ıŞıgın Orada sEN gRiLikLerde.......

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
... o Anda bogazından aşagıya dogru sıcak biseyler akar yavaş yavaş erirsin oturdugun yerde , o sırada hissedersin oraya ait diilsin senın dısında biseyler deişir sanki ruhun bedenınden ayrılmıs ve sen yukardan seyredıyorSun olup biteni... nefes almayı unutursun zorlasır soluk alıp vermeler tutunamazsın elinin altında biseyler olsada ... bogazında bi yumruk olur o son duyduklarından SOnra hazırsındır aslında onları duymaya ama artık duymussun ve iicindeki son umutta gitmistir hani dersin ya kendi kendine hep " belki ya neden olmasın" evet artık cok gectir nedEn olduuna dair bi cewap ögrenmeye olan olmustur ne farkeder Ki... o sıcaklık hala ordadır o tatlı tebessüm ama farkedemezsin hersey teK renk e dönmüstür.. artık hersey gri dir.. gri bi cam dan bakmaya baslarSın dünyaya sahteliklere... ama bilirsin senin ışıgın hala orada eski mesafesinde.. ama o son kelimeler seni olduguun yerde civilemiştir.. senin ışıgın oRadadır ama sen cabalamaktan bile vazgecmissindir kabullenmişsindir Gri renKLeri...

kardeşim var bi sıkıntın yine ama neyse konuşuruz bi ara

tek dileğim ömründe gri tonların hayatında en az şekilde var olmasıdır

baska renK yokki hayatta.. tonları olsa nolcak

iSpiYonCu' Alıntı:
baska renK yokki hayatta.. tonları olsa nolcak

görmek isteyince var sen görmek istemiosun bu günlerde yoksa olduğunu benden daha ii biliosun ;)

yok olm ne rengi olmasında zaten reNk o olmadıktan sonra ;)

çok güzel anlatmışsın kendimi o yazının içinde buldum bir anda bende gri renkle bakıyorum ama artık renklenmek istiyorum yüreğine sağlık çok güzel

renksiz kalma mavi güzeldir :) :p
paylaşım için eline sağlık

canım arkdaşım yüregine sağlıq... inşallah devamını getirisin bu yazılarının..

Geri