ıssız adam

recep007

New member
Reaction score
0
Issız adam için yorumlarınızı bekliyom

:hhdil Ben Hiç Beğenmedim Komik GeLdi Bana Biraz ÖzeLLikLe O Kızdan AyrıLdığı Sahne..

Son günler de izlediğim en güzel film...oyunculuk, mekanlar, müzikler roman gibi...iki kez izledim... modern yaşamlardan kesitler, büyük kalabalıklar içindeki yalnızlıklar ve ucuz çarpık ilişkiler başarılı bir şekilde anlatılmış...

Nostalji kokuyor... sanki eski fransız filmlerinden çıkıpta gelmiş gibi...

çok iyi, çağan ırmak işi; beklenmedik sonu, farklı, sarsıcı, gerçek sahneleri ve aşka-ilişkiye-cinselliğe farklı bir bakış.... çağan ırmak;ayakta alkışlanası yönetmen... tebrik ediyorum bu farklı yorumu ve muhteşem müzik seçimleri için.

daha izlemedim izlememi tavsiye ederler se izlerim cünkü izleyenlere sordum 10 kişiden 2 şi iyi dedi bende kararsıs kaldım..

bırakın şimdi ısıız adamıda recep ivedik 2 nasıldır acaba baya komik herhalde

güzeldi duygusal romantik biraz sevisme sahneleri fazla geldi bana

bu sözler beni öldürdü:
dagin basindasin uyuku tatli geliyor farkinda degilsin öleceksin
veya buna benzer biseyler iste

Ben filmden haberdar olduğum ilk zamanlar, konusu çok basit gelmişti o yüzden izlememiştim. Fakat daha sonra izlemeye karar werdim ve oldukça etkileyici buldum ve kız arkadaşımla ikinci kez gittim. Bazı sahnelerde (mesela ilk sevişme sahnesinden önce kız evden ayrılmak isterken) oyunculuklarını beğenmesemde genel anlamda iyi bir performans sergilemişler.

Bir arkadaş recep ivedik demiş.. O filmide 2 kere izlemiştim ama ikiside zoraki :) Recep İvedik 2' ye kesinlikle gitmem çünkü 6 yaşında çocuğun zeka seviyesine hitab eden şeye gülemem doğrusu..

Berbat bir film.Tavsiye etmem.
Berbat olan nedir açıklarsan hep beraber tartışır üzerinde konuşuruz. Ama bu şekilde kimse yazını ciddiye almaz.

Geri