İNTERNETTEN PARA KAZANMAK BU KADAR KOLAY.. (Resimli anlatım)

iceerol

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar şimdi size internetten nasıl para kazanacaksınız onu anlatacağım...

Bu site sayesinde internette durduğunuz her 1 saat için 45 sent kazanacaksınız..

öncelikle aşagıdaki linkten siteye üye oluyoruz..

http://www.surfjunky.com/?r=erolcicek

013jb.jpg

023lu1.jpg

036hf.jpg

044vx.jpg

052re.jpg

060ka.jpg

077rj.jpg

Evet arkadaşlar bundan sonra gelsin paralar.. hadi kolay gele..:D

öncelikle flood yapmışsın...

ve ben bu işi anlayamadım saçma gibi :) adamlar ben nette duruyorum diye paramı vercek çıkarı ne onların para bolmu gelmiş :)

KaZaX' Alıntı:

ve ben bu işi anlayamadım saçma gibi :) adamlar ben nette duruyorum diye paramı vercek çıkarı ne onların para bolmu gelmiş :)

hehe doğru valla ne alaka?
beyler inanmayın böle şeylere yaaaaww:mad:

KaZaX' Alıntı:

İnternette duruyorsun diye para vermiycekler.. onlarda para kazanıyor bu işten siteye ne kadar giren olursa o kadar para alıyorlar ve pastadan bir payda size veriyorlar..

Bakıyorumda kimse ilgi göstermiyor.. heralde bu sitedeki herkes çok zengin.. :) Neyse ben ileride göstereyimde ne kadar para kazandığımı görün bakalım.... :)

iceerol' Alıntı:
Bakıyorumda kimse ilgi göstermiyor.. heralde bu sitedeki herkes çok zengin.. :) Neyse ben ileride göstereyimde ne kadar para kazandığımı görün bakalım.... :)

anlattığına göre benim zengin olmam lazım sabah 9'dan gece 12 kadar fuLL netteyim :)

iceerol' Alıntı:

yine flood yapmıssın :D :D

ben netten alışveriş yaparım ama bu tür muhabbetlere güvenmem :cool: :eek:ut: :cool:

Sen şu ana kadar hiç para aldın mı onu söyle.Eğer tecribeyle sabitlediysen tamamdır bu iş.Söyle biz de uğraşalım.Boşa kürek çekmiş olmayalım

hehehe

Bunlara inanan insanlar varmı hala ya, saat başı 45 cent 10 saat 450 sent
Günde 5 doar hiç fena değil.
Bağlantı parası çıkar:)))
puaahahahahaa

sizlere katılıyorum ...

Ellerine Sağlık Arkadaşım Bi Deneyelim Bakalım...!

arkadaş zengin olck dönen koltukta birzamanlar fakir ama gurulu bi hacker vardı hatırlarmısındı diçk sonra bi dönck aman allahım ama sen sen buzerol deilmisin :D olm bu işlerden on kuruş kazan gel yüzüme tükür benm :D ama emeğe saygı bi teşekkürü hakettin

:) Bence Internet'de Para Kazanmak İçin Oyun Oynamalı Son Aldığım Haberlere Göre Adamın Biri 1 Ayda 16.000$ Kazanmış Online Oynun Kumar Diğil ... Valla Adamın Oturup Oyun Oynayası Geliyor...

Yaw warya çok komik muhabbet ha... herkes birşeyler saçmalamış... site işe yaramasa para kazandırmasa niye yazayım bunu buraya... haaa çok ta tın yani para kazanmayın beni çok mu alakar eder.. ama öyle değil işte ne kadar üye bulursam o kadar para kazanıyorum...bu lafları yazanlar intenetten şu kadar anlıyorlarsa faydalanmayı biliyorlarsa bende birşey bilmiyorum...lan şte manyak bir para kazanma yöntemi.. bilmeden etmeden yok işe yaramıyor yok saçmalık ne bunar yaww... kardeşim takır takır para alıyorum ben bu siteden.. günde en az 15 dolar alıyorum... şimdilik tabi...ileride üye sayısı katlandıkça bu artar tabi bu sizin içinde geçerli siteye uye olup üye bulduğunuz zaman aynı parayı sizde kazanacaksınız..

é@rt' Alıntı:
anlattığına göre benim zengin olmam lazım sabah 9'dan gece 12 kadar fuLL netteyim :)
He walla.Ben de öyle.Hatta hafta sonu 3 e kadar açık.Sakıp Sabancı halt etmiş olurdu.Benim yanımda.Öyle değil mi?:D

çok saçma geliyor bana - ama doğruysa iyiii

hem bu kazandığımız paralara ne oluyo bize nasıl ulaştırılıyor. çok sama...

lütfen böyle olur olmz konular açmayalım..

Fakat bu 1 saati 45 cent diye bişey varsa.Kusura bakma özür dileriz.
TABİ Varsa.... :} :)

Geri