İsrailliler kanlı gemi baskınıyla alay etti

Flash-Noob

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
İsrail’in Tel Aviv kentinin en büyük meydanında yapılan su savaşı skandal görüntülere sahne oldu. İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere düzenlediği 9 kişinin öldüğü saldırı bri canladırmayla alay konusu yapıldı.

Rabin Meydanı’nda bu sene altıncısı düzenlenen “Dünyanın en büyük su savaşı” isimli etkinliğe katılanlar su tabancaları ve kovalarla birbirlerini ıslattı. İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere düzenlediği saldırı ise meydanın süs havuzunda yeniden canlandırıldı. Canlandırmada, bir deniz yatağının üzerinde duran ve tişörtünde Türkiye bayrağı bulunan bir kişi İsrail komandosu kılığındaki bir başka kişi tarafından saldırıya uğradı ve deniz yatağı ele geçirildi. m.milliyet.com.tr EPA...

b8cfe71bd4a5325.jpg

Kaynak

Israili savunanlar, avukatciligini yapanlar utansin.
Milletim biliyor onlari ve secim zamaninda hüsrana ugratcaklar.

israili savunan varmı ki, bir türk dünyaya bedelden bizi bu durumlara düşürenler utansın. söylenen van minıtın bile arkasında duramayanlar utansın. böğürmekten başka bir şey yapmayanlar utansın. biraz erkek olmak gerekiyor. bizi bu duruma düşürenleri millet biliyor ve yine aynı kişileri başımıza getirecekler. çünkü alıştılar artık. hoşlanıyorlar

Türk ulusunu bu duruma düşürenler utansın :(

akp ve basbakan recep tayyip erdogan utansin.. israille gizli gorusenler utansin... o gemileri bilerek olume yollayanlar utansin.. turk milletinin onurunu serefini ayaklar altina aldiranlar utansin

yardım gemisinde yüzlerce kişinin işi ne? Bu konuda çok haklıyız diyemeyeceğim... Yardım yapılır 50-60 kişiyle gönderilir, Burada resmen Akp'nin başını çektiği rezil bir propoganda var.

tabi uluslararası sularda yapılan bu saldırının hesabı mutlaka şerefsiz israile sorulmalıdır ama İsrail 10 suçluysa bizde 3-5 suçluyuz.

Hadi oğlum tayyip çek bi one minute abilerine...

İsrail e kızacaklarına gene AKP ye kızıyorlar ,
Düz mantık kuralım
İsrail AKP ye kızgın
CHP AKP ye kızgın
o halde CHP = İsrail

ki yukarıdaki yorumlarda bunun en somut örneği 30 40 ülkeden yardımsever gelmiş neden 300 kişi yollanıyor diyor hey Allahım ya ...
kaç gemi yardım gittiğinden , o yardımları toplayabilmek için kaç yardım kuruluşunun beraber çalıştığından haberi yok...
AKP bilerek ölüme gönderdi diyorlar bu da ayrı bir saçmalık ...
Çünkü orada ölümle yüz yüze gelenler şimdi AKP ye dua ediyorlar , tüm girişimleri için eğer denildiği gibi olsa bu adamların dava üzerine dava açması lazım...
ayrıca AKP gönderdi diyorlar ya bu zaten devlet destekli bir şey de değil tamamen sivil ...
diyolar ki neden AKP milletvekilleri gitmedi ,
çok basit bu olayın AKP ye mal edilmemesi amacına ulaşması için
hatırlatırım mısırdan giden tırlara eşlik eden konya AKP milletvekillerinden dolayı birileri vicdan sömürüsü demişti ...

Kudüs

Mukaddes zemini Ömer fethetmiş
Salâh ve Kanûni gör neler etmiş
Osmanlı gidince Kudüs de gitmiş
----------Hainler safında ölecek misin
----------Yoksa ecdat gibi gelecek misin

İki sahâbî var, şehit sayısız
Vatanım çiğnenmiş, köylerim ıssız
Müslüman yaşar mı böyle kayıtsız
---------- Uyansana artık, uyuyor musun?
----------Ah göklere vurmuş duyuyor musun?

Selman'ın mescidi Zeytûn dağında
Rabi'a makamı O'nun sağında
Dünyaya nûr saçmış kendi çağında
---------Bu dağa yeniden çıkacak mısın?
---------Sel olup vadiye akacak mısın?

Ezansız köylerde çanlar çalıyor
Mescit harap boynu bükük kalıyor
Mazîyi düşünüp gözüm dalıyor
---------Böyle boynu bükük kalacak mısın?
---------Yoksa mülkü geri alacak mısın?

Fırat'tan Mısır'a gideceklermiş
Bize daha neler edeceklermiş
Ümmet koyun olmuş, güdeceklermiş
--------Hazreti Ömer'i üzecek misin?
--------Böyle miskin miskin gezecek misin?

Böl de yönet demiş şeytanı ona
Din gibi sarılmış düşmanlar buna
Yıllarca içmişler doymadan kana
-------Vampirleri yurttan kovacak mısın?
-------Ufkuma yeniden doğacak mısın?

Yükselen değerler onlara yarar
Fırsat elverince Aksa'yı yıkar
Yerine Süleyman Mâbedin kurar
-------Plan budur hala duracak mısın?
-------Yoksa birliğini kuracak mısın?

Kurtuluşun yolu İslâm'a dönmek
Peygamber izinde nefsini yenmek
İslâm birliğini kurup güvenmek
-------İç ve dış düşmanı yenecek misin?
-------Yoksa kibrit gibi sönecek misin?

Fertten işe başla batağı kurut
Cemâat oluştur safları sık tut
Ümmetin birliği bu şarta meşrut
-------Tabandan tavana gidecek misin?
-------Vazifeni îfâ edecek misin?

Ya Rabbî Aksâ'da namazım için
Kubbetu's-Sahra'da niyâzım için
Katına yükselen avazım için
-------Ümmeti muzaffer kılacak mısın?
-------Gözlerim zaferi görmeden Rabbim
-------Kıyıp da canımı alacak mısın?

Alinti.​

Düz mantık kuralım
İsrail AKP ye kızgın
CHP AKP ye kızgın
o halde CHP = İsrail

ki yukarıdaki yorumlarda bunun en somut örneği 30 40 ülkeden yardımsever gelmiş neden 300 kişi yollanıyor diyor hey Allahım ya ...
kaç gemi yardım gittiğinden , o yardımları toplayabilmek için kaç yardım kuruluşunun beraber çalıştığından haberi yok...
Çünkü orada ölümle yüz yüze gelenler şimdi AKP ye dua ediyorlar , tüm girişimleri için eğer denildiği gibi olsa bu adamların dava üzerine dava açması lazım...
ayrıca AKP gönderdi diyorlar ya bu zaten devlet destekli bir şey de değil tamamen sivil ...
hatırlatırım mısırdan giden tırlara eşlik eden konya AKP milletvekillerinden dolayı birileri vicdan sömürüsü demişti ...

Arasira Alman forumlarinda ugrarim ve kendilerini Yahudi olarak aciklayanlar ve Israili savunanlar bir atiyor görsen usta.

Türkiyeden haber icin Hürriyet kullaniyorlar, üyelikleri varmis, herhalde Almancayada ceviriliyor.
Erdogani yerle bir ediyorlar.
AKP yikilmasini istediklerini yaziyorlar.
Sehitlerimize öyle laf ediyorlarki ceza bile yemiyorlar.

Düz mantık kuralım
İsrail AKP ye kızgın
CHP AKP ye kızgın
o halde CHP = İsrail

arkadaşım oy toplama diye bişi duymadınmı?

bu öğretmenin akp hükümeti sana nasıl güzelce oy toplanılacağını öğretmedimi ?

düz mantık kurmuşsun.

güzel o zaman bende kurayım tam olsun.

akp vatanını sevenlere,milletini,atatürkünü sevenlere karşı,

ayrıca israil ile masaya oturup 9 kişinin ölümü ile sonuçlanan baskına rağmen yüzlerine karşı söylemeye gittik diyip gizlice anlaşmaya varan,

daha önce de çıkıpta yeni antlaşma yapılmayacak tüm ilişkiler kesilecek diyen de kendileri dimi ?

baskın sonrası hiçbir yaptırımı olmadı davos fatihi oldu bi tavuk dimi ?

ozaman akp = abd ve israil yandaşı,abd nin emirlerinden çıkmayan bir uşak dimi ?

senin yaptığın bu düz mantık hiç k.bakma %100 katıksız cahil olduğunu gösterir.

daha önceki mesjlardada demiştim koskoca gemi gidiyor ve hükümetin bundan haberi olmuyor öylemi ?

peki işine gelince baykal olayından sonra elimde ne kasetler var diyen kimdi onu söle sen bana ?

abd nin uşağı bu hükümetin hiçbirşeyden haberi olmama gibi bir durumu söz konusu olamaz.

arkadaşım o kurtarılan adamların siz gibi hiçbirşeyden haberleri yok.gidip ırak a yardım etseydiniz ya?hükümet e diyorum?oy toplama bahanesi ile gemiden haberimiz yoktu diyerek işin içinden çıkılamaz.

obamada tehdit etti bakın.açın haberleri okuyun.

artık ülkemiz ne hale geldi sayenizde.

koskoca türkiye cumhuriyeti artık göz göre göre saygınlığını yitiriyor ve acınacak hale geliyor.

ama akp sayesinde değil sizin gibi onları destekleyen hiçbirşeyden haberi olmayan öğrenmedikleri gibi öğrenmeyede çalışmayan,öğrenmekte istemeyen sizler yüzünden

İşte düz mantık yüzünden bu haldesiniz.
Hesap sor diyoruz. Tamam diyor. Bekliyoruz. Gizli görüşmeler yapılıyor. Açıklayanda israil.

Gemide o kadar insan birde çocuk ne işi var diyoruz. Bilmem kaç ülke gitti. Bahane değil arkadaşım üzerinde Türk kimliği olduğu sürece koruycaksın. Ölüm tehlikesi varsa göndermiyceksin. Dediğin gibi israile, ihh ya ve Türkiyede izin verenlere dava açmaları lazım. Doğru olan bu zaten. Niye açmadılar tartışılır.
Bir Türkün üzerinde amerikan pasaportu vardı. Babası amerikanın niye bu konu üzerinde durmadığını ve konunn üzerine gideceğini söylemişti. Sonra ne oldu takip edemedim.

Akp vicdanı düşünseydi, kömürle siyaset yapmazdı. Belkide son anda ne kadar tehlikeli bir yolculuk olduğunu anlamışlardır ki bunu anlamak için istibaratçı olmaya gerek yok, vazgeçtiler gitmekten. Kendi hayatları pahalı başkasının hayatı ucuz..

eksik canLandırmışLar ama..israiL komandosunun (!) dayak yediği böLüm eksik..

şerefsiz israil finoları bizimle dalga geçsin siz birbirinizi yiyin. yok akp yok chp biz nezaman baştaki hükümet bizim oy vermediğimiz bir partide olsa arkasında durmayı becerebilirsek ozaman israil finoları böyle maytap geçemez bizle. hükümetle sorunun varsa sandıkta hesaplaşırsın uluslararası arenada değil. komik diyecek birşey yok.

obamada tehdit etti bakın.açın haberleri okuyun.

artık ülkemiz ne hale geldi sayenizde.

koskoca türkiye cumhuriyeti artık göz göre göre saygınlığını yitiriyor ve acınacak hale geliyor.

Noldu kortktunuzmu yoksa korkutmakmi istiyorsunuz?
Neden Israil ve Amerikanin yardimcisi oluyorsunuz?
Devletim hakli olsada savunurdum hakli olmasada.
Hükümet CHP olupta disariya karsi hata yapsada devletimi savunurdum.
Ha bölünme basladi ama korkmayin biz size birakmayiz Türkiye Cumhuriyetini savunmayi, size kalmaz.

Ha bölünme basladi ama korkmayin biz size birakmayiz Türkiye Cumhuriyetini savunmayi, size kalmaz.

israilden korkan ve israil yandasi amerika yandasi olan amerikanin emrini dinleyen ve bunu acikca soyleyen( amerika bize bop yani muslumanlari katlederek yeni bir dunya kurma projesi gorevini verdi diyenlerdir) israil amerika o gemileri vururuz demesine ragmen o gemileri oraya yollayan sonrasinda da bagiran ama icraatte bulunmayanlardir... biz iliskileri kestik diye sallayan milletini aptal yerine koyan ama hic bir iliskiyi kesemeyenlerdir... bu ulkeyi bolmek adina kanun cikaranlardir

arkadaşım ben israil ve abd nin yardımcısı olarak ne yaptım söylüyorum sana ?

insana bu kadar da çamur atılmaz.

devletim abd ve israil yandaşı olmasa idi ona her türlü desteği verirdim.

chp yada mhp de de durum farklı değil aynısı onlar yapsa akp gibi herşeyin üstüne yemin ederim ki aynı şeyleri onlarada derim.

benim içim dışım birdir.

hükümetler hata yapabilir ama bu hatalar dış güçlerden kendini koruyamayan üstüne üstlük onların uşağı bu hükümet tarafından yapılınca durum değişir.

haha sen mi savuncan =) senin seçtiğin başbakanın gidipte TC yi savunamadı be.sen neden bahsediyorsun =)

türkiye sizlere kalsa anca abd mandası olur başka da bişi olmaz.

sizlerde dersiniz ki muharrem ince nin dediği gibi padişahım çok yaşa padişahım çok yaşa =)

Bu ülke onlarca şehit verirken sevgili Recep beyin ateşli filistin savunuculuğunu nedense göremedik? Kimse bize anlatmasın boş hikayeleri.

Önce benim vatanım,mehmetçiğim gelir...Sanki her işi hallettik Filistin kalmıştı? Bu olay Akp'nin provokatörlüğüdür bu açıktır. Gemiye yüzlerce kişiyi doldurarak amacın neye hizmet ettiğini açıkça belli etmiştir.

Kusura bakmayın Filistinle ilgilenmiyorum,yemen çöllerinde askerlerimizin boğazlarını keserken,Yahudilere para karşılığı kendi topraklarını satarken Satılmış araplar dert yanmadıda şimdi mi yanıyor?

Filistin umurumda değil..........yüzünüzü kandile dönün,dar ağacı kurup delikanlıysanız İmralıya bakın

Düz mantık kuralım
İsrail AKP ye kızgın
CHP AKP ye kızgın
o halde CHP = İsrail

Bir düz mantık daha kuralım

AKP gizli görüşmeyi seviyor
İsrail Gizli görüşmeyi seviyor

o halde AKP=İsrail

biraz mantığı genişletelim; Bu kısmı her beyin anlamaz

Hüseyin Üzmez Çocuk İstismarını seviyor
Hüseyin Üzmez AKP" yi seviyor

o halde ;
Çocuk İstismarı = AKP

Konuyu toparlayalım;

AKP seçmeni hala AKP yi destekliyor.

o halde neymiş

AKP seçmeni = çocuk istismarı

Senin mantık hesaplı yazıların nelere kadir değil mi.
o halde neymiş;

ya mantıksız yazılarından vazgeç yada çocukların hesabını ver.

Düz mantık kuralım
İsrail AKP ye kızgın
CHP AKP ye kızgın
o halde CHP = İsrail

İşte bakış açısı... Bunu nasıl beceriyorsun hiç anlamadım. İsrail AKP'ye kızgın çünkü emrettiği şeyi yapmadı AKP. CHP ise AKP'nin bütün bunlara karşı hala uzlaşma yoluna gitmesine kızgın. İkisi aynı şey mi ?

Geri