İsraiL Türkiye'ye sert çıktı

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Son zamanLarda gerginLeşen Türkiye-İsraiL iLişkiLerinde, İsraiL cephesinden oLdukça sert açıkLamaLar geLdi:İsraiL’e en son ahLak dersi verecek oLanLar TürkLerdir

100111-israilturkiye.hlarge.jpg

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile ilgili son zamanlardaki en sert açıklamasını yaptı.

Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuoyu önündeki sert eleştirilerinin ikili ilişkilere zarar verebileceği, İsrail devletine ve İsrail ordusuna en son ahlak dersi verecek olanların son Türkler olduğu ifadesine yer verildi.

İsrail'in Türkiye'ye saygı göstermede dikkatli davrandığı belirtilen açıklamada, ilişkilerin devamından yana olunduğu ancak karşılık beklendiği vurgulandı.

"KÜSTAHÇA AZARLAMA"

Ayrıca açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'in Gazze'ye düzenlediği ve 3 Filistinlinin yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili eleştirileri için ‘küstahça azarlama’ nitelemesinde bulunuldu.

BÜYÜKELÇİ ALTTA!

Bu arada, İsrail Yediot Ahranot gazetesinde yer alan bir haber de, ilişkilerdeki son durumu ortaya koydu.

Habere göre, Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon, Türkiye’nin İsrail Büyükelçisi Oğuz Çelikkol ile görüşmesinde gazetecilerin ısrarına rağmen tokalaşmadı ve ardından İbranice ‘Onun bizden daha aşığıda oturduğunun görülmesini istedik" ifadesini kullandı.

Habere göre olay ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin önceki hafta yayınlanan bölümünden duyulan rahatsızlığın Çelikkol'a bildirilmesi için çağrıldığı Dışişleri binasında gerçekleşti.

Ekli dosyalar

• 100111-israilturkiye.hlarge.jpg
    100111-israilturkiye.hlarge.jpg
    11.1 KB · Görüntüleme: 277
Adama sormuşlar:Adın ne, MÜLAYİM. Sert olsan ne yazar!

Tayyibi Getirtme Oraya :durdurun

tayyipten köpek gibi tırsıyorlar
arkalarında aslan önüne gelince kedi oluyur bu şeresizler

abi su israile girip iice haritadan silip hitlerin yahudi politakısı gibi tüm yahudileri yaksak nası olur ?

Hadi bakalım şimdi görelim one minute'i

Bu olaylar fazla büyümez , İsraik türkiyeye kafa tutacak kadar aptal deil ..
Arada diplomatik ilişkiler var .. KArşılıklı müzakereler var , yatırımlar var
anlaşmalar var ..Yİnede tayyip i takdir ederim ... Gerçek bir TÜrk liderine yakışanı yapıyor .. Adam da geri vites yok ... Helal olsun sana bütün TÜrkiye arkanda Yürü beeee..

anlaşmalar var ..Yİnede tayyip i takdir ederim ... Gerçek bir TÜrk liderine yakışanı yapıyor .. Adam da geri vites yok ... Helal olsun sana bütün TÜrkiye arkanda Yürü beeee..

Kendi adına konuş arkadaşım bana mı sordu kahvehane ağzı yaparken ben arkasında değilim

kendi adına konuş ben tayyibin arkasından biyere gitmem yarı yolda bizidi satar....

Sayın,siyasetçiler bu hakaretleride bizlere hazmettirecekler! ileriki günlerde görülür,çünkü biz barış için çalışıyoruz diyecekler,elbette savaşı kimse istemez,barış,barış diyerek israilin hakaretlerini hazmedeceğiz.

Ya Türkiye Başbakanının arkasında durursunuz ya da israill tarafına geçer yokolursunuz 3 5 gün önce yok AKP israil uşağı gibi laflar yazılıyordu bu sitede bu hükümet kadar rest çekeni gördünüz mü israile ?

Vırt oldu zırt oldu kahraman oldu

Uluslararası görüşmelerde ağırbaşlı ve mantıklı değilsin, güçlü değilsin, kaynaklarını kullanan, üreten, kendine yeten ve dışarıya ürünlerini satan değilsin. Sürekli satın alan, tüketen, borçlanansın. Kendi tarihi varlık nedenini ve Türklüğünü, yönetim şeklini, milli bayramlarını, milli kahramanlarını, vatan bütünlüğünü sorgulatan, dışarıdan icazet alan bir yapıdasın.
Sonrada üstüne vazife olmayan ve gerçek anlamda ve uzun vadeli çıkarların olmayan bir konuda asarım keserim doğrarım küstüm bir daha gelmem gitmem falan diyorsun. Allah akıl fikir vicdan utanma arlanma falan versin.

Siyaset bu şekilde kabadayılıkla yapılmaz..istanbul kadar israil bize kafa tutabiliyorsa,bu tarz konuşabiliyorsa düşünmek gerekir.Sen herşeyini satmışsın,silahlarını israilden almışsın,ekonomin 2 sallamayla yerle bir olur..ben şaşırıyorum..bütün bu sert olaylar,açılımlar olurken ekonomide yüksek dalgalanma olmuyor..Yabancı yatırımcılar nasıl olur da tedirgin olmuyor..halbuki ecevit zmanında bir anayasa atımıyla ekonomik kriz olmuştu..Sakın ekonomimiz sağlam temellerde demeyin..borçla devirdöngü yapıyoruz..Demekki gerçekten gergin bir durum yok ve yapay bir süreç..Ne cesaret sen bir ülkeye katil diyebiliyorsun..ya bunlar imaj düzeltme planlamaları ve araplara hoş görülme çabaları,ya da gerçekten doğuya yaklaşımdaki adımlar..eğer bu bir kurgu değilse neyine güveniyor?Tabiki ki elinde kalan tek varlık TSK ya..TSK olmadan başbakanın konuştuklarının hepsi boş..Bırakın artık TSK yı kendi haline de en iyi ordu konumunda kalsın..

Geri