İstekler bu başlık altından !!! [min. 250 mesaj]

Minerva' Alıntı:
şimdiki avatarında ki nick de yanlış ahkiliteus yerine ahlikiteus yazılmış :D

Onu dedim ya zaten :D

Yoksa üsttekiyle alttaki aynı avatar sadece yüklerken upload sitesinin azizliği tutmuş aynı resmi o hale sokmuş ikisindede aynı şey yazıyo aslında daha yapamadım bişey yarına kaldı o işte. :ter:

i37483_5852420060202163921.jpg

bu resmin alt tarafına solariz'in avatarındaki gibi bi yazı(minerva) yazarsanız cok sevinirim
solariz's avatar: http://www.hackhell.net/member.php?u=12

i37482_5165920050129171216.jpg

bu resmede uygun bi şekilde hareketli minerva ve bi de resme gore değişik bi efekt uygularsanız kafii..

iki istek oldu kusura bakmayın ama eğer kurallara aykırı ise alttakini yapın:(

bende istiyorum mümkün mü?avatarda arkada bulutlar canlana bilir mi?*bi gmze yazılabilir mi?

İlgİlenmeyenlere Saygilar Ve TeŞekkÜrler!!!

İLK MESAJIM BUYDU
FéRvénTßQY' Alıntı:
merhaba bende 2 tane istekte bulunacaktım sizden....

birincisi hackhell.com için bir avatar...

şimdiki avatarım üzerine altta HackHell yazsın... Üstte ise FéRvénTßQY yazsın...

İkinci isteğim ise kendi sitem için bir banner

sitem bu: TIKLA GİR

Senin zevklerine güveniyorum;)

5 GÜN SONRA FALAN BU MESAJI ÇEKTİM
FéRvénTßQY' Alıntı:
burayla ilgilenmeyi kesmişler artık ya.... acaba msj satımızmı tutmuo die bir bakim dedim 700 msjım war be kardeşim... yinde 2 avatar yapmadılar...

DAHA SONRA BU CEVABI ALDIM
magneta' Alıntı:
kardeşim biz sanki bi işyeriymişiz gibi davranmayın bizimde sınavlarımız filan var
yakındır kapatılacak bu başlık boyle gereksiz yorumlar gelirse!!!

BENDE MAGNETAYİ ÜZDÜĞÜM İÇİN ÜZÜLDÜM VE ONDAN AF DİLEDİM
FéRvénTßQY' Alıntı:
Asıl ben sana teşekkür ederim bencilce yazdığım bir msja hoşgörülü olup bana teşekkür ettiğin için magneta arkadaşım...;)

BENİM İSTEKLERİM DE, YAPTIĞIM TÜM NAZİK HAREKETLERE KARŞIN UNUTULDU GİTTİ.

ŞİMDİ BEN TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM İLGİLENENLERE AMA KİMSE İLGİLENMEDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDECEĞİM İNSAN YOK ORTALIKTA...

EN İYİSİ İLGİLENMEYEN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜRLER DEMEK!!!

biri benim avatarımı yapabilirmi lütfen ya ısrarcıda olmak istemiyorum

eline sağlık magneta közünüde yanıp söndürseydin harika olacakmış

shu anki avtarimda kuru kafanin oratasinda sirasiyla a n o t yazmasini istiye bilir miyim ? yeni once a yazcak sonra n sonra o sora t ... bitince de anot yazabilir misinz ?? denedim ama yapamadim

Geri