İnternet uçuyor, 1 dakikada fiLm inecek

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Türkiye'de internet hızı 100 Mbps'ye çıkıyor, Türk TeLekom'un yeni internet paketLeriyLe 1 dakikada fiLm, saniyede de şarkı indiriLebiLecek​

101225internetAP__000000000.jpg

İnternette yeni bir dönem başlıyor. 1 Ocak’tan itibaren VDSL2 teknolojisi devreye giriyor ve internet hızı 100 Mbps’yi buluyor.

Böylece internetten bir film 60 saniyede indirebilecek. Aynı şekilde şarkı indirirken de neredeyse hiç bekleme süresi olmayacak. Türk Telekom’un yeni teknolojisiyle artık internetten televizyon seyretmek uydu yayın kalitesine eş değer olacak.

Türk Telekom’un VDSL2’de 100 Mbps’ye kadar tavsiye ettiği satış fiyatı 149 lira. Daha önce pilot uygulamaların gerçekleştiği VDSL2 teknolojisiyle en yüksek 32 Mbps sunan ve ADSL’de 8 Mbps kadar hız sağlayan Türk Telekom, VDSL2 ve ADSL2+ teknolojileriyle ilgili yeni tarifelerini de açıkladı. 1 Ocak’tan itibaren VDSL2 teknolojisiyle 50 Mbps ve 100 Mbps’ye kadar hız paketlerini sunacak olan Türk Telekom, ADSL2+’da ise hızı 16 Mbps’ye kadar yükseltecek.

LİMİTSİZ PAKETTE KULLANIM ARTIRILDI

Mevcut limitsiz paketler için de yeni adil kullanım kotası belirtendi. ADSL 8 Mbps’ye kadar 15 GB olan adil kullanım 25 GB’ya yükseltildi. ADSL 8 Mbps’ye kadar 100 GB adil kullanım kotalı paketin fiyatı da 89 TL olarak belirlendi.

2005 yılında Türkiye’deki ADSL kullanıcı sayısı 1.5 milyondu ve 2010’un üçüncü çeyreğinde 6.5 milyona ulaştı.

- KayNaK -

Ekli dosyalar

• 101225internetAP__000000000.jpg
    101225internetAP__000000000.jpg
    27.1 KB · Görüntüleme: 6,371
biz daha 1mbps baglanmıyoruz o hıza nasıl erişecez

Haydi hayırlısı bakalım. Telekom bizi yine nasıl kazıklayacak ?

TTNET hayırlı bişi yapmaz bundada vardır bişeyler yakında kokusu cıkar

fiyat indirimi yap. ne yapim ben 100 mbs hızı. Allah bilir o 100 mb netin upload hızı 1mbps yi bulmaz.
adam gibi 4 mbps kotasız ucuz internet yapmak işine gelmez.

8 mbps tarifesini kullanıyorum ama nedense 1 mbps' yi geçmiyor hızım uyuz oluyorum. Alt yapı sorunu var hâlâ çoğu bölgede.

Konu yanlış yerde geyik&mizah'a açılmalıydı :D

‎1 ocaktan itibaren ADSL 8 Mbps’ye kadar (Yeni 25 GB Adil kullanım noktaları) ve adil kullanım noktasına ulaştıklarında kullanıcıların internet hızları 512 kbps yerine 1 Megabit olacak...

birde fiyat iyileştirmesi yapsalar az biraz.. idare edeceğiz ..

8 mbps den bağlanıyorum güya ama çoğu zaman 1mbps bile olmuyor bu nasıl iş 100mbps diyorlar ya o da bunun gibi olacak anlayacağınız.

gülesim geldi.
Yurt dışı çıkışlarını ne kadar arttırdılar acaba?
%20-%30 Ne kadar?

Süper onlineden de uzak durun ping değerleri inanılmaz yüksek UYDU NET derim.
Telekom Uydu net super online den müşteri hizmetleri ile en az muhatap olduğum uydu netti.
Ah Ah Super online kandırdı beni.

Ayrıca okyanus altındaki fiber optik kabloların kapasitelerinin sınırındayız. ABD sitelerine avrupa tarafından ulaşmak git gide zorlaşıyor neden mi bizim servis sağlayıcılar ucuza kaçıyor da ondan.

Gece rüyalarına ak sakallı dede mi geldi ne oldu.Sanırım hala rüyanın etkisindeler.Bari insanımız hemen kanıpda aldanmasa.Avrupada daha doğru dürüst bu sistem yok :)

Türkiyeye güveniyooorum 100 değil 1GBbit bile getirirler en son teknolojiyi ayağımıza getirirler orada sorun yok tek sorun fiyattır.Bana dediler ki kişi malın %34ünü alır öğrendişkki kar oranı %200müş..
Ama en azından bu konuda ikinciyiz yani sondan 1.ci olmakta ver değil mi?

1 hafta sonra görelim bakalım ne olacak.Telefonsuz adsl dediler nasıl gelmeyse istanbulda başladı hala buralara uğradığı yok...

bizim bir dakikada filim indirmemiz sizce hayal değilmi görende film indirme hızı sadece bağlantı hızıyla sağlanıyor sanacak :D filmi çektiğimiz serverin iyi olmasıda gerekmezmi :D

Geçenlerde burada bir konu açan arkadaşımız vardı adını hatırlamadım şimdi . Çinde normal ev kullanıcısının internet hızı 60 mbps die bişi vardı. Onu görünce bizlerin ne kadar geride olduğunu gördüm bence internet hızımızın artması çok uzun yıllar alacak

evdeki internetimle şuan bir video açamıyorum. Youtubede bir şarkı açtım öylece bekliyom ki dolsun ve inanırmısınız yarım saatir hala dolmuş değil. Gelde çıldırma ve gelde inan türktelekomun vaatlerine

Palavra,Palavra,Palavra hepsi yalan bunların ben 8mbite kadar da bi kere olsun 3mbiti geçemezken bunlar bana 100mbitten bahsederse gülerim.

bide benm anlamadıgım film indirmek yasal bişe değil ama bu tarz reklamlarda hep bu kalıbı kullanırlar "bilmem şu kadar dk da şu kadar film indirin vs"

Geri