İstanbuL BuLu$ması GercekLe$ti..

iyi eglenmisinizdir

kankalar bu 2. video su gebze team piiz mi yapmıo arkadas ben anlamıorum ki cayır cımende ne işiniz var : )) gecende mangalın yanında kola yokmuydu :p

adam alper = ) herkes kot giymiş adam rahat tabi kafasına göre :D

yönetimdekileride aramızda görmek isterdik infa abla :melek

şaka bi yana inş bir buluşmada yönetimdeki lerde olur onlarlada tanışmış oluruz :)

neden olmasın, Bora döndüğünde büyük bi buluşma düzenleyip kutlama da yapabiliriz :melek

bide hollanda bulusmasi yapalim, nedersiniz?

Her$ey 10 Numeroydu :)

Kâh GüLdük Kâh EğLendik ßir ßuLu$manın Daha Sonuna GeLdik :p

ehuehehe süper olmuş süppper
yalnız (PompishkA - Hewet - mfe41) orda bi tabela var dimi YAYA DİKKAT tRNVY CIKBLR zuahhaha trnvayda trnvy olsa bari nostaljik mıkroop süper bişi ama :D
cok guzel gezmişsiniz kadıkoy bir başkadır zaten ahh ahh
boganın orda da cektirmişsiniz 6 yolda süper ya o kadar gezerseniz sahilde ahauhaua yanarasınız tabi ama balona da bincektiniz zuahahahhahahaha kım korktu soleyın kım alper mı yoksa özgür mü ahuahuahauhaua
ben de kızları toplayıp buyuk adyaa goturcem:eek:ut:​

Gelemediğim için arkadaşlar kusura bakmasın.Çok önemli bi işim vardı :p Kısmet değilmiş napalım bi daha ki sefere inş =) He bu arada Alperen bana kızgın olduğunu biliyorum=)
Buluşmaya katılan arkadaşlara resimler ve videolar için tşkler ;)

yalnız (PompishkA - Hewet - mfe41) orda bi tabela var dimi YAYA DİKKAT tRNVY CIKBLR zuahhaha trnvayda trnvy olsa bari nostaljik mıkroop süper bişi ama :D
boganın orda da cektirmişsiniz 6 yolda süper ya o kadar gezerseniz sahilde ahauhaua yanarasınız tabi ama balona da bincektiniz zuahahahhahahaha kım korktu soleyın kım alper mı yoksa özgür mü ahuahuahauhaua

balon değilde boğaz turu yapıcaktık ama sonra vazgeçtik :D

hiç bizi götürme sen hep kızları götür feryal abla huh sana :hhuzgun

bizi çağırma zaten sen :D

balon değilde boğaz turu yapıcaktık ama sonra vazgeçtik :D

hiç bizi götürme sen hep kızları götür feryal abla huh sana :hhuzgun

hayır fatih :durdurun:durdurun seni goturewyım de bütün gün feryal ablaaaaaa feryal abla :(:(:( de dimi sonra ne oldu dicem nasılsın dicen:) ben biliom seni ayrıca sadece çiçekler olarak gidicez ehauhau böcek gelemez:D

hayır fatih :durdurun:durdurun seni goturewyım de bütün gün feryal ablaaaaaa feryal abla :(:(:( de dimi sonra ne oldu dicem nasılsın dicen:) ben biliom seni ayrıca sadece çiçekler olarak gidicez ehauhau böcek gelemez:D

canın saolsun ablam biz böceklerle takılmaya alıştık ztn çiceklerle gezmek yan etki yapar bize :D:D siz takılın :D

1 ağustos denizli buluşması var katılcak olanlar pm atsın = ))

Geri