İsrail'den Erdoğan'a cevap geldi

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
137654.jpg

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Tel Aviv'de konuştu Erdoğan'a cevap verdi. Netanyahu, "askerlerimizin yaptığıyla gurur duyuyorum" dedi.

İsrail Başbakanı Netanyahu, uluslararası kamuoyunu ayağa kaldıran terör saldırısının ardından ilk kez kameraların karşısına geçti. Soru almayan ve sadece kendi söylemek istediklerini canlı yayında dünyaya aktaran Netanyahu, saldırıyla ilgili olarak askerlerin kendini savunduğunu ifade ederek, "üzüldük ancak askerlerimizle gurur duyuyorum" dedi.

İşte Netanyahu'nun açıklamaları;

Gemide silahları alındı ve askerlerimize ateş açtılar. Bu insanlar, barış yanlısı olabilir mi? Askerlerimiz hayatlarının cesur biçimde korumaya çalıştılar ve bunu yaptıklarından büyük bir gurur duyuyorum . Bu demokratik bir ülkenin askerleri olsaydı ne yaparlardı?

Bana kalırsa aynı şeyi yaparlardı. Elbette ölen insanlardan dolayı üzgünüz ancak askerlerimiz hayatlarını korudular. Eğer siz kendi sivil halkınızı korumak için siz olsaydınız ne yapardınız? Biz sivil halkımızı korumaya, askerlerimizin hayatlarını korumaya devam edeceğiz. Bizim ilk sorumluluğumuz israil halkı ve israilli çocuklarımız için güvenliğini sağlamamız. Bu hepimizin hayatını etkileyen bir konu.

KaynaK

Şerefsizlerrr.....

..:.. aferin sana guru duyuyomus eLeman aferın ..:..

başka nasıl bi açıklama beklenirdiki yahudiden

kim diyordu tayyipten korktular diye ? ahahahahaha :D ama suda varki serefsizler kendilerini belli ediyorlar...

suda bir gercek israil ne bizden ne dunyadan korkuyor.. ancak akp israilden korkuyor.. hic bir yaptirim yapamiyor... hukumet basarisizligini kabullenmeli....

tersi bir durumda olsaydık bizim hükümet operasyona katılanları dünya kamu oyunu rahatlatmak için önce açığa alırdı ardından 10 yıl hüküm giydirir bir de özür dilerdi ....

böle pervazıs hareketler aynı şekilde açıklamalar israilin cöküşü kacınılmaz sıfır diplomasi sıfır siyaset eskilerin bi sözü var
bu kafayla gidersen askere zor alırsın teskere

hergun şehit haberi var kendi topraklarımız içinde bi onlem alınamıyorda
israile karşı mı cephe alacaklar bu hukumet kadar dışa bağımlı bi yonetim görmedim

Demekki askerinin başına çuval geçirilse ortalığı yıkacak ,HELAL OLSUN SANA diyorum bizim şeref yoksunu olanlar size bakıp örnek alsın....

arkadaşlar bu adamlar zamanında Allah'tan korkmamış peygamberleri öldürmüşler.

tayyip çıktı azarladı diye ondanmı korkacaklar?

bu adamlar hiçbişeyden korktuğu yok çünkü başta abd arkalarında.

israil susturmanın tek yolu onun yıkılması.

ama arkasında abd vs olduğu sürece bunun olması imkansız gibi bişi.

onlara girip a.scıp ckıcaksın bunca sene pkk ya yardım etti şerefsilzler gazze de gerçi bizi sırtımızdan vuran arkalarını dönüp giden halk oda ayrı bi konu

arkadaşlar bu adamlar zamanında Allah'tan korkmamış peygamberleri öldürmüşler.

tayyip çıktı azarladı diye ondanmı korkacaklar?

bu adamlar hiçbişeyden korktuğu yok çünkü başta abd arkalarında.

israil susturmanın tek yolu onun yıkılması.

ama arkasında abd vs olduğu sürece bunun olması imkansız gibi bişi.

az once bir arkadasin yorumunda okudum... abd ve tayyipin gorusmesindeki gercek icerikleri... abd kendi devlet sitesinde yayinlamis bu konusmanin icerigini... konusmanin iceriginde israilin guvenligi ve korunmasi varmis... herkese duyrulur... iftira diyenler abd denin devlet sitesinden gercek gorusme icerigine ulasabilirler...

yazsaydın o siteyide baksaydık

onlara girip a.scıp ckıcaksın bunca sene pkk ya yardım etti şerefsilzler gazze de gerçi bizi sırtımızdan vuran arkalarını dönüp giden halk oda ayrı bi konu

filistinliler bizi arkamızdan vurmadı suidi bölgesinden bi grup osmanlı ile savaşa girmiştir,çanakkale savaşında filistinli kadınlar altın bileziklerini anadoluya göndermişlerdir islam devleti yıkılmasın diye

az once bir arkadasin yorumunda okudum... abd ve tayyipin gorusmesindeki gercek icerikleri... abd kendi devlet sitesinde yayinlamis bu konusmanin icerigini... konusmanin iceriginde israilin guvenligi ve korunmasi varmis... herkese duyrulur... iftira diyenler abd denin devlet sitesinden gercek gorusme icerigine ulasabilirler...

serkan abi israil i kuran zaten abd dir.

israil köşede sıkışınca abd ile temasa geçmiştir.ülkenin durumu ile ilgili garanti istemiştir abd den.bu durumda abd de bu durumu tayyip e iletmiştir.olay bu.

abd israil türkiye arasında oyunlar oynanıyo.

biz her zaman medyanın verdiği bilgiler doğrultusunda gerçeği bilebiliriz.

Evet beni çeşitli nedenlerle suçlayanlar iyi bakın, iyi okuyun.

Bana yahudi diyen arkadaşta iyice okusun bunu.

Yazdıklarımda haklı çıktım.

Ahmedinejad'tan korktular. Yoksa bizim başbakanımızın korkulacak hiç bir tarafı yok bana göre.

Bak adam şerefsizlik yapıyor, inkar etmek şöyle dursun gurur duyuyor. Tuhaf gelmiyor yani adama. Şerefsizlik karakterine işlediğinden çok normalmiş gibi geliyor ona.

Onlara göre yaptıkları doğru siyaset yapıyolar ve kazandılar kaybeden taraf biz olduk siyaset bugünlerde böyle oldu artık...

kim diyordu tayyipten korktular diye ? ahahahahaha :D ama suda varki serefsizler kendilerini belli ediyorlar...

suda bir gercek israil ne bizden ne dunyadan korkuyor.. ancak akp israilden korkuyor.. hic bir yaptirim yapamiyor... hukumet basarisizligini kabullenmeli....

Erdoğan'dan çok korktuk bir daha böyle yapmayacağızmı diyecekti?Adam bu vahşeti zaten kendi planladı tabikide planını savunacak..

Demekki askerinin başına çuval geçirilse ortalığı yıkacak ,HELAL OLSUN SANA diyorum bizim şeref yoksunu olanlar size bakıp örnek alsın....

Ne biçim adamsınız yav ... İsraile e bile satıyorsunuz vatanı milleti ...
Bir insan bu kadarmı kör beyin olur , sırf bu rejim olmasın ama gelsin israil bizi satın alsın mantığı seninki düpe düz ...
O kadar çok istiyorsan yardım gemileri ile gönderelim bonus olarak israil e verelim isrtersen ...

Örnek alacak biri varsa oda sensin ...
Senin kafana kişiliğine uyuyor israil ... kaypak kaypak kaypak

Geri