İstanbul yardim !!!!

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Oncelikle merhaba arkadaslar.. Ben istanbulda bi ozel hastanes saglik memuru olarak calisiyorum.. İsim geregi hosteslerle cok sikifikiyim bitanesine vuruldum.. Sorun yok yazisiyoruz.. Ama bu kizi benim en kisa zamanda bi mekana goturmem lazim arabayla gidip arabayi cekip icinde oturabilecegimiz.. Sabaha kadar Kalabilecegimiz bi yer olmasi lazim.. Mekana gotursem benim butcem kaldirmaz bunu sabaha kadar sonra bir ay ac gezerim :) benim sizden istedigim.. Bana adalar ve rahatsiz edilmicem biyer soylemeniz.. Bu cok onemli olk adim cevaplariniz ne kadar cabuk olursa o kadar iyi olur kiz teklif bekliyor hani bugun bile olur yani.. Hava bozdu ama olsun daha romantik olur :) gaziosmanpasa hastanesinde calisiyorum yogunbakim hemsiresiyim.. Yanitlariniİ bekliyorum canim ailem :)

arabada sabaha kadar biraz zor :) bence orta yollu bir mekana git onceden rezervasyon yap cok pahali olmayan bir yer ayarla sonra arabayla pierre loti tepesi :)

Ya kanka pier loti hemen dibimiz ordan biktik artik cami gibi gelen oraya gidiyo ayakta yer bekliyo tuvalet sirasi gibi orasi:) bu filmlerde elemanlar cekiyolar a arabayi orayi cok aradimda benzin yemekten baska bisey bulamadim .. :) bana sessiz sakin bi yer lazim:) yani sessizden kasit rahatsiz edilmicem bi yer olsa yeter kalabalik olsada olur.. Hani maksat arabada oturmak degil o gun planlar var araba sart sonradan yakin biyere cekip disarda sahilde oturup iki yol muhabbetin belini kirmak.. Tabi bu arada beklenen teklifi yapmak :)

Usta ayip ediyon ben ciddi biseyler dusunuyom yoksa eve goturum ne ugrascam oyle ciddi diyorum oteki konularda Aten ustalastim ev me bayan kuaforundeb fazla kadin girmistir ;) yok mu yardim kimseden :)

Acı Hayat Fotoğrafı | FotoKritik

kardeş burası beykozdaymış önce bi tek başına git nasıl bi yer olduğunu öğren sonra kızla birlikte gidersiniz... dizilerde çıkan yerden kasıt burayı diyosun sanırım acı hayat diziside burda çekildi...

sesli güldüm :):) Sen hep yüzümde bi tebessüm bırakıyorsun Ramstein bulursun inşallah uygun bi yer :)

dostum harika bir cevap vermişsin::) ''Adamin dibisin kacak et kesmek icin yardim istiyon ''-''orhan6166''
dostum heybeli ada fare dolu bence başka bir yer bul mesela üsküdar kız kulesine...

sen anadolu yakasına götür çünkü manzara anadolu yakasında yeşil ile daha çok iyice bir düşün bu arada sadece mekan yetmez bir kaç süpriz program da düşün...
1-mekan
2-arabada hafif onun sevdiği müziik
3-bir kaç güzel espri ve güzel söz gözlerine bakıp ellerini tutarak
4-biraz yalandan heyecan
5-müziğin güzel yerlerinde güzel sözler
6-müziğin anlamlı yerlerinde bir kaç şiir
7-sesinde güzelse biraz şarkı söyle
8-saçlarını düzelt
9-yaklaş
10 -teklif et:)

Haci artik unu elesik elegi duvara astik :) simdi sira sizin tekliflere geldi beykozu goz onunde bulundurucam.. Ya bu kiz milletine yaranmak kolay espiri isi okey dilim doner iyi laf yaparim.. Bana sadece
Ekan lazim insallah guzel bi yerdir bu beykoz.. Hacim bide dizinin ismine bakilirsa hic izlemedim ama biz cenazeye gitmiyoz..:) kiza teklif etcem.. Aci hayat cekiliyodur orda iyi guzel ama bide basmasinlar bizi kameramanlar :) veya arka sokaklardan gelip yat yat yat demsinler o kizi hemen yere birak evlat :):):) eyw canim ailem seviyorum sizi <3 :)

Arabayla girebilcezmi buraya hjm

Geri