İsraili boykot edelim..Peki ama neler İsrailin malı Diyenler girin içeriii..........

from çorum

New member
Reaction score
0
Kadin , çocuk demeden bir katliam yapan ve bunu komik bahanelerle savunan israil'e ve onun kör destekçisi amerika'ya karsi topyekun boykota basliyoruz.Asagida resmini görmüs oldugunuz barkod numarasi bu devletlerin ürünlerinin barkod numarasidir. Bu barkod numarasina sahip ürünlere verilen her kurus müslümanlara kursun olarak geri dönmektedir. Aldiginiz ürünlerde bu numaralari kontrol etmenizi ve bu ürünleri satin almamanizi rica ediyoruz. Böylece uzakta olsak dahi katledilen müslüman kardeslerimize bir nebzede olsa yardim etmis olacagiz.

Barkod numarası 7 290 ile başlayan mallar, İsrail mallarıdır.
11iq3ck.jpg

ayrıyetten...
n1rkzl.jpg

Şöylede boykot edebilirsiniz.Bildiğim kadarıyla Carrefour en uygun fiyat bizde diyor.Eğer başka bir yerde daha ucuzunu bulup fişiyle birlikte getirirseniz.Aradaki fiyatı yada onun aradaki fiyatın 2 katını size ödüyor(tam bilmiyorum ama).Düşünsenize 1000 kişi aynı anda haklarını talep etse ve bu grupda çoğalsa batar Carrefour.Az veya çok elimizden ne geliyosa yardım edelim Filistinlilere.

ya bu markaların türkiyedeki çalışanlarına ne olacak aç mı kalsınlar :saskin :saskin

adamlar milliyetçi ..kazandığı paranın bir bölümünü devletine harcıyor. senin milletine ne yapıyor parayı isviçre bankalarına amerikan bankalarına yatırıyor.

israil i engellemenin başka yolları muhakkak vardır. millet olarak tepkimizi ortaya koymalı (koyuyoruz zaten), hiçbirşey yapmayan hükümete oy verip daha da zıvanadan çıkmasına, ülke ülke gezip boş boş konuşmasına imkan verilmemelidir.

ya bu markaların türkiyedeki çalışanlarına ne olacak aç mı kalsınlar :saskin :saskin

adamlar milliyetçi ..kazandığı paranın bir bölümünü devletine harcıyor. senin milletine ne yapıyor parayı isviçre bankalarına amerikan bankalarına yatırıyor.

israil i engellemenin başka yolları muhakkak vardır. millet olarak tepkimizi ortaya koymalı (koyuyoruz zaten), hiçbirşey yapmayan hükümete oy verip daha da zıvanadan çıkmasına, ülke ülke gezip boş boş konuşmasına imkan verilmemelidir.

güzel ama biz yine elimizden geleni yapalım;)

ürünleri almayacaksınız arkadaşlar. vatandaş olarak en fazla bunu yapabiliriz. he derseniz ki eskiden de savaşlarda yapıldığı gibi; "kalkın Gazze'ye gidiyoruz etten duvar yapacağız. bizi vurmaz bunlar böylece ateş güçleri azalır" o olur. ama daha ötesini yapamazsınız. burada Devlet ve hükümetin araya girmesi lazım ki görüyoruz Dış İşleri Bakanımız o kadar tecrübesiz ve o kadar bilgisiz ki kılını kıpırdatmıyor. Hükümet desen aynı, takmış ergenekona. Hani o kadar dinci bir hükümetsiniz. Orada kardeşlerimiz ölüyor neden sesiniz çıkmıyor sizin?

Dünya yanıyor umurları değil. Türkiye yansa gene umurlarında olmaz bunların.

Vatandaş bu ürünleri kullanmamalı.
Herkez bu israili kınadı bir tek Deniz Baykal ipnesi kınamadı
neden kınasınki ayni dini paylaşan kardeşleri müslümanları yok etmeye calısıyor.
Denizde Türkiyeyi batırmaya calısıyor...
millet görüyor yahudi medyasından baştan aşşağı haberleri suçluyor hükümeti...

gercekten durum vahım ama alternatıfı olan esyaları almalıyız yerlı malına yonelmelıyız ama dusunuyorum onemlı olan tum urunler yabancı ılac sektoru benzın elektronık esyalar kullandıgımız araclar kardesım neredeyse hepsı yabancı mallar bırde ovunuyor sıyasılerımız elalemın yaptıgı zırhlı mercedesle hava atıyorlar ama bındıgı araba bıle elalemın gavurunun bunu hıc dusunmuyorlar neyse protesto etmek ıyıdır

türkiye yi çok kurtardınız sıra filistin de. filistinin kendi halkının umurunda değilken bize ne oluyor.
haaaa tabi biz alışkınız her zaman bir avuç tuzla koşmaya. hem sonra filistinde hak etmiyor değil
adam ateşkes yapıyor. sen ertesi gün saldırıyorsun kim olsa israilin yaptığını yapar.saçmalamayın
savaş bu ha birde orantısız güç kullanılıyormuş buna da bir anlam veremedim. adam teknolojisini
kullanmasınmı. bizde aynısını yapmıyormuyuz.pkk. ya karşı. hatta silahlarıda israilden alıyoruz.
bize israil lazım filistin değil

Biz görevimizi yapalim. Gerisini Allah'a havale edelim...

israile yapilacak en guzel boykot mallarini satin almaktan ziiyade , israil mallarina alternatif ureterek israil mallarinin Turkiye pazarindan silinmesidir...

bunu da ancak fabrikalar kurup sanayilesme ile yapabiliriz... bu arada bilmiyorum bilginiz var mi ama TURK SILAHLI KUVVETLERININ 5O ADET TANKI TANK YENILEME PROJESI KAPSAMINDA ISRAILE 4 MILYON DOLARDAN VERILDI. TABII BU OLAYIN GECMISI DE VAR GECMISTE 700 BIN DOLARA YAPILMAK UZERE ANLASILMISTIR SIMDI BU DEGER4 MILYON DOLAR OLDU.

BU ARADA AYNI ISI '''Nural Makina ve Sanayi A.Ş''' %80 DAHA AZ MALIYETLE YAPACAKLARINI BELIRTMELERINE RAGMEN TANK YENILEME ISI ISRAILE 4 milyom dolara VERILDI.

BU ARADA UNUTMADAN DAHA ORTADA YENILEME ISI BITMIS HALI HAZIRDA BIR TANE BILE TANK YOK....

BIRAKIN ADAMLARI BOYKOT ETMEYI YERLI URETICIYI ''YESIL SERMAYE'' ADI ALTINDA BALTALANIYOR.. SANKI BU INSANLARIN BABALARI DEDELERI VS AKRABALARI KURTULUS SAVASINDA CANLARINI VERMEMIS GIBI...

forum kurallarina belki aykiri gelebilir bu altta belirttigim söz ,

''Bizim kız bizden kacar, amini kor gotunu acar'' yukarida bahsettigim durum icin cuk diye oturmadi mi ????

he bu arada yukaridaki soz bir deyimdir lutfen aslini bozmayin editlemeyin.

Devlet İsrail'e çalışırken (bknz tank ihalesi), biz bireysel olarak ne yapabiliriz ki?

adamlara bak yaa bir avuç israil dunyayı avucuna almıs ark.

Bence her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı elinden geldiğince yukarıda adı geçen ürünleri kullanmamak için çaba göstermelidir.Bu bizim Filistinli kardeşlerimize boynumuzun borcudur.
Lütfen herkes kullandığı mallara dikkat etsin.Paramızın nerelere gittiğini iyi bilsin..

Ya arkadaşım iyi diyonuzda bu filistinliler zamanında Osmanlı devletinin zor zamanında arkadan vurmadımı bizi dedelerimizi ingilizlere elleriyle teslim etmedimi, eğri oturup doğru konuşalım, aşağıya bakarak olmaz seviyeni koruyacaksın tamam din kardeşiyiz ama o zamanda din kardeşiydik dedelerimizi ingilizlere elleriyle teslim edip onların topraklarını israile satan bizmiyiz, yapmayın böyle gelsinler başımızın üstünde yerleri var ama geçmişini bilmeyen bir devlet bireyleriyle birlikte düşer gücümüz olunca bize tapan düşünce vuran insan, hayvan, ulus, devlet hak ettiğini yaşar. Yok nesle almayalım ülker yiyelim demekle olmaz bu işler ekmek yiyen adamlar var bu işten, zaten paramız değer kaybediyor sonra afrikada ki gibi aylık 2 dolara mı çalışcaz. Tek çerceveden bakmayın.

bana o markalara alternatif sunun tamam diyeyim ama alternatif olarak sunacağınız tüm markalar dahi israilin elinde adamlar dünya pazarına el koymuşlar bi kere

ya boykot bir çözüm değil çünkü bu firmaların hepsi özel firmalar sadece sraile vergi veriyorlar.ki aralarında israille alakası olmayan firmalarda var bence daha geçerli bir çözüm bulunmalı.

Millet işi hemen siyasete döküp saçma sapan konuşmaya başlamış.
BEN BU ÜLKEDE BU KADAR GERİZEKALI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM
vallahi bilmiyrdum billahi bilmiyordum.
ya insanlar bu kadarmı kıt fikirli olmuşlar.beyinlerini bu kadar mı bişeye saplamışlar aklım almıyor.

"Az veya çok elimizden ne geliyosa yardım edelim Filistinlilere."
israili boykota varım . Ama filistine yardıma yokum..Neden KKTC kuruldu ve pek az devlet tanıdı tanımayanlar ve asla tanımayacağını açıklayanlar arasında filistin var halbuki onların devletini Türkiye hemen müslüman kardeş düşüncesi ile tanımıştı al sana karşılık....Anlayana.....

İyice abartmışsnız yani şimdi bu markalar küçücük ve 3 milyonlu bir nüfüsü bulunan ülkeye mi ait.Yahu bunların neredeyse %90 ı Amerika Ve Avrupa ya ait.Daha Neler....

Anaaa markalar arasında Arsenal FC amblemi var.İsrail takımımı ki bu Arsenal.Ne işi var orada :D

israile yapilacak en guzel boykot mallarini satin almaktan ziiyade , israil mallarina alternatif ureterek israil mallarinin Turkiye pazarindan silinmesidir...

bunu da ancak fabrikalar kurup sanayilesme ile yapabiliriz... bu arada bilmiyorum bilginiz var mi ama TURK SILAHLI KUVVETLERININ 5O ADET TANKI TANK YENILEME PROJESI KAPSAMINDA ISRAILE 4 MILYON DOLARDAN VERILDI. TABII BU OLAYIN GECMISI DE VAR GECMISTE 700 BIN DOLARA YAPILMAK UZERE ANLASILMISTIR SIMDI BU DEGER4 MILYON DOLAR OLDU.

BU ARADA AYNI ISI '''Nural Makina ve Sanayi A.Ş''' %80 DAHA AZ MALIYETLE YAPACAKLARINI BELIRTMELERINE RAGMEN TANK YENILEME ISI ISRAILE 4 milyom dolara VERILDI.

BU ARADA UNUTMADAN DAHA ORTADA YENILEME ISI BITMIS HALI HAZIRDA BIR TANE BILE TANK YOK....

BIRAKIN ADAMLARI BOYKOT ETMEYI YERLI URETICIYI ''YESIL SERMAYE'' ADI ALTINDA BALTALANIYOR.. SANKI BU INSANLARIN BABALARI DEDELERI VS AKRABALARI KURTULUS SAVASINDA CANLARINI VERMEMIS GIBI...

forum kurallarina belki aykiri gelebilir bu altta belirttigim söz ,

''Bizim kız bizden kacar, amini kor gotunu acar'' yukarida bahsettigim durum icin cuk diye oturmadi mi ????

he bu arada yukaridaki soz bir deyimdir lutfen aslini bozmayin editlemeyin.
Sana şiddetler katılıyorum...

Geri