İsrail'den Erdoğan'a cevap geldi

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
tırmak cakısından korkuyosa senin komandoların git etek giydiydir dolaştır,,,,,,,,,,,,,,....................................................................................... cocuğu

Çoğalttığımın çocuğu.
Tek çözüm bir islam birliği veya İsrail karşıtı bir grup oluşturulması.
Ambargo uygulanması diyeceğim ama ABD var itoğullarının arkasında...

Bu arada kendi halkları medyası bile bu adamlara sövüyor bütün dünya sövüyor ana avrat
Bunlarda ''gurur duyuyoruz'' Ne geniş meshebi varmış itoğullarının....

Çoğalttığımın çocuğu.
Tek çözüm bir islam birliği veya İsrail karşıtı bir grup oluşturulması.
Ambargo uygulanması diyeceğim ama ABD var itoğullarının arkasında...

Bu arada kendi halkları medyası bile bu adamlara sövüyor bütün dünya sövüyor ana avrat
Bunlarda ''gurur duyuyoruz'' Ne geniş meshebi varmış itoğullarının....

adamlar düzeni oturtmuş sen ambargo diyorsun
mısıra koymuşlar birini, ürdüne koymuşlar birini suriyeye koymuşlar , arap ülkelerine koymuşlar adamlarını

adamlar israile ambargo bir yana gazze ye yapılan ambargoya seslerini çıkaramıyorlar, realist olmak lazım

Tüm Müslüman Dünyası Tayyip Erdoğan ı ayakta alkışlarken , onun lehine manşetler atarken siz hala Erdoğan ı çekememenizden dolayı saldırın ...
Eee siz alışıksınız ABD başkanı önünde elpençe duran Başbakanlara ,
Apoyu alıp asmayacaklarını millete söylerken utanmayan 3 salakşörlere alışıksınız...
Böyle bir durumda Erdoğan değil de başkası Başbakan olsa nolurdu biliyor musunuz en başta Obama Erdoğanla görüşme talep etti ya , işte o başbakan direkt Obama ile görüşme talep ederdi...
İsrail e sadece müslüman alemi ambargo uygulasa , 7.5 milyonluk israilin ithalat hacmi ne ki bizden ziyade
İsrail in sonu olur ,
İsrail içme suyunu bile bizden alıyor gitsin ne alacaksa Avrupadan alsın...

Bir de utanmadan ateş açıldı diye yalan söylüyor, özrü kabahatinden büyük ama bu özür bile dilemiyor, pişkin pişkin ötmeye devam ediyor, ABD'ye g..tünü dayayan şerefsizler!...

şerefsiz yahudi, tanımlaması bu adama ne kadar güzel uyuyor

şu durumda bile israilli soysuzlara değilde kendi hükümetine, kendi devletine dil uzatabilen şerefsizler oldukça ne israile ne dağdaki köpeğe sözümüz geçer.. biz nasıl bir millet olmuşuz böyle anlamak mümkün değil..

şu durumda bile israilli soysuzlara değilde kendi hükümetine, kendi devletine dil uzatabilen şerefsizler oldukça ne israile ne dağdaki köpeğe sözümüz geçer.. biz nasıl bir millet olmuşuz böyle anlamak mümkün değil..

hocam hükümeti de gördük açılım dedi ülkeyi ayağa kaldırdı.

kürtler bu yüzden ayaklandı olaylar oldu.sen hala bu hükümetin dağdaki köpeklere sözünü

geçirebileceğinimi sanıyosun.sözünü geçirmeyi bırak başımıza çıkardı kürtleri.

şimdi adamlar kürdistan hayalleri peşinde.hükümet koltuğuna oturan herkes herzaman eleştirilir.

eskiden böle kürt milletvekilleri ötüp türkiye yi tehdit edebiliyomuydu.

bu işte hükümet sayesinde oldu.hükümetin yanlışını da doğru görmekten vazgeçin artık.:thumbdown:

arkadaşım kürdistan hayalı 20 yıldır var... sana 2 örnek vereyim yuri revenge oyunu varsa pcnde aç demosnu dikkatle izle türkiye haritasını görüceksin..nasıl bölük halde..oyunun çıkış tarihi 25 May 2001 yani daha akp yoktu.. 2 hürriyet gazatesinin abd ye yayın yaptığı internet sitesindeki haritaya dikkatli bakmanı önerirdim tabi bu iki yıl önce kaldırıldı.. yani işin özü bizi bölme hayalleri kurtuluş savaşından hemen sonra başladı. ayrıca açılımdan başka çözüm yok.. diyelimki var neden çözemedi bndan önceki hükümetler..

arkadaşım kürdistan hayalı 20 yıldır var... sana 2 örnek vereyim yuri revenge oyunu varsa pcnde aç demosnu dikkatle izle türkiye haritasını görüceksin..nasıl bölük halde.. 2 hürriyet gazatesinin abd ye yayın yaptığı internet sitesindeki haritaya dikkatli bakmanı önerirdim tabi bu iki yıl önce kaldırıldı.. yani işin özü bizi bölme hayalleri kurtuluş savaşından hemen sonra başladı. ayrıca açılımdan başka çözüm yok.. diyelimki var neden çözemedi bndan önceki hükümetler..

hocam ben önceki hükümeti savunmuyorum.

şimdiki hükümetten önce sana soruyorum adamlar böle türkiye yi göstere göstere tehdit edebiliyomuydu?

açılım yapıp adamlara umut verip sonra bişi yapmazsan adamlar deli dana gibi kudurtursun işte.iskenderun a da saldırır ankaraya da istanbul a da.

emine ayna'nın haber konusunu açtım oraya da bi bak.kadın yine tehdit ediyo.

evet kurtuluş savaşı ndan sonra başladı abd bunlara verdi gazı verdi bi sürü hayali sırf ayaklansınlar türkiyenin bölünmesi daha kolay olsun diye.

sen bu kürtlere elini verirsen kolunu kaptırırsın.bunu hala öğrenemedinizmi?

daha fazlasını yapıyorlardı 4 koldan saldırıyorlar hemde batıda yunanı doğuda pkk sı güneyde kıbrıs rum kesimi.. güneyde rusyası.. bilirmisin kardak kayalıklarını .? bnların hepsi geride kaldı şimdi bir tek israil iti ve onların desteklediği şerefsiz pkk kaldı.. sıra bunlarda ama.. şimdi destek zamanı köstek değil..

daha fazlasını yapıyorlardı 4 koldan saldırıyorlar hemde batıda yunanı doğuda pkk sı güneyde kıbrıs rum kesimi.. güneyde rusyası.. bilirmisin kardak kayalıklarını .? bnların hepsi geride kaldı şimdi bir tek israil iti ve onların desteklediği şerefsiz pkk kaldı.. sıra bunlarda ama.. şimdi destek zamanı köstek değil..

hocam arkadan kalleş vurmak başka savaşmak başka meclise kadar girip sonra tehdit savurmak başka.

bilirim kardak kayalıklarını.evet sıra israil ve pkk da doğru diyosun ama abd ülkenin geleceğini şekillendirirken bu iki şeyin sonunu getirmek hayalden öteye gidemez.

çokmu zor bu pkk yı bitirmek türk ordusunun gücü yetmiyomu?

abd ve israil istemiyo,tabi haliyle hükümetin de yapacağı bişi yok.

sıkıysa bitirsin hükümet pkk yı hadi bitirsin bak abd hemen nasıl hükümetin yerine başkasını getiriyo.

demek istediğim abd olduğu sürece ne pkk biter ne de israil belası.

arkadaşlar bu adamlar zamanında Allah'tan korkmamış peygamberleri öldürmüşler.

tayyip çıktı azarladı diye ondanmı korkacaklar?

bu adamlar hiçbişeyden korktuğu yok çünkü başta abd arkalarında.

israil susturmanın tek yolu onun yıkılması.

ama arkasında abd vs olduğu sürece bunun olması imkansız gibi bişi.

İmkansız Denen Bişey Yok Bu Dünyada Osmanlı İmparatorlugu Bile Yıkılmışsa Yıkılmayacak Devlet te Yoktur. Arkalarında ABD VAr Demişsin Bu da Yanlış ABD nin Agababası İsrail. Şu An Dünyadaki En Büyük Güç ABD Gibi Görünüyor Ancak ABD Parlementosunuz %40 ı İsrailli Yahudi ABD Ekonamisinin Gelirinin Büyük Bir Bölümü İsrailden Geliyor Bu Yüzden Ters Düşmek İstemiyorlar. Amedi NEjadın Bi Açıklaması Var İstesem 48 Saat İçinde İsraili Yerle Bir Ederiim Diyor. Adam Sonuna Kadar Haklı Eger Düzgün Bir Savaş Politikası Yapılır Ve Buna Göre Plan Hazırlanırsa Ne İsrail Kalır Be ABD. Tek İstegim Şu Benim Allahtan Ya Fatih Sultan Mehmet Gibi Birini Getirsin Başımıza Ya Da Atatürk...

Bakın net söylüyorun Allah'ın izniyle bu olayla Türkiye daha büyüyecek ve Allah insanları bu olayla insanları Allahu Alem hidayet nasip edecektir.Hem bize derstir bu olay hemde nimettir.
Çünkü Allah siz bir olayı hayır zannedrsiniz şer çıkar şer zannedersiniz hayır çıkar diye buyuruyor...

adamlar en başta uyarmışlardı ..

Sen dibindeki olayları hallettin başka devletlerin sorunlarını çözmeye kalkıyorsun .

Müstahak kelimesi çok uygun bu duruma

Sevgili forum arkadaşım omorfuLis, Wolf kardeşimizinde dediği gibi, Kürt sorunu Akp döneminde çıkmadı veya Türkiyeyi parçalama planları bugünün planlarıda değil. 20 yıllık, 30 yıllık, 50 yıllık planların uygulamaları.

Bu konuda Akp yi eleştirdiğim nokta şu:

Tarımı zayıflattı. Biz çiftçiyiz. Şahsen görerek, karşılaşarak yaşıyoruz. Göstermelik barakalar açtı, işyeri açılışı yapıyor güya. Kayseide Atlas, Oylum ve bunun gibi onlarca işletme kapandı veya küçülerek başka yere taşındı, sanayi geriledi ve hammadde ve teknoloji açısından daha bağımlı.

Bir benim başıma gelse ulan diyeceğim bu nasıl bir kadersizliktir. Bulunduğumuz sokakta 50 dükkandan 30'u kapandı. Demek ki benim dışımdaki bazı vatandaşlarda aniden kadersiz olup çıktı. 2008 yılında 200 milyarlık işletmemiz iflas etti. 3 aileye ekmek daha sıkıntılı gider oldu. Sürekli çevremizde böyle olaylar. Bu olaylar sağcı, solcu dinci ayırmadı. Ekmek teknelerine bir şeyler oldu yani.

Bunlar yetmiyor gibi Etnik kökeni ve dinliliği, dinsizliği tartıştık, Aleviler çalıştay oldu, romenler kapalıspor salonlarında göbek attı. Kürtler açıldı. Özelliştirme adı altında kimbilir neler oldu.

En son başımıza Ergenekon hikayesi türedi. Bir yılı aşkın bir süredir Türk halkı aptal yerine koyuluyor. Ordu haketmediği bir iftirayla Amerikanın isteğiyle etkisizleştiriliyor.

Bunlar her dönem iyi kötü yaşanan şeylerdi. Fakat Akp döneminde özellikle bu Kürtçülük daha fazla dillendirilir oldu.

Görme diyorsun bunları, gözlerini ve beynini emekliye ayır. İşlemesin, algılamasın. Akp ne yapsa eleştiriliyor deniyor. Bu doğru değil. Birkaç yazımda da vurguladığım gibi. Türk insanı son derece merhametli. Cahil gibi görünsede bir o derece de akıllı.

Sevgili forum arkadaşım omorfuLis, Wolf kardeşimizinde dediği gibi, Kürt sorunu Akp döneminde çıkmadı veya Türkiyeyi parçalama planları bugünün planlarıda değil. 20 yıllık, 30 yıllık, 50 yıllık planların uygulamaları.

Bu konuda Akp yi eleştirdiğim nokta şu:

Tarımı zayıflattı. Biz çiftçiyiz. Şahsen görerek, karşılaşarak yaşıyoruz. Göstermelik barakalar açtı, işyeri açılışı yapıyor güya. Kayseide Atlas, Oylum ve bunun gibi onlarca işletme kapandı veya küçülerek başka yere taşındı, sanayi geriledi ve hammadde ve teknoloji açısından daha bağımlı.

Bir benim başıma gelse ulan diyeceğim bu nasıl bir kadersizliktir. Bulunduğumuz sokakta 50 dükkandan 30'u kapandı. Demek ki benim dışımdaki bazı vatandaşlarda aniden kadersiz olup çıktı. 2008 yılında 200 milyarlık işletmemiz iflas etti. 3 aileye ekmek daha sıkıntılı gider oldu. Sürekli çevremizde böyle olaylar. Bu olaylar sağcı, solcu dinci ayırmadı. Ekmek teknelerine bir şeyler oldu yani.

Bunlar yetmiyor gibi Etnik kökeni ve dinliliği, dinsizliği tartıştık, Aleviler çalıştay oldu, romenler kapalıspor salonlarında göbek attı. Kürtler açıldı. Özelliştirme adı altında kimbilir neler oldu.

En son başımıza Ergenekon hikayesi türedi. Bir yılı aşkın bir süredir Türk halkı aptal yerine koyuluyor. Ordu haketmediği bir iftirayla Amerikanın isteğiyle etkisizleştiriliyor.

Bunlar her dönem iyi kötü yaşanan şeylerdi. Fakat Akp döneminde özellikle bu Kürtçülük daha fazla dillendirilir oldu.

Görme diyorsun bunları, gözlerini ve beynini emekliye ayır. İşlemesin, algılamasın. Akp ne yapsa eleştiriliyor deniyor. Bu doğru değil. Birkaç yazımda da vurguladığım gibi. Türk insanı son derece merhametli. Cahil gibi görünsede bir o derece de akıllı.

1.kurtuluş savaşından beri bizi bölmeye çalıştıklarını söyleyen benim.

2.tarım bitti diyorsun.. doğrudur..mesut yılmaz döneminde patatesler tarlada çürüdü bulgaristandan patates aldık...al sana ekonomiye bir darbe..

3.çiller zamanındaki şu meşhur 5 mayıs 1994 kaç kişi kepenk kapattı? kaç kişi evsiz yurtsuz kaldı... sırf bnm bildiğim en az 20-30 kişi varki 5 mayıs darbesiyle yıkılan ve hala 16 senedir vergi borçu bağkur ödeyen.. sence ekonominin bu hale gelmesine bunlar sebep değilmi?

4.ayrıca şu meşhur krizde ben dahil çoğu insan işsiz kaldı bnla hükümetin ne alaksı var koskoca ford bile battı dünya çalkalandı.. dell,hp 1000 lerce işçi çıkarttı..

5.tarımı yavaşlattı diyorsun.. ama SGK diye bir kurum açtı ben şahsen 5 kuruş vermeden kimliğimle özel hastanede ücretsiz bakılabiliyorum.. doktorlara baş kaldırdı ya tam gün çalış ya istifa et..git muaynane aç.. eczacılar odasını devreden çıkardı aldığımız ilaçların tutarının %60 ını bu kurum adı altında bizden çalıyorlardı.. 100 liralık ilaç 40 lira olucak 5 ay sonra..(eczacılar odasına verilen 1 yıllık süre dolucak)
şuan sağlık ocağına gidip kendi hekimini seçme özgürlüğüne sahipsin... bunlar türkiye için devrim..
bnlar sadece bazı örneklerdi..

arkadaşım işin özü eleştirirken biraz düşünerek eleştirelim.. saygılar..

Geri