İsrail dizi peşinde koşmaya devam ediyor

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
saydam.gif

İsrail Dışişleri Bakanı Ayalon, ''Türk dizilerinde eleştiriler devam ederse Türk Büyükelçisi'nin sınırdışı ederiz'' diye konuştu.

İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon, bir İsrail televizyonuna yaptığı açıklamada Türk dizilerinde İsrail'e yönelik eleştirilerin sürdürülmesi halinde buna kayıtsız kalmayacaklarını söyledi.

SINIRDIŞI EDERİZ
Danny Ayalon, tepkilerinin ne olacağını sorulması üzerine "Belki, büyükelçilerini sınırdışı ederiz" dedi.

Ayalon, haftabaşında "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisiyle ilgili rahatsızlıklarını iletmek üzere çağırdığı Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Oğuz Çelikkol'a diplomatik teamüllerde yeri olmayan bir şekilde muamele etmiş ve Çelikkol'u kasten alçak bir koltuğu oturtmuştu. Türkiye'nin büyükelçisini çekme tehdidi üzerine ayalon özür dilemek zorunda kalmıştı.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• Ayalon.jpg
    Ayalon.jpg
    21.2 KB · Görüntüleme: 2,334
KV Filistin den sonra etmessiniz adam değilsiniz :D

Yapılan hakaretlerden sonra,Türk büyük elçisinin orada durması hata,onlara gönderme fırsatı vermeden bizim geri çekmemiz grekirdi,ama nerede bizde,Vatan ve Milletinin haysiyetini koruyabilen siyasetçiler!!

Göndermezseniz şe...sizsiniz.

Gerçi gönderseniz de öylesiniz.

Kuyruk acısı çıkmaz lan bunlarda.

Özür dilediler ya it gibi zoruna gitmiş şerroların.

Arkadaşında dediği gibi KV Filistinden sonra emezseniz adam değilsiniz.

Gerçi zaten değilsinizde !

adamdaki dangalaklık dogustan geliyor demek ki :)

onun ben towbe estagfuruullak yahu...
hemen bısım buyukelcıyı gerı cagırmamaız lasım bıdaha da goındermeyelım..
vuralım su gerseklerı yaaaa..
bı kac bombadan bısı olmaz......

Kurtlar Vadisi Filistin bi öekilsin bunlar filmin sinamaya gelmesini belkemez...Fragman yayınlandıgın da sınırdışı ederler :D

Son kozlarını kullanıyolar.

Bu filmlerde emmede etkiliyormus insanlari. Önce Türkleri, sonra Arablari bunlar yetmedi gibi simdi Israil de etki altinda kaldi :)
Vaybe Hollywood Türkiyeye geldi.

Devam sonuna kadar devam, benim tek hasta oldugum dizi, baska hic bir diziye bakmiyorum.

Geri