İsraiL yardım gemiLerini vurdu

Gemideki masum silahsız sivil insanlar kafadan, boyundan, enseden 3 boyutlu vurulmuş, bazı et yığınları olayın hukuki, siyasi, dini, askeri boyutunu, karasularının mesafesini, kıta sahanlığını, uluslararası suları tartışıyorlar trajediye bak. Bunun böyle olacağı bilinmiyor muydu, biliniyordu diyenler yok mu birde? Yahu bilinen ne? Helikopterle gemilere komandolar indirip katliam yapacağını mı söylemiş İsrail en başından beri de böyle olacağı belliydi diye neredeyse bayram yapanlar var!

Habere zaten kahroldum, yapılan tartışma ve konuşmalara 3 kat daha fazla kahroluyorum, bir zil takıp oynamadıkları kalanlarla aynı Türk Bayrağı' nın altında yaşamaktan ve insanlığımdan utanıyorum son birkaç saattir...

Birkaç ülke hariç tüm dünyanın olayı kınamasına rağmen, bizdeki İsrail yalakalarına da elimden geldiğince "İNSANİ YARDIM" göndermek geliyor içimden ama çimento bile yamamaz onlardaki delikleri, o derece yani !!!

Gemideki masum silahsız sivil insanlar kafadan, boyundan, enseden 3 boyutlu vurulmuş, bazı et yığınları olayın hukuki, siyasi, dini, askeri boyutunu, karasularının mesafesini, kıta sahanlığını, uluslararası suları tartışıyorlar trajediye bak. Bunun böyle olacağı bilinmiyor muydu, biliniyordu diyenler yok mu birde? Yahu bilinen ne? Helikopterle gemilere komandolar indirip katliam yapacağını mı söylemiş İsrail en başından beri de böyle olacağı belliydi diye neredeyse bayram yapanlar var!

Habere zaten kahroldum, yapılan tartışma ve konuşmalara 3 kat daha fazla kahroluyorum, bir zil takıp oynamadıkları kalanlarla aynı Türk Bayrağı' nın altında yaşamaktan ve insanlığımdan utanıyorum son birkaç saattir...

Birkaç ülke hariç tüm dünyanın olayı kınamasına rağmen, bizdeki İsrail yalakalarına da elimden geldiğince "İNSANİ YARDIM" göndermek geliyor içimden ama çimento bile yamamaz onlardaki delikleri, o derece yani !!!

Cok anlamli sekilde gönlümüzde olani dile getirmissin ustam. Gelde o sehidlere ve Filistinemi üzülelim yada icimizdeki vatan hainlerinemi.

~SiLenT ScЯeaM~;5029523' Alıntı:
İsraiL'i Haşa Allah Yaptınız Be.
Sokarım Ekonomisine, Sanayisine, Ticaretine.
ÇanakkaLe'yi HatırLayın Nerede KaLdı Süper Güç ÜLkeLer, Nerede Son TeknoLoji SiLahLar?
BöyLe Ezik Büzük Yaşamaktansa ŞerefimizLe, OnurumuzLa MücadeLemizi Eder Türk Tarihinin Bembeyaz SayfaLarına Leke Sürdürmeyiz.

Savaşmadan önce düşmanı tanımak yani; düşmanın gücünü, planlarını, yapısını bilmek savaşı savaşmadan önce kazandıran çok önemli bir etkendir. Düşmanı tanımak, devamlı düşmanın yaptığı yenilikleri izlemek ve sonraki hareketini tahmin edebilmek savaşmadan kazanmayı sağlayacak en önemli olgulardan biridir.

BENDE MUSTAFA KEMAL'İN GENÇLERİNDEN BİRİSİYİM

Boş muhabbet yapma sokarım mokarım gibi gereksiz yorumlardan kaçın terbiyeli ol biraz.Aslında senin yaptığın yoruma sokmaz lazım da neyse burası yeri değil.

Geri