HaCKeRSS' Alıntı:Arkadaşlar banada bi tane yaparmısınıs.PsyCoFoX die yannıp sönsün güsel bişey olsunda.Şimdiden thanks.
Bu Arkadaş Benim Tarafımdan Torpillidir... Benim Bir Kaç İşim Olduğumdan Dolayı İlgilenemedim... Magneta'ya Selam :lol:
HaCKeRSS' Alıntı:Arkadaşlar banada bi tane yaparmısınıs.PsyCoFoX die yannıp sönsün güsel bişey olsunda.Şimdiden thanks.
By CaPTaiN' Alıntı:Bu Arkadaş Benim Tarafımdan Torpillidir... Benim Bir Kaç İşim Olduğumdan Dolayı İlgilenemedim... Magneta'ya Selam :lol:
AdmiX' Alıntı:kaptan kızma ama şu anda Ps bölümü neredeyse ölü bölümler arasına girdi giricek. Bence çok fazla ilgilenmiyorsun dostum rastgeliyorum baska konular acıyorsun biraz buraya yüklensen süper olacak Leo da yok... gerçekten tadı kalmadı...![]()
By CaPTaiN' Alıntı:Magneta ile şöle haberli çalışsak çok güzel olacakta pek iletişim sağlıyamıyoruz msn'e falan gelmior... Öle Şİrket hesabı Bir şeyler yapalım isterse beklerim hep açık benim msn :clap:
Derim Topu Magneta'ya atarım![]()
SQULACHİ' Alıntı:çok anlamlı olmuş be magneta ama tyazı fontun mu yok fakir mi kaldın ne bu fontdaha çoık alternatif istesem ayıp edermiyim
![]()
magneta' Alıntı:olması gereken125 kb
![]()
boyut sorunundan elde edilen42 kb
![]()
Şehzade' Alıntı:valla bende bi avatar istesem ayıp olmaz demi bu konuda olduk ca cahılım yardım beklıyorum saygılarla şehzade barış