Davutoğlu : 2 İsrail : 0
bu ne biçim skorboard
Davutoğlu : 2
İsrail + pkk+ israil sevici muhalefet zihniyetliler+
is. medyası yandaşları yalakaları : 0
olmalıydı
bu ne biçim skorboard
Davutoğlu : 2
İsrail + pkk+ israil sevici muhalefet zihniyetliler+
is. medyası yandaşları yalakaları : 0
olmalıydı
tabi sana göre öle olucak =)
sen akp nin kendi başına emir olmadan ülkeyi yönettiğini düşündüğün için normal bu düşüncen.
bir laf vardır.
aydın insan araştırır,yargılar ve sonuca varır.cahil,yobaz olan ise duyar,görür ve hükme varır.
sizi bu laftan daha ii açıklayan başka bişi yok...
"İsrail + pkk+ israil sevici muhalefet zihniyetliler+is. medyası yandaşları yalakaları "
1- pkk ya silah yardımı mali yardım yapan kim....
2- akp israil mücadelesinde akp ye karşı olan kim .....
3- akp israil mücadelesinde akp yi yerden yere vuran medya yalakaları yandaşları kim
durum ortada birbirleri ile ilişkili demekki ben dediğin gibi aydın insan
gibi sonuca varıyorum da sen ne ayaksın tam çözemedim
Masonik chp düşman da AKP mi dost İsrail e komik olmayın ya , siz onlara bırak dost olmayı kukla olabilirsiniz sadece ...
iktidar olalım diye ama nafile halk uyandı ...
:S :S klasik 3 maymun yorumları... gözlerinin önünde davutoğlu israile bakanla sarmaş dolaş olsa yinede komplo derler. hayatımda bu tip cahil insanlar görmedim...Sadece burada ve vakit gaztesinin yorum bölümünde bir çok bu tip insanı görebilirsiniz ve bunların çoğunluğu yurt dışında yaşar ülkeyle alakaları yoktur ama atar tutarlar çünkü yetiştirenler bilgisiz cahilce yetiştirirler... çünkü böyle cahilce konuşmalar olmasın diye haberin kaynadıgını akp nin yandaş gazetelerinden aldım belirtimde ama insanda utanma olmayınca isterse gözleriyle görsünler nafile... yazık ya takım tutar gibi parti tutulmaz doğruya doğru yanlışa yanlış denir böyle yapınca o ölen 9 insan için timsah gözyaşları döktüğünüz ortaya çıkar sırf oy için kullandıgınız orataya çıkar..Sonuç olarak o 9 şehid umurunuzda değil hrşey oy için. yazık ya...
Masonik chp düşman da AKP mi dost İsrail e komik olmayın ya , siz onlara bırak dost olmayı kukla olabilirsiniz sadece ...
iktidar olalım diye ama nafile halk uyandı ...
1-yorumumu okuyup anlaman için dua ediyorum ama anlıcana pek inanmıyorum ben senin verdigin veya verilen bütün kaynakları biliyorum ama bunu benim millet vekilim kabul etmeden benim kabul etmem imkansız
2-İstanbulda yaşıyorum ilk orta lise üni. hepsini istanbulda okudum egitimim türkiyede sende Türkieyedeysen aynı hocalardan aldım
3-Ben CHP li vekil aynısını yapsa(en sevmedigim hiç haz almadıgım partidir örnek ondandır) o vekil kabul edene kadar yada sacma bir cevap verene kadar kendi ülkemdeki vekile inanmayı secerim cünki o vekili ben sectim bizim aramzıdan cıktı bizim ülkemizin insanı israilin sectigi israilin adamı israilli bir şerefsiz değil bunu sanda öneririm gazetelere gelince idda olarak haber yapılıyor gerisi yok ne oldu dedikodu olmadımıhmy: ...