İnternette küfüre ceza

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
İnternette küfüre ceza

SMS ve MSN yoluyla ettiği hakaret için 1.500 lire ödeyecek

msnkufurkut.jpg

Ordu'da "SMS ve MSN yoluyla hakaret" ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan davada bir kişi, bin 500 lira para cezasına mahkum edildi.

Ordu 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, M.A. (40) adlı şahsa karşı SMS ve MSN yoluyla hakaret ettiği iddiasıyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan H.A. (24), önce TCK'nın 125. maddesi gereği 90 gün adli para cezasına çarptırıldı. Sanığın mahkemeye yansıyan olumlu kişiliği sonucu ceza 75 gün adli para cezasına indirildi. Sanığın ekonomik durumunu göz önüne alan mahkeme, 75 gün adli para cezasını bin 500 lira para cezasına ve bu cezayı 10 taksitte ödemesine karar verdi.
Mahkeme, sanığın 5 yıl süreyle denetimli serbestlik tedbirine tutulmasına da karar verirken, bu süreyi herhangi bir yasaklama veya yükümlülük yüklenmeden geçirmesini kararlaştırdı.

Ekli dosyalar

• msnkufurkut.jpg
    msnkufurkut.jpg
    4.7 KB · Görüntüleme: 7,254
Meclistekilere serbest
onlar uçakta hostesi tokatlıyabilir
polise tokat atabilir
dokunulmazlık denen bir zırhın arkasına saklanıp herşeyi yapma yetkileri var.(yokta yapanada ses çıkarmıyorlar yapanın yanına kar kalıyor).Gibi

Bu dava benzerlerine örnek olur inşallah. Bu aralar Klavye delikanlılığı yapan ödlekler peydah oldu

burda örnek olacak bir hüküm verilmişken yok meclis yok eğitim ne alaka arkadaşlar

mühim olan burda bir şeylerin değiştiği artık küfür var ne yapalım değil küfür varsa ceza da var demektir bu

adalet anlayışının oturması dileğiyle ...

en doğru yol eğitim.. önce onu adam akıllı verinde sonra mahkemeye koyun şunu

iyi olmuş.iş çığırından çıktı gibi bişi... daha ağır cezalar verilmeli ki örnek teşkil etsin...

Meclistekilerin dokunulmazlığı var da ondan :) Bir de sanırım küfür edeni dava etmişler. Yoksa bir ceza verilmezdi.

aslında doğru bır uygluma ve yerinde bır uygulama bır arkadas soz ettı klavye delikanlığı il ilgili doğru dıyor bence gerçi msn üzerinden bır kufur ile ılgılı o kişiyi bulmak nasıl olacak bılmıyorum keza bura ıcınde geçerli bırı kufur etse nasıl ceza uygulaması var bımıyorum en fazla banlanır dıye dusunuyorum sonra baska bır nıcklı yola devam eder kufur var ama yuz yuze edemedığın bır seyı neden sanal ortam edıyorsun onuda anlamıs değilim

Geri