İp Gizleme

ExpeRt`

Counter Strıke
Reaction score
0
Artık internette TORPARK ile iz bırakmadan dolaşabilirsiniz.

Firefox tarayıcısı temel alınarak geliştirilen Torpark Web tarayıcısı, kullanıcılarına İnternet’te güvenli bir şekilde sörf yapmalarına imkan sağlıyor

İnsan hakları savunucusu bir grup bilgi güvenliği uzmanından oluşan Hacktivismo isimli organizasyonun imzasını taşıyor.

Torpark tarayıcısı, kullanıcılarını gitmek istedikleri sitelere yönlendirmeden önce TOR (The Onion Router) isimli bir ağa şifreli bir bağlantı ile bağlıyor. Torpark kullanıcılarından oluşan bir ağ olan TOR, ağda bulunan bilgisayarların adreslerini (IP numaralarını) birkaç dakikada bir değiştirerek kullanıcının gizli kalmasını sağlıyor.

Portable Firefox ile birleştirdiklerinden, USB belleklerimize kurup istediğimiz bilgisayarda kullanabiliyoruz. Yani kurulum gerektirmiyor Download ettikten sonra kendini istediğiniz bir yere kuruyor ve tek tıklama ile çalıştırmaya imkan tanıyor ve isterseniz benim gibi USB Flash diskinize de kurup istediğiniz PC'den de çalıştırabilirsiniz. (Windows 2000, XP ve XP SP2' de sorunsuz kullandım.)
Torpark 1.5.0.7.exe 'yi indirmek için.
http://www6.evilshare.com/26878e1c-9...4-00a0c993e9d6...süper program vista işletim sistemi olanlardada sorun olmuyor ..deneyin yüzdeyüz çalışıyor.sitelerde ban yediğinizde dahi tekrar o siteye girebiliyorsunuz .aynı anda farklı nikler kullanarak .hem normal bir şekilde siteye hemde torpark ile giriş yaparak iki nikle istediğinizi yapın..deneyin.torpark sizi gizliyor .. sizi kimse bulamayacak

hide ıp bir işe yaramıyor birde bunu deneyelim bakalım

Geri