İsrailli ve Türk yetkililer Zürih'te gizlice görüştü

siyaset dediğin böyle bir şey zaten. asıl tuhaflık televizyonlara çıkıp pazarcılar gibi bas bas bağırarak göstermelik siyaset yapanlara inanan vatandaşta.

Davutoğlu : 2 İsrail : 0

bu ne biçim skorboard

Davutoğlu : 2

İsrail + pkk+ israil sevici muhalefet zihniyetliler+
is. medyası yandaşları yalakaları : 0

olmalıydı

tabi sana göre öle olucak =)

sen akp nin kendi başına emir olmadan ülkeyi yönettiğini düşündüğün için normal bu düşüncen.

bir laf vardır.

aydın insan araştırır,yargılar ve sonuca varır.cahil,yobaz olan ise duyar,görür ve hükme varır.

sizi bu laftan daha ii açıklayan başka bişi yok...

bu ne biçim skorboard

Davutoğlu : 2

İsrail + pkk+ israil sevici muhalefet zihniyetliler+
is. medyası yandaşları yalakaları : 0

olmalıydı

tabi sana göre öle olucak =)

sen akp nin kendi başına emir olmadan ülkeyi yönettiğini düşündüğün için normal bu düşüncen.

bir laf vardır.

aydın insan araştırır,yargılar ve sonuca varır.cahil,yobaz olan ise duyar,görür ve hükme varır.

sizi bu laftan daha ii açıklayan başka bişi yok...

"İsrail + pkk+ israil sevici muhalefet zihniyetliler+is. medyası yandaşları yalakaları "

1- pkk ya silah yardımı mali yardım yapan kim....
2- akp israil mücadelesinde akp ye karşı olan kim .....
3- akp israil mücadelesinde akp yi yerden yere vuran medya yalakaları yandaşları kim

durum ortada birbirleri ile ilişkili demekki ben dediğin gibi aydın insan
gibi sonuca varıyorum da sen ne ayaksın tam çözemedim

"İsrail + pkk+ israil sevici muhalefet zihniyetliler+is. medyası yandaşları yalakaları "

1- pkk ya silah yardımı mali yardım yapan kim....
2- akp israil mücadelesinde akp ye karşı olan kim .....
3- akp israil mücadelesinde akp yi yerden yere vuran medya yalakaları yandaşları kim

durum ortada birbirleri ile ilişkili demekki ben dediğin gibi aydın insan
gibi sonuca varıyorum da sen ne ayaksın tam çözemedim

ben burda israil ve abd yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.

peki kürtlere ayrımcılık izlenimi yaratıp ortalığı karıştıran kim ?

israil ile sözde mücadele edip gemilerden haberi olmadğını söleyip ama yine baykal olayında daha ne kasetler var elimde diyen kim ?

israil ile sözde mücadele ettikten sonra masaya oturan kim ?

sonuca varıyosun tamam güzel ama vardığın sonuç yine abd nin yanı =)

sana yarın cevap yazıcam şu an seyahetteyim,otobüsteyim net acayip yavaşladı.

yalanım varsa şerefsizim =)

Anlamıyorum ki israille gizli görüşen iktidar suçlu yine muhalefet. Adamlar saman altından su yürütüyolar.

İçerde uçakları falan geçirmiyolar halkın gözünde atar yapan adamlar 2 gün sonra gizli görüşüyolar. Açıklayanda israil. İnkar edende olmadığına göre ortada bir görüşme var. Görüşmenin içeriğini araştırmıyosunuzda hala muhalefet israil ortak çalışıyo falan filan.. Boş laflar peşinde...

Yarın kokusu çıkar. Yeni bir anlaşma ya da ne biliyim bu sefer kıbrıs büyüklüğünde arazi değilde direk kıbrısı satılığa çıkarırız.
Belkide aralarında şöyle bir konuşma geçmiştir:

-Davutoğlu: Bak binyaminciğim biz bi kaç atar yapıcaz darılmaca gücenmece yok. Malum ilerde seçim var. Terör yüzünden b*ka battık.Türkiyede durum fenaa.. Dostlarınıza bir el uzatırsınız artık..

-Binyamin: Tabii ya ahmedim ne demek.. Biz gene bi kaç Türk ya da Filistinli öldürürüz. Siz bi one minute çekersiniz. Seçim referandum sizin. Biz emir veririz pkklı itlerede bi kaç olay çıkarırlar. Sizde ekmeğinize yağ sürersiniz.

-Davutoğlu: vay kardeşim benim yaa .. Bak bunu saymam bizede beklerim. Yengeyide al gell..

-Binyamin: bizim seçimlerdede size geliriz artık. Hadi soran olursa sen beni satcan, ben seni satcam.Ok? Varınca çaldır merakta bırakma beni..

Masonik chp düşman da AKP mi dost İsrail e komik olmayın ya , siz onlara bırak dost olmayı kukla olabilirsiniz sadece ...
iktidar olalım diye ama nafile halk uyandı ...

Masonik chp düşman da AKP mi dost İsrail e komik olmayın ya , siz onlara bırak dost olmayı kukla olabilirsiniz sadece ...

yaptığın yorum olmaktan çıktı artık..chp ye masonik yakıştırmasını yapmak senin haddine değil.ulan chp nin başkanı değişti,yönetimi değişti ama sizin çamurlarınız bitmedi..ikide bir chp masoncu,yok israil chp yi destekliyor vs vs delisaçması laflar..açıkça çıkın deyin ki biz chp ve cumhuriyet karşıtıyız...bunu itiraf edin,kıvırtmayın..cumhuriyet karşıtı olduğunuz için kıvırta kıvırta ağzınızdan pislik fışkırıyor..senin partinde herşey mevcut..tabanı olmayan bir partiye mensupsun ve senin partinde her türlü adam var..gitte marmelat partine bakıver..geçmişte darbecilere avukatlık yapanından tut,en dinsizine,kalpazanına,dolandırıcısına kadar herkes var..israille gizli görüşmeler yapan senin partin,2008 e kadar canciğer olan senin partin,mayınlı arazileri israillilere vermek isteyen senin partin.her inançtan kişiye açık olduğunu belirten ve oy olmak için her cinsten adamı alan senin partin...daha ne çamur atıyorsun...bana bugünkü chpde bir mason,bir israilli göstersene?israili desteklediğine dair bir emare göstersene?şeriatçı gelenekten olmayanları yaftalamak kolay tabi..

:S :S klasik 3 maymun yorumları... gözlerinin önünde davutoğlu israile bakanla sarmaş dolaş olsa yinede komplo derler. hayatımda bu tip cahil insanlar görmedim...Sadece burada ve vakit gaztesinin yorum bölümünde bir çok bu tip insanı görebilirsiniz ve bunların çoğunluğu yurt dışında yaşar ülkeyle alakaları yoktur ama atar tutarlar çünkü yetiştirenler bilgisiz cahilce yetiştirirler... çünkü böyle cahilce konuşmalar olmasın diye haberin kaynadıgını akp nin yandaş gazetelerinden aldım belirtimde ama insanda utanma olmayınca isterse gözleriyle görsünler nafile... yazık ya takım tutar gibi parti tutulmaz doğruya doğru yanlışa yanlış denir böyle yapınca o ölen 9 insan için timsah gözyaşları döktüğünüz ortaya çıkar sırf oy için kullandıgınız orataya çıkar..Sonuç olarak o 9 şehid umurunuzda değil hrşey oy için. yazık ya...

1-yorumumu okuyup anlaman için dua ediyorum ama anlıcana pek inanmıyorum ben senin verdigin veya verilen bütün kaynakları biliyorum ama bunu benim millet vekilim kabul etmeden benim kabul etmem imkansız
2-İstanbulda yaşıyorum ilk orta lise üni. hepsini istanbulda okudum egitimim türkiyede sende Türkieyedeysen aynı hocalardan aldım
3-Ben CHP li vekil aynısını yapsa(en sevmedigim hiç haz almadıgım partidir örnek ondandır) o vekil kabul edene kadar yada sacma bir cevap verene kadar kendi ülkemdeki vekile inanmayı secerim cünki o vekili ben sectim bizim aramzıdan cıktı bizim ülkemizin insanı israilin sectigi israilin adamı israilli bir şerefsiz değil bunu sanda öneririm gazetelere gelince idda olarak haber yapılıyor gerisi yok ne oldu dedikodu olmadımı :eek:hmy: ...

sizden ala mason olamaz çakma müslümanlar işinigiz gücünüz iftira hakaret küfür ondan sonra KEndini Allah yerine koyup o ateist bu yahudi der ondan sonra ben müslümanım.. yok ya sizden ala mason pravakötr dinsiz yok aslında yaptıgınız herşey kurana ve Allahın yoluna ters sizin işiniz gücünüz insanları ayrıştırmak ötekileştirmek pskiolojik sorunlarınızı burda insalra hakaret küfür ederek kapamak beş para etmez insalarsınız sizin gibi insanlar yüzünden dünyada islamın adı terrörle anılıyor neden çünkü snein gibi zihniyete sahip insancıklar kendine müsüman diyor insanların müslüman olup olmadııgna karar veriyor aslında sizden ala dinsiz ateisti yok. çakma müslümanlar sizi.

BURASI PSİKOLOJİSİ BOZUMK ONA BUNA KÜFÜR EDEN HAKARET EDEN KENDİNİ HAŞA ALLAH YERİNE KOYUP ONA BUNA MÜSLÜMAN YOK ATESİT YOK MASON DİYEN HABERVAKTİM VYEA VAKİT GAZETESİ DEĞİL!!!!! senin gibi insanların yeri orası burası değil. orda dilediğin gibi küğfür hakaret et yayınlıyorlar yeterki chp ye sol düşünceye TSK ya YARGIya küfür hakaret et!!! orada senin gibi Kendini ALLAH sanan birçok insan var git onlarla pis düşüncelerini paylaş insanları burda provake etme provakatör insan.

Adminlerden ricam böyle provakatörleri lütfen uyarın yada uzaklaştırın lütfen!!!

1-yorumumu okuyup anlaman için dua ediyorum ama anlıcana pek inanmıyorum ben senin verdigin veya verilen bütün kaynakları biliyorum ama bunu benim millet vekilim kabul etmeden benim kabul etmem imkansız
2-İstanbulda yaşıyorum ilk orta lise üni. hepsini istanbulda okudum egitimim türkiyede sende Türkieyedeysen aynı hocalardan aldım
3-Ben CHP li vekil aynısını yapsa(en sevmedigim hiç haz almadıgım partidir örnek ondandır) o vekil kabul edene kadar yada sacma bir cevap verene kadar kendi ülkemdeki vekile inanmayı secerim cünki o vekili ben sectim bizim aramzıdan cıktı bizim ülkemizin insanı israilin sectigi israilin adamı israilli bir şerefsiz değil bunu sanda öneririm gazetelere gelince idda olarak haber yapılıyor gerisi yok ne oldu dedikodu olmadımı :eek:hmy: ...

Ben ne diyorum sne ne diyorsun sizin ve hükümetin yaptıgı sadce timsah gözyaşları dökmek Siyaset ogruna o insanları kullanmak çıkıp tvlerde israil terrörst devlet hain devlet teröre destek veren devlet kamera arkasında yes please busunuz işte siz sizin ne şehitlere saygınız var nede o filistindeki insanlara zaten siz o filsitindekileri düşünseydiniz siz derken senin zihniyetindeki insanları kastediyorum FİLİSNTİNİ YENİ keşvetmezdiniz o savaş orada onalrcı yıldır sürüyor zamanında Oraya Solcular gitti filistin için savaştı israile karşı! siz ne yaptınız onalrı terrörist ilan ettiniz ne zaman hamas geldi başa birden filistini keşfetiniz... aslında olay filistini kullanmak hem orta doğudaki çıakrlar için hemde türkiyedeki inançlı insanların oylarını alabilmek için. hep burda size karşı iyilikle konuştuysak hep hakaret olarak karşılık aldık ya mason olduk ya ateist ya kominist yada dinsiz o yüzden ''Namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça bu işler düzelmez'' diyroum bundan sonra hak ettiginiz gibi cvp alıcaksınız karşınızdakini salak yerine koyarsanız aynı şekilde karşılığını alıcaksınız!!!

Geri