İstiorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalışmaların güzel ama erken bencede -1 şimdilik

fletch'in dediği gibi güsel çalışmaların war ama bence de biras erken..
-13...

+11111111111111111111

ilgili olduğun bi bölüm ama benim görüşüme göre kasırga bu görevi daa çok hak edio neticede oradaki paylaşımlarınız belki başabaş belki seninki biraz daa fazlada olabilir ama kasırga forumdada aktif birisi o yüzden -1 çok erken diorum. . .

benden +1903 arfy eskiden beri tanırım modfy dısında bişi bilmeyen ve dusunmeyen bi arkadasımdır severim kendisini yakında abimlede tanısacak bakın o zmn o bölüm coşacak bence arfy den daha iisini bulmak zor bence erken de olsa sölemek isterim arfyjim hayırlı ugurlu olsun bu bölüm senin ;) :D

arfy alınma ama ha sen ha GITT bu bölümün modu olmuş farketmes :)
olum kafan arabaya, motordan başka bişiye çalışmıyoki maşallah çok sağlam işte yapıon bilirim :)
kaldırırsın bölümü, hatta fazla bile gelirsin anacım +1905

yaMaKaSi' Alıntı:
walla yorum yapacak bişey yok ama şöyle diyebiliriz..kardeşim..ben aslında olmayacak konulara - yazmaktansa yorum yapmamayı daha iyi eylerim.. ama sana yazmak geldi içimden gerçekten konuyu mantıklı bir şekilde açtıgın içindir ki kilitlenmemiş...

yani bu da demek oluyorki senin için biraz erken ..çünkü bi güven vermen lazım teşekkür almaktan veya mesaj sayısı çogaltmaktan ziyade..bu güveni sağlaman içide zamana ihtiyacımız war ...
arfy açıLan konuLarı çok iyi Takip ediyor.. En azından ßenim açtıgım konuLara dikkat ediyorum ßir çok konuma ilgi gösteriyor + Modifiye ßöLümüyLede çok iLgiLi.. ßana güven verdi

arfy Yorumunda gerçekLe$tirmek istedikLerini gerçekLe$tirirsen oyum Sana +1 ama $imdiLik -1 hem erken hemde taLipLisi çok.. ma çALı$kan ßir üyesin..

arfy o bölüm için yaptıklarınla ve yapacaklarınla en uygun adaylardan bırısın, kısa bır sure ıcın bu baslıgını kapatıyorum, senı bıraz daha tanımamıza ve buarada da paylasımlarına devam et , sen dogru zaman oldugunu dusundugun andada tekrar ac yenı bır baslık ozaman hakettıgını alacaksın suphen olmasın iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri