İp öğrenmede.SoN NoKTa [ReSimLi] IpGet ''MsN DeN''

arkadaslar ipget programı tıkır tıkır calısıyor aslında ama lınk kırık ne yazık kı aslında yaklasık 20-25 gundur ipget ın lınklerı kırıktı ama artık yenı lınk olusturuldu sıze vermek ısterdım ama :goz: ne yazık kı burası hack degıl guvenlık bolumu :goz: ısteyen arasın bulsun

öle herkesin ip sini uyarı vermiyo.Bazen kafasına göre onun bunun ipsini uyarı veriyo bazen de bırak naber demeyi dosya alıyon veriyon ip uyarısı vermiyo :) ben bayadır kullanıyom.bende bikaç keredir çevrimdışı olanın ip sini uyarı verdi(bu nadir oluyo olunca da kişinin oturum açmış bulunduğunu anlıyosun) çevrimdışı olduklarını yakaladım :D ama genede güzel bi script paylaşım için sağol..teşşekürler

Bu arkadaşın neye saol dediğini çıkaramadım.Ondan önce gelen 2 mesaja bakarsak linklerin ölmüş olabileceğinden bahsediliyor.Ama arkadaş ya mesaj sayısını yada lafın gelişi ''Laf olsun torba dolsun'' hesabı oraya yazmış.Tamam bunu anladıkta madem saol diyosun be kardeş peki bunun teşekkür butonu nerde neden tıklımıysoun.Buaraya saol yazsana kadar arkadaşımızın emeğine teşekkürütıklasan çokmu zor bişey yapmış olursun.Niyetim seni azarlamak değil ama böyle örnekler çok var malesef.

Link kırık arkadasım yardımcı olursan sevinirim

sağol deneyecem ama ben yeni başladım
inşallah cözeriz

valla süpermiş yaww.. biri de şu notpad ile yapılan işi gösterse resimli süper olcak...teşekkürler paylaşım içinn

yaw bu ipget i bulamıyorum

nese buldum buldum arkadaşlar ben buldum ipget'i http://uploaded.to/?id=avlvy8 saygılar

ama bende bi teşekkür istiyom...

bende calısmadı ne iş yaa bende mı sorun var yoksa anlatımdamı

hangi spiritleri ekliyoruz arkadaşlar ben resimdekileri işaretledim sadece acaba olacakmı

ya burda resimler gorukmiooo kiyardımcı olabilirmisinizz

Geri