Şair Yusuf Hayaloğlu'nu Kaybettik ( Tek Başlık )

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin

:( ah ulan riza

"Ulan Rıza....ben şimdi bu koca deryada tek başıma ne halt
ederim?
Senden ayrılacağımı sanma...
Birkaç güne kalmaz ben de gelirim."
-Yusuf HayaLoğLu-

Allah Rahmet EyLesin..

güzel sözleri vardı gercekten

üfff cok üzüldüm be :( allah rahmet eylesin....

Allah Rahmet Eylesin Ne Diyelim çok Iyi Insandı Ama Allah'a Karşı çıkacak Değiliz Ya Eceli Gelmiş Adamın ölmüş Allah Yakınlarıına Sabır Versin Rahat Uyusun Biz Hackhell üyeleri Olarak Ruhuna Fatiha Okuyalım..................

Bakara 156 : Müjdele O Sabırlılara Ki; Bir Musibet Geldiği Vakit “İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN” (Biz Allah'ın kullarıyız ve O'na döneceğiz) derler..

Ahmet Kaya ile hem akrabalığı hem de iş ilişkileri nedeniyle pek de ısınamadığım ama şairlik yönü müthiş kuvvetli bir sanatçıydı...Bir dönem de kızı Hazan Hayaloğlu'ndan İngilizce dersleri almıştım..Babasından bahsederken gözleri parlardı Hazan Hanımın..Ne çok üzülmüştür şimdi..yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun..

Aynen senin gibi, hakkında tam malumatımız olmadığından benim de istemeden mesafeli durduğum birisiydi. Ne diyelim, Allah rahmet eylesin. Umarım iyi bir insan olarak gitmiştir.
Fakat yine de "siz benim nerden geldiğimi nerden bileceksiniz" gibi bir eseri vardı, elimde olmaya olmaya mest olmuştum o parçada.

çok sevdiğim bi insandı kendisi...
haberi ilk duyduğumda inanamadım ama kader mukadderat...
çok değerli bi sanatçıyı kaybettik...
Merhaba Nalan bu sen misin yoksa sen mi sandım ??
bu şiirini günlerce dinlediğim olmuştu...:(

Büyük şair Yusuf Hayaloğlu'nu kaybettik !

Yusuf Hayaloğlu'nu kaybettik

030320091034062787820_2.jpg

Yusuf Hayaloğlu, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde vefat etti.
Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle 8 gündür tedavi gören Yusuf Hayaloğlu (56), bu sabah hayata gözlerini yumdu.

Akciğerinde oluşan ödem nedeniyle son 24 saatini yoğun bakım ünitesinde geçiren Hayaloğlu, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Şiirleri başta Ahmet Kaya olmak üzere birçok sanatçı tarafından şarkı olarak bestelenen Hayaloğlu, Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın da ağabeyiydi.

'Gözleri İntihar Mavi' adlı şiir kitabı bulunan Hayaloğlu'nun, 'Hani Benim Gençliğim', 'Başım Belada', 'Adı Bahtiyar', 'Başkaldırıyorum', 'Ayrılığın Hediyesi', 'Yüreğim Kanıyor' gibi şiirleri Ahmet Kaya tarafından bestelenmiş ve yorumlanmıştı.

Gam Müzik şirketinden yapılan açıklamada, Hayaloğlu'nun cenaze törenine ilişkin programın henüz belli olmadığı kaydedildi.

Habercem'in edindiği bilgilere göre, kız kardeşi Gülten Kaya'nın konuyla ilgili bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Cemmedya Ailesi olarak, Yusuf Hayaloğlu'na Tanrı'dan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyoruz

KIZ KARDEŞİ GÜLTEN KAYA HAYALOĞLU'NU ANLATTI

"Bedirhan Ahmet'ti, Suphi ise Yusuf"

Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya bu sabah hayatını kaybeden Yusuf Hayaloğlu'nu anlattı.

Ahmet Kaya'nın şarkı sözlerini de yazan şair Yusuf Hayaloğlu, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Akciğer kanseri olan Hayaloğlu'nun tedavi gördüğü Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde sabah karşı solunum yetmezliğinden öldüğü açıklandı. Hayaloğlu'nun sanatçı arkadaşları hastaneye akın etti.

Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın ağabeyi Şair Yusuf Hayaloğlu, bir süredir kanserle mücadele ediyordu. 13 Şubat tarihinde başağrısı, halsizlik ve kusma şikayetiyle Bakırköy'deki Acıbadem Hastanesi'ne giden Hayaloğlu'nun akciğer kanseri olduğu ortaya çıktı. Akciğerde oluşan kanserli hücrelerin karaciğere, kemiklere ve beyne sıçradığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde ayak başparmağı da kesilen Hayaloğlu'nun ileri seviyede kanser olduğu belirtildi.

Hayaloğlu'nun ölümüne ilişkin basın açıklamasında sanatçının vücudunu saran kanserli hücreler ile ilgili olarak kemateropi tedavisine alındığı, bu tedaviye cevap vermeyince geçtiğimiz Pazar günü hastanenin yoğun bakım ünitesine yatırıldığı ancak bu sabah 07:30 sıralarında hayatını kaybettiği belirtildi.

Hayaloğlu'nun kızkardeşi Gülten Kaya ile kızı Hazal Hayaloğlu gözyaşlarına boğuldu. Babasının ölümünün çok erken olduğunu söyleyen kızı Hazal Hayaloğlu, "Yarım kalan pek çok projesi vardı. Onları elimden geldiği kadar ben devam ettireceğim" dedi.

"Bedirhan Ahmet'ti, Suphi ise Yusuf"

Ahmet Kaya'nın eşi ve Hayaloğlu'nun kız kardeşi olan Gülten Kaya ise ağabeyinin ölümü ile ilgili olarak, "Kendisi çok gençti. Ölümü bize erken geldi. Ağabeyimin bütün şiirlerini hem Ahmet hem de ben çok severdik. "Ah Ulan Rıza' ve "Biz Üç Kişiydik' şiirlerinde, bize göre ağabeyim kendisini ve Ahmet'i anlatmıştır. Hatta şiirde ismi 'Bedirhan' olan karakter eşim Ahmet, 'Suphi' olan isim ise ağabeyim Yusuf" diye konuştu.

Gazetecilerin "Hayaloğlu'nun Ahmet Kaya ile aynı yere gömülmeyi vasiyet edip etmediği" sorusuna "Ağabeyim çok gençti. Vasiyet yazmak aklına bile gelmedi. Öyle bir şey yoktur" dedi. Bir gazetecinin Ahmet Kaya'nın mezarının Türkiye'ye getirilmesine ilişkin sorusuna ise Kaya cevap vermek istemedi. Hayaloğlu'nun cenazesinin nerede ve ne zaman defnedileceği açıklanmadı.

Ahmet Kaya şarkılarının söz yazarı

Yusuf Hayaloğlu, Ahmet Kaya'nın de seslendirdiği "Dağlarda Kar Olsaydım", "Adı Bahtiyar", "Ah Ulan Rıza", "Biz Üç Kişiydik", "Başım Belada", "Demedim mi Haydar?", "Diyarbakır Türküsü", "Hani Benim Gençliğim Nerde?", "Nerden Bileceksiniz?" gibi şarkıların söz yazarı. 3 çocuk babası olan Hayaloğlu 56 yaşındaydı.

Haber: Habercem, AA, AHT

Ba$ımız saoLsun..Unutmayacağız seni Yusuf abi.. kaLbimizdesin x(

Büyük Bir Sair Yazar Sanatcı Okuyucuyu Kaybettık :(
Mekanı Cennet Olsun
''Ah Ulan Yusuf Bu Kadar Erken Gitmek Varmıydı'''

Ahmet Kaya ile akrabalığı falan değil, bu adamı baştan sevmiyordum, ama sanatçılığına saygım var. Allah rahmet eylesin.

Geri