İskender'in plakası şaşkına çevirdi

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
09102009105516.jpg

Kurtlar Vadisi'nde İskender'in otomobil plakasını görenler şaşırdı. O aracın plakasında bakın ne vardı......

Kurtlar Vadisi ekibine bir şeyler oldu! Star transferinin ardından, senaryoda büyük değişikliğe giden ekip, Ergenekon'a benzer bir yapılanmanın içerisine girdi. İskender'in bindiği aracın plakası ise bir hayli ilginç! İskender'in bindiği aracın plakası dizi Star'a geçtikten sonra RTE olarak değiştirildi. RTE, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isim kısaltması....

Devami...

paylaşım için teşekkürler çok ilginç

türkiye de Hangi plakayı yazarsalar Kesin bi anlamı çıkıor adamlar napssın Kvpusu forever :D

tesadüf olma ıhtımalıde war olmama ıhtımalıde...bılıyorus kı ülkemısde basın yanlı yayınlar yapar...neden olmasın....

çok güzel olmuş :D:D

aydın doğan işin içine girmişse işin b..u çıkmış demektir. ben ne RTE yi severin nede Aydın Doğanı ama aydın Doğanı ve yaptıklarını iyi bilirim...sakat biridir vesselam..

Aydın Doğan RTE yi Övmez Bunu unutmayın Star Ve kanal D yi İzleyin (Özellikle Star Tv ) Her haberleri Hükümet i kötülemek :victory

Denk gelmiştir diye düşünüyorum ya da RTE nin bi sabotajı olabilir mi :durdurun

KurtLar Vadisi Star'a geçtiğinden beri izLemiyorum çünkü senaryo satıLmıştır!
RTE'yi de sevmem Aydın Doğan'ı da ama Türk HaLkı oLarak haberLeri Aydın Doğan'ın gözünden izLemekten bıktık usandık artık..!

yha bırakın boyle uydurmacaları da vıncı sıfresı nı mı okudu herkes ne!! devlet bahcelı de o kıtabı okumus bır konusmasını ızlemıstım cok gulmustum:D ama bahcelı gercekten takdır ettıgım bır ınsan yanlıs anlasılmasın!!!

star a geçtikden sonra dizin heycanında bir azalma oldu sanki

tesaduf tur bence ama değişik bir raslantı olms :D

Geri