Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son günler de izlediğim en güzel film...oyunculuk, mekanlar, müzikler roman gibi...iki kez izledim... modern yaşamlardan kesitler, büyük kalabalıklar içindeki yalnızlıklar ve ucuz çarpık ilişkiler başarılı bir şekilde anlatılmış...
Nostalji kokuyor... sanki eski fransız filmlerinden çıkıpta gelmiş gibi...
çok iyi, çağan ırmak işi; beklenmedik sonu, farklı, sarsıcı, gerçek sahneleri ve aşka-ilişkiye-cinselliğe farklı bir bakış.... çağan ırmak;ayakta alkışlanası yönetmen... tebrik ediyorum bu farklı yorumu ve muhteşem müzik seçimleri için.
Ben filmden haberdar olduğum ilk zamanlar, konusu çok basit gelmişti o yüzden izlememiştim. Fakat daha sonra izlemeye karar werdim ve oldukça etkileyici buldum ve kız arkadaşımla ikinci kez gittim. Bazı sahnelerde (mesela ilk sevişme sahnesinden önce kız evden ayrılmak isterken) oyunculuklarını beğenmesemde genel anlamda iyi bir performans sergilemişler.
Bir arkadaş recep ivedik demiş.. O filmide 2 kere izlemiştim ama ikiside zoraki Recep İvedik 2' ye kesinlikle gitmem çünkü 6 yaşında çocuğun zeka seviyesine hitab eden şeye gülemem doğrusu..