İstediğim Sadece Biraz Yardım :)

atakan3444

Uploader Team
Reaction score
0
FORUMDAKİ BAYANLARIN BULUŞTUĞU HH GİRLSTEN Bİ YARDIM İSTİYORUM YA ŞİMDİ UPLOADER TEAMDEKİ ADAMA YAKIŞMAZ AMA :tongue_smilie: KIZ ARKADAŞIMA Bİ SÜPRİZ YAPMAK İSTİYORUM AMA KİME SÖYLEDİYSEM AKLIMDAN GEÇENLERİ ÇOK UÇUK ŞEYLER DÜŞÜNÜYOSUN DİYOLAR :) YERE BENZİN DÖKÜP SENİ SEVİYORUM YAZMAK GİBİ ÖRNEĞİN :) BAYANLARDAN Bİ RİCAM BİRAZ AKIL VERİN BU KONUDA BANA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZLERE ...

hocam o dediğini yapma içeri atmasınlar =)

50 tane gül iki paket paralin cikolata postayla evine gönder

bana esim nisanliyken yapmisti :melek

oncelikle ailesini taniyorsan o evde yokken odasini gullerle donat... sonrasinda da kucuk notlar seklinde onu nekadar cok sevdiginin tanimini yap ve odanin her yerine yapistir... yok ailesi ile diyologum yok diyorsan 1001 adet gul yollat...

O uçuk şeyleri düşündüğüm yıllarda aklım da neler vardı bi bilsen
Mesela Bi uçağın arkasına uzun bir brandaya ilanı aşk ....
Daha sonra yazı karakterlerinden oluşan havai fişekler ....
daha sonra en güzeli ( gözükmeyen yazılar var fosforlu odasının tavanına ) ışığı söndürdüğü anda yazı ortaya çıkıyor ve en heyecanlısı :D

sen kendini uçukmu sanıyosun :D

adam bayanlardan yardim istemis :=) biz erkekler atlamisiz gene hemen :=)

yamaç paraşütü veya balonla gezi düzenle eminim unutulmaz bir anı olur :)

bunları dusunup vakıt harcıyacagına sımdıye kadar 2 -3 tane bulurdun:))) bence baskasını bul:)))))))

Şu Fosforlu Yazı Olayı Güzelmiş :)

Ya arkadasım cok ozel bısey yaparsan kızın beklentılerını yukarıya cekersın her sene daha ıyısını ıster bence makul bısey yapsan daha ıyı olur

O uçuk şeyleri düşündüğüm yıllarda aklım da neler vardı bi bilsen
Mesela Bi uçağın arkasına uzun bir brandaya ilanı aşk ....
Daha sonra yazı karakterlerinden oluşan havai fişekler ....
daha sonra en güzeli ( gözükmeyen yazılar var fosforlu odasının tavanına ) ışığı söndürdüğü anda yazı ortaya çıkıyor ve en heyecanlısı :D

sen kendini uçukmu sanıyosun :D

kardeş şu fosfor olayına bende takıldım ilk defa senden duyuyorum vallahi pek ilgi alanıma girmediği için
serkan kardeşim bu arada yanlış anlama kızlar dediysem hani bi kızın gözünden daha iyi olur diye düşündüm yorumun için teşekkür ederim :smile:

kardeş o yazıları nerden temin edebilirim ya :)

senin için ölürüm de ve öl :)

şak şaka yapma sakın =)

abi sen iste kafama sıkıyım ya :)

yamaç paraşütü veya balonla gezi düzenle eminim unutulmaz bir anı olur :)

biz turk erkekleri sanssizdir parasut gumler yada balonda sorun olusur inemez yere vs.. gunu zehir olur.. daha az tehlikeli seyler yapilsa iyidir :biggrin::biggrin::biggrin:

Geri