Bayadır yazmıyodum bak iyi denk geldi bu konu
Şimdi madem Türklüğün bir üstünlüğü yok , tek üstünlük takvada ; Yani Irkî anlamda bir üstünlüğümüz yok , neden şu çok müslüman araplar Hazar Türklerini yenemedi ?? Bugün Rusya'da İslam yoksa bunun da sebebi Türklerdir.Müslüman ordularının arkasında madem ilahi bir güç var , neden Gayri Müslüman Türklere işlemedi o güç ? Bırak kardeşim bu işleri.Tabi ki herşeyin yaratıcı , oldurucusu Allah ; Ama böyle çocuk masallarıyla gelme bana.Hem bana diyorsun ki bana bunları Allah yazdırıyor , hem de samimi müslüman olmana rağman "lan lun" gibi kelimeler kullanıyorsun ? Allah terbiye mi bilmiyor haşa ! Hayır. Bu senin özgür iraden , nasıl ki aklınla birşeyleri muhakeme yeteneğin varsa , yaptıkların da senin sorumluluğundadır.
Ben samimi bir Türk Irkçısıyım.Türkçüyüm.Genç ATSIZIM ! Fikirlerimin babası Atatürk , Dolayısıyla Ziya Gökalp ve Nihâl Atsız'dır. Bkz : Atatürk fikir babam Ziya Gökalp demiştir. Bizim ırkçılığımız diğer insanları öldürmek , katletmek değil ; Kendimizi üstün tutmak , devlet kademe ve kadrolarında TÜRK'ten başkasına yer vermemektir.Daha ziyade şöyle anlatayım ; Aramızda TÜRK'ten başkasını bulundurmamaktır ! Katil ırkçılar değiliz biz.
Ümmetçilik yada ne bileyim Türk - İslam ülküsü diyorsunuz da , Ben yanımda geçmişim , geleceğim , dilim , geçmiş topraklarım bir olmayan adamı neden isteyim ? Böyle bir saçmalık var mı ? Yada eğer böyle düşünüyorsanız kendinize ümmetçi demeyi bırakında İslami Sosyalist diyinde tamam olsun.
Benim ırkım dünya üstünde diğer ırklardan gerek tarih ve geçmiş olarak ( 16000 Senelik tarihi vardır Türklerin ) Gerek savaş becerileri olarak ( Şamanizm'e geçtikten sonra olduğu gibi , İslam'a geçtikten sonra da bu becerilerinde düşüş ve gerileme gözlenmektedir.Ama amacım İslam'ı kötülemek değil.) , Gerekse fiziksel yapı olarak savaşa yatkınlığı bakımından diğer ırklardan üstündür.
Ha diğer dünya için daha fazla ibadet eden benden daha iyi yere gelebilir belki ama ; Ben milletimin iyiliğini düşünerek ; Kendi kavmimin iyiliğini düşünerek birşeyler yapıyorsam , tahmin ediyorum (!) ki 7/24 ibadetle geçen bir hayattan daha çok mükafatını alırım.Almasam da milletim için çalışmış olur , safımı belli ederim !
Siz soğan yiyenlere inanın , bize TÜRKLÜĞÜMÜZ kafii. Şimdi bunu dedim de dinsiz damgası yemeyelim aman korkarım şeytanın şerrinden !