Şaka degil GERçek !! Günde 100 tane BEdava SmS !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zoece

New member
Reaction score
0
:durdurun 100 Tane Bedava Msj At

Slm Arkadaşlar İlk Önce Şöyle Başlayayım Bu Bedava Msj TELE KONTÖR Servisine Aittir...Şimdi İlk Önce ********* 'a Sitesine Giriyoruz .... Sağ Üst Köşede GSM No: Yazan Yere Cep Tel. Numarasını Giriyosunuz... Noyu Girdiyiniz Kutuların Altındaki Yazıların Hem Altında DEVAM Yazılı Mavi Kutuyu Tıklıyosunuz ... Sonra Aynı Bölümde Başka Sorular Cıkıyo T.C Kim. No._E-Posta Filan.... Oraları Doldurduktan Sonra Başda DEVAM Yazılı Kutu KAYDET Olarak Diyiştiyi İçin KAYDET'e Basıyoruz... Cep. Tel. En Fazla 5 dak. Şifreniz Yollanacaktır... Böylece KAYIT İşleminiz Bitmiş Demek Oluyo... Bunu Kullanmak İçin tekrar ******* 'a Girerek Sağ Üst Köşeden Nonuzu Girip Devam Deyin Sonra da Şifrenizi Yazıp Giriş Yapın ...Ve 100 Adet Bedava SMS'i Kullanın Attığınız Msjlar Gec Gidebilir ... Ben Bi Keresinde SMS Attım Birine 1 SAAT Sonra Gitmişti...Benden Bukadar Bundan Sonrası Size Kalmış 100 SMS'leriniz HAYIRLI OLSUN...

Ayrıca Eğer Sizde Bi arkadaşınızı üye yaparsanız size bonus olarak bedava mesaj vereceklerdir ben kullanıyorum gayette güzel

Deneyen Buraya Görüşlerini Yazsın :melek

aman arkadaşalar dikkatli olun bu site ne kadar güvenilir ama 1 sene önce sms.ac diye bir siteye üye oldum sms atsamda atmasamda 1 yıl boyunca her ay 20 kontörümü yedi iptal ettirinceye kadar akla karayı seçtim yinede siz bilirsiniz ben bizzat yaşadığım için sizle paylaşmak istedim bu siteyi bilmiyorum ama temkinli olmakta yarar var

telekontor iyi bir sitedir ben ordan kredi kartıyla kontor yukluyorum ve 1-2 kez 15-20 kez yükledim yükledikçe hem hediye kontor hemde bedava sms veriyor. ama o 100 sms olayı nekadar dogru bilmiyorum.

100 mesaja ulaşamamış üyelerin bookmark bölümünde konu açması yasaktır.
İlk uyarı.
Konu kapandı bir süre sonra çöpe gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri