'İslam ve İnsan' bölümü görev talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'a şükür..Biraz yetişmekte zorlanıyordum doğrusu...Tam vaktinde bir istek gibime geliyor...

Hadis Atlası (>>> http://www.hackhell.com/showthread.php?t=267689 ), gibi sabit başlıklarını da hesaba katarsak sorumluluk konusunda da benden tam not almış birisin..

" + "...

Hayırlısı olsun abi..

Kesinlikle ben de destek veriyorum ;)

+ bendende gelsin... hayırlıs olsun...

bölüm moduda okeylemiş..

Forumun çalışkanlığıyla örnek üyelerinden birisisin....Özellikle Mübarek Ramazan ayı öncesinde bu göreve getirilmen çok olumlu olur bence...Hem Daywalker üstadın yükü hafiflemiş olur.Tabii ki her şeyden önce yetkinliğe bakmak lazım....Çalışkanlığın , dürüstlüğün , İslam ve İnsan bölümüne çok ilgili olman hasebiyle bu yetkinliğe sahip olan nadir Hackhell üyelerinden birisi olduğunu düşünüyorum...Hayırlısı olması dileğiyle....

+ 1907

konulara yaklaşımınız ve verdiğiniz konular gerçekten çok hoş...yakından takip ediyorum...
başarılı olduğunuz kanaatindeyim...devamını ümit ediyor ve başarılar diliyorum...
saygılarımla...

senin durumunu bir ara değerlendiricem daha sonra tüm hackhellilere duyururum ama biraz gayret göstermen lazım.

08.09.2007

sanırım bu burada vereceğim en anlamlı (+) 1071

yakışacağını hemde çok yakışacağını düşünüyorum.

yolun açık, allah(c.c) yardımcın olsun....

Bence tam zamani dayi. DayWalkerr'da zaten ihtiyacim var demis.
Oradaki tum konularla yakindan ilgileniyorsun ve guzel paylasimlarda
bulunuyorsun. Forumda objektifligini koruyup hep hak yoldansin.
Senden daha iyi birisi oraya olamaz.

Krallari bilmem ama bizim ecdadimiz 21 yasinda bir cag acip cag kapatmis.
Yeni gelenlerin onlerini acmak bizlere dusmustur.

+571

İnnuendo arkadaşım, seni forumun neredeyse her yerinde görüyorum, ne yalan söyleyim seni mod sannediyordum, bence zamana ihtiyacın yok haddim olmayarak tabi, yaptıkların yapacaklarını gösterir sadece bu değil, yorumlarınla, konularınla, karakterinle kendini ispatladığını düşünüyorum, karar yöneticilerin elbette, + destekliyorum ama kararları ne olursa olsun umarım gönlün kırılmaz. Selametle :goz: :goz:

+1 .

o bölüme ara sıra girerim....

forumda sevdiğim üyelerdensin ve bölümün en azından hurafelerden temizlenmesi lazım

+1923 hakkında hayırlısı olsun

Sevgi ve Saygı Cercevesinde bulunan bir üyesin ..
Önceden de tanıdığım birisin .. Daywalkerr de onay verdikten sonra Sadece hayırlı olsun demek duser ..
+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri