur ve devam et, hepsi bu. yardımım dokunduysa ne mutlu bana :goz:

super hoca arkadaşıma tşk ederim
sizden bi ricam daha var benim pcde msn yok eski sürüm bi 7.0 yükledim 7.5 yükledim
epostanı yazıp girince dioki yeni sürüme yükselt no desen açılmıo evt desen bişiler yapıo sonra yine olmuo
Messenger 8.0 plusu yükledim onu tıklayıncada şöyle bi hata verio
:vurSorry but you must MSN/Windows Messenger 4.6(minimum) installed on your system in order tı install Messenger Plus
Re-installing MSN Messenger generally solves this problem dio:vur

arkadaşım ilk önce msn 8.5 yükle (eğer yükleme sorunu çıkarsa win insatallerinin sürümünü yükselt..yani win installer 3.1 indir .. daha sonra msn yükle..) msn 8.5 yükledikten sonra plus yükleyebilirsin..

Geri