İslam ve İnsan..........!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
eskiden moddum ama bazı nedenlerden bıraktım.......!!!!!

ve bırakmamın dın konusuyla bı alakası oldugunu bazı kişilerde bilirler ve düşündüm islam konusunda her yanliş cumlede tartışmaya ben sebep oldum tartışmaya gırdım......bizim dinnimiz ve dinimi herkes gıbı çok sevıyorum ...

uzun lafı kısası ıslam ve insan bolumune mod adayı olmaya karar verdim

++ -- yorumlarınız beklıyorum:goz: :)

Öncelikle aday olduğun için teşk ederim
Şu sorularımın yanıtını almak istiyorum

1-İslam Hakkındaki Bilgin Ne Kadar ?
2-Bu konuda Bir İktisasın var mı ?
3-Arapça Ve Kuranı kerim okumayı biliomusun?
4-Duaları biliomusun?
5-Online süren ne kadar ?

Neden bunları sorduğuma gelince hassas bir bölüm ben açıkçası benden daha bilgili birisinin yanımda olması taraftarıyım Böl Bir arkadaşımız varsa şayet sende bu şartlara dahil olmak üzere Asistan Mod Olarak denemek isterim neden olmasın.

Bundan 10 gün önce başka bir bölüme aday oldun. we reddedildi
ne amaçla aday olduğunu merak ediyorum bölümde açılalı o kdr oldu..

Dark_Angel' Alıntı:
bazılarınız sanırım bu işi cok küçümsüyor, hackhell'in yönetici statusunde olan çoğu kişi paylasımları yanı sıra yaşları,olgunlukları,duruşları göz önunde bulundurularak seçildi hep. bu sıtede yönetici statusunde olan hemen herkes (özellikle admin ve smod statusundekı yonetıcıler) zaten daha önce yöneticilik vasfını senelerce icra etmiş ve isim olarak tanınan ve yaptıkları bilinen kişilerdir. Burası forum konseptınde olan bınlerce sıteden farklı sekılde yönetiliyor ama bunu hala içinizde farkedemeyenler var. Hackhell bir oyun bahçesi sizlerde bir çocuk değilsiniz bu sitede yönetimin görevini aldığı kişiler tekrar yönetimce kabul edildiği takdirde tekrar geri dönebilirler ancak canı sıkılınca yada birileri ile problemi olunca ben yöneticiliğimin alınmasını istiyorum diyerek bazı şeylerin yatışmasını birşeylerden kaçarak unutturma çabasında olanlar,hackhell da nasıl olsa benim yerim bakidir biraz gidiyimde yokluğumu anlasınlar mantığını güdenler ağzıyla kuş tutsalar bile hackhell da bıraktıkları yere gelmeleri söz konusu olmayacaktır. (istisnaların kaideyi bozmayacağını unutmayın..) Hackhell benle yada bensiz, herhangi birinizle yada herhangi birinizsiz herzaman ayakta olucaktır, yeri geldiğinde kimlerden vazgectik hackhell in huzuru için unutmayın o yuzden ne yaparsanız kendinize yaparsınız hackhell a değil. umarım suan görev yapan tüm yöneticilerde okur bu yazdıklarımı...

-1

gorev bolume degil kisiye verilir.. sen gorev almıssın ve hakkıyla yerine getirememissin demekki.. yada kendi istegnle bırakmıssın.. cocuk oyuncagı mı bu gorevi al ver al ver.. bilmiyorum simdi kızacaksın ama.. kızarsan kız ya dost acı soyler derler.. -1!

MAJESTE' Alıntı:

4-Duaları biliomusun?

Neden bunları sorduğuma gelince hassas bir bölüm ben açıkçası benden daha bilgili birisinin yanımda olması taraftarıyım Böl Bir arkadaşımız varsa şayet sende bu şartlara dahil olmak üzere Asistan Mod Olarak denemek isterim neden olmasın.

sadece sana açıklama yapım benı herkes sevmez burda bı kaç kişinın yorumuylada herkes benı kotuluyecektır bılıyorum

sadece orta okulu ımam hatıpte okudum bu bılgı sana herseyı anlatır dıye düşünuyom

BuNaLım' Alıntı:
bununla ne alakası var eskı gorevıme talıp olmuyom bılıyosunkı her islam konusunda
yanlış bışeyde tartışmaya gırıyodum islam bolumune mod adayı oldum

Ordaki yazılanları iyi okuyup anlasan bunun eski yada yeni bir bölümle ilgisinin olmadığını anlardın.Ben lafı uzatmıyacam -1 .Bol şanslar.

MAJESTE' Alıntı:

4-Duaları biliomusun?

Arapça bilmek şart mı İslam Ve İnsan bölümünde mod olmak için ?? bi de İktisas davası

daha önceki mod adaylığında + vermiştim kitaplar ve e booklar konusunda çünkü hak ediodun şimdi konularına bi göz atayım dedimde adult konularında var islam konularında bu bir çelişki değilmidir o yüzden

-1 diorum

Uzunefe' Alıntı:
Arapça bilmek şart mı İslam Ve İnsan bölümünde mod olmak için ?? bi de İktisas davası

1-Bölümde Bilgili Kişi Olması gerekio 2-Arapça Evet Arapça Yazılan Kelimeler oluo bilirse bizim açımızdan güzel olur

Sanırım anlatabildim güzel bi soru sordunuz kardeşim teşk ederim ayrıca

BunaLım İmam hatip lisesimi okudun demedim bu sadece iktisasın ya diğer kısımlar ?

ya boyle sohbet havasındamı gececek.. herkese cwp vererek.. herkes yazsın fikirlerini lafım soru soranlara degil.. en son da yonetimden soz sahibi birisi yazsın ve kapatsın ne burası boyle tartısma yerimi?

MAJESTE' Alıntı:
1-Bölümde Bilgili Kişi Olması gerekio 2-Arapça Evet Arapça Yazılan Kelimeler oluo bilirse bizim açımızdan güzel olur

Sanırım anlatabildim güzel bi soru sordunuz kardeşim teşk ederim ayrıca

BunaLım İmam hatip lisesimi okudun demedim bu sadece iktisasın ya diğer kısımlar ?

Lamagro' Alıntı:
ya boyle sohbet havasındamı gececek.. herkese cwp vererek.. herkes yazsın fikirlerini lafım soru soranlara degil.. en son da yonetimden soz sahibi birisi yazsın ve kapatsın ne burası boyle tartısma yerimi?

gelmiş tartışma senı kım mod yapmişsa gecende teş sayısı msj sayısı yorumu yapıyon sen kendi msj ve teş.. bak yonetıcı nasıl yapmışlar hayret bıde tartışma konusu oluyo dıyon sen yapıyon bebesın sen daha

yanı hepsıne cavap vardı neyse boşver

yada bı yonetıcıden
bunun kapatılmasını ıstıyom bazı şeyler vardır gelmiş bazıları bana edabıyatlık yapıyolar her sey bı gorev bırakmazsa yazık ne dıım daha baş vuruda yapmayacam bazıları mod olmuş ama daha ççuk yonetıcılk bılmeyen ınsanlarda var neyse konuyu kapatmasını ıstıyom bı yonetıcıden sunuda
anladı artık sömürücü olacam konu paylaşmakmı asla

kurallar kesin ve net! dark angel yazmıs gondermis.. daha neyi tartısıyorsun ki sen? somurucu ol ne diyelim senin tercihin!

Daha mod olamadan ne bu sinir olmadı insanlar yorum yapacaklar tabi BunaLım Senin saygı gösterip sonucunu beklemen gerekir oke isteğin üzerine kapanabilir konu teşk ederim ilgine ayrıca Yöneticilik bilmeyen insanlara gelince bırak onuda biz karar verelim demi yorumu biz yapalım.

Lamagro' Alıntı:
kurallar kesin ve net! dark angel yazmıs gondermis.. daha neyi tartısıyorsun ki sen? somurucu ol ne diyelim senin tercihin!

işine gıt sen dostum benımle tartışma ya gırme yorumu yazarsın eksı veya artı gelmiş bana bılmışlık yapma sen yokken bız burda modluk yapıyoduk

tartışmaya gerek yok ama bunalım senin kocaaa forumu tehdit etmeni yakıştıramadım.
burası sadece senin paylaşımlarınla bu hale gelmedi bunu unutma.
ayrıca bi cok sömürücüye 1 kişi daha eklense sorun olmaz
bizler paylaşıma devam ediceğiz coğu arkadaşlarımızla

Hackhell seni sömürücü olarakda bağrına basar :goz:

konuyu acan kişinin isteği üzerine konuyu kapattım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri