from çorum
New member
- Reaction score
- 0
Kadin , çocuk demeden bir katliam yapan ve bunu komik bahanelerle savunan israil'e ve onun kör destekçisi amerika'ya karsi topyekun boykota basliyoruz.Asagida resmini görmüs oldugunuz barkod numarasi bu devletlerin ürünlerinin barkod numarasidir. Bu barkod numarasina sahip ürünlere verilen her kurus müslümanlara kursun olarak geri dönmektedir. Aldiginiz ürünlerde bu numaralari kontrol etmenizi ve bu ürünleri satin almamanizi rica ediyoruz. Böylece uzakta olsak dahi katledilen müslüman kardeslerimize bir nebzede olsa yardim etmis olacagiz.
Barkod numarası 7 290 ile başlayan mallar, İsrail mallarıdır.
ayrıyetten...
Şöylede boykot edebilirsiniz.Bildiğim kadarıyla Carrefour en uygun fiyat bizde diyor.Eğer başka bir yerde daha ucuzunu bulup fişiyle birlikte getirirseniz.Aradaki fiyatı yada onun aradaki fiyatın 2 katını size ödüyor(tam bilmiyorum ama).Düşünsenize 1000 kişi aynı anda haklarını talep etse ve bu grupda çoğalsa batar Carrefour.Az veya çok elimizden ne geliyosa yardım edelim Filistinlilere.
Barkod numarası 7 290 ile başlayan mallar, İsrail mallarıdır.

ayrıyetten...

Şöylede boykot edebilirsiniz.Bildiğim kadarıyla Carrefour en uygun fiyat bizde diyor.Eğer başka bir yerde daha ucuzunu bulup fişiyle birlikte getirirseniz.Aradaki fiyatı yada onun aradaki fiyatın 2 katını size ödüyor(tam bilmiyorum ama).Düşünsenize 1000 kişi aynı anda haklarını talep etse ve bu grupda çoğalsa batar Carrefour.Az veya çok elimizden ne geliyosa yardım edelim Filistinlilere.