İstanbul Bostancı da Çatışma - Halen devam ediyor

üzücü olaydan bile siyasi malzeme çıkardınız helal olsun başka bişey demiyorum aferin

siz mükemmelsiniz herkes kötü

celalddin cerrah amcasının oglunu akrabalarını polis yaptı bunlar o yüzden oldu

o soru soran arkadasa bende bişey sorayım

ŞEHİT olan polisimiz kaç yıllık devlet görevlisi?

celaleddin cerrah kac yıldır istanbul emniyetinden sorumlu?

cerrahın personel politikasıyla ilgili herhangi bir bilgin olduğunu zannetmiyorum.
Bu kadar cansiperane savunduğuna göre akraba filansınız sanırım.Öyleyse firstlady ile de hısım oluyorsun farkındamısın.Cerrahın istanbul müdürlüğünde nasıl olupda bu kadar uzun süre kalabildiğini anlamışsındır umarım:victory

Ayrıca şehit olan Amir ile cerrahı böyle karşılaştırman garip olmuş.Cerrahın kariyeri ile ilgili biraz bilgin olsaydı böyle bir mukayese yapma hatasına düşmezdin eminim.Bilgisizliğine bağlayabilirim sadece bu düştüğün durumu

counter terorist win............

cerrahın personel politikasıyla ilgili herhangi bir bilgin olduğunu zannetmiyorum.
Bu kadar cansiperane savunduğuna göre akraba filansınız sanırım.Öyleyse firstlady ile de hısım oluyorsun farkındamısın.Cerrahın istanbul müdürlüğünde nasıl olupda bu kadar uzun süre kalabildiğini anlamışsındır umarım:victory

Ayrıca şehit olan Amir ile cerrahı böyle karşılaştırman garip olmuş.Cerrahın kariyeri ile ilgili biraz bilgin olsaydı böyle bir mukayese yapma hatasına düşmezdin eminim.Bilgisizliğine bağlayabilirim sadece bu düştüğün durumu

benim bilgi düzeyimi ölçecek en son kişi sensin arkadsım bu konudaki fikirlerini kendine sakla

sordugum sorula cevap vereceksen ver vermiyeceksen benım ile ilgili kişisel yorum yapıp konuyu saptırma

ben senın hakkında "cahil bilgisiz bilgisizligini konuları kişiselleştirerek kapatmaya çalışıyor bilmem kimin akrabası dayısını bilmem nesi" gibi ilkokul seyisesinde yorum yapmıyorsam sende yapamazsın ha yaparım diyorsan seviyeni herkese göstermiş olursun olur biter.

benim ile ilgili bir daha yorum yapmazsan sevinirim illa yapmak istiyorsan pm at bende sana senin ilgili görüşlerimi söyleyim hem konuyuda saptırmamıs oluruz ne dersin?

hadi sana iyi forumlar

Geri