İran Dünyaya Meydan Okudu

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Alternatif nükleer güvenlik zirvesi düzenleyerek ABD ve batıya meydan okuyan İran bugün de “Ordu Günü” töreninde füzelerini sergileyerek dünyaya adeta meydan okudu.

Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın da hazır bulunduğu Tahran'daki kutlamalarda kara, hava, deniz kuvvetleri ve özel kuvvetlere ait birlikler gövde gösterisi yaptı.

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C935%5CIran%27da%20ordu%20g%C3%BCn%C3%BC-18.04%5CF18135331.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C935%5CIran%27da%20ordu%20g%C3%BCn%C3%BC-18.04%5CF18132358.jpg

Ordu Günü'nde konuşan Ahmedinejad, güçlü İran ordusunun Ortadoğu'da istikrarın güvencesi olduğunu söyledi. Ahmedinejad, "İran ordusu o kadar güçlü ki, düşmanlarımız bize saldırmayı akıllarından dahi geçiremiyorlar" dedi.

Kara, hava ve deniz güçlerine ait çeşitli türlerdeki hafif ve ağır savunma araç gereçlerinin sergilendiği törende, orta ve uzun menzilli balistik füzeler ağır tonajlı araçlarla taşındı.

Törende ayrıca savaş uçakları gösteri uçuşu yaparken, hava kuvvetlerine ait özel birlikler paraşüt atlayışı düzenledi.

Hurriyet

Ekli dosyalar

• 10388670.jpg
    10388670.jpg
    28.3 KB · Görüntüleme: 990
Yakışır helal olsun...

Bu adama hastayım.

Bizimkiler bunun 4de 1i olsa yeter !

one minutunu yeyim senin... davos gelir geçer ..Ahmedi Nejad abim ezer geçer .. Burdan Hackhell vasıtasıyla kendilerine bolca selam gönderiyorum....:rolleyes:

bu ahmedinejad habire bu sekilde konusuyorda... bakalim ole birsey oldugunda ne yapacak... bu isler sozlerle olmuyor.. zamani geldiginde gorucez sozdemi yoksa ozunde birseyler varmi

Ahmet Başkan a saygı ve selam larımı iletiyorum ...
Hep alnı açık ve yürekli bir lider olmuştur ...
Kısa ve öz konuşur ..
Herkes alacağı mesajı alır ...
Yürü ortadoğu aslanı

Irak lı Komutanlar ve Saddam da çok üfürüyordu bir zamanlar Amerika ya kafa tutuyordu
Nerde şimdi Irak Nerde Saddam Nerde Komutanları.
Durduk yere halkının hayatını riske ediyor.

Kimse İran Irak değil Persler savaşçıdır falan demesin kılıç kalkan ekiplerinin oyunları biteli çok oldu.
Dünya bindi mi tepesine uçaklar bombalar füzeler derken saddam gibi kafayı kuma gömmek zorunda kalacak. Amerika sıraya almıştır zaten iran ı Afganistan ve Irak işlerini tamamen bitirsinler dönerler İran a .

bos konusuyor bos
bos bos konusacagina ülkenin gencLerini düsün

Yarın Birgün Amerika İran'ı BombaLadığında OLan Ahmedinejad'a DeğiL İran HaLkına OLacak.
Amerika'ya Karşı Gerçekten Dimdik Duruyorsan Laf KoymaLarın Yerini İcraat ALmaLı Artık.

vala küserim benim başbakanıma laf yokkkkk az kaldı turkıyenın tümünü satmaya satsınlarda görün o zaman kimin başbakanı herifmiş az kaldı ergene kon falan derken aha orduda kalmadı hehe

Geri