ŞaRLaTaNDaN BiLiMe ToKaT

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Eliyle şifa dağıttığını iddia eden Sina isimli bayan “Böyle şeylere kesinlikle inanmıyorum. Bunlar şarlatanlık” diyen ünlü psikolog Alanur Özalp’a canlı yayında tokat attı. Özalp, karşılaştığı bu üzücü olay karşısında sakinliğini korurken “Ben onu bir hasta olarak gördüm. Bu yüzden tepki göstermedim.” dedi. Programın sunucusu Petek Dinçöz de canlı yayında yaşanan bu durumdan dolayı son derece üzgün olduğunu belirtirken “Alanur hanım çok sakin ve tam bir doktor gibi davrandı. Çok asil bir duruş sergiledi ve büyük sabır gösterdi” diye konuştu!.. Programda tokat atan Sina isimli bayan yuhalanırken, Alanur Özalp ise ayakta alkışlandı.

Kaynak

LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5Car%C4%B1m%20bal%C4%B1m%20pete%C4%9Fim%20tokat%5Calanur_tokat2.jpg

LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5Car%C4%B1m%20bal%C4%B1m%20pete%C4%9Fim%20tokat%5Ctokattt.jpg

Benide Gelip Bi Ellese Acaba Banada Şifa Verebilir mi Kadın ?
:durdurun

Komedi ya şifa dağıtıomuş

Bu programda, kesinlikle o tokadın atılması için uygun ortam sağlanmış ve muradına ermiştir, gelsin reytingler. Yahu kardeşim, elle şifa dağıtmanın olmadığını televizyon tarihi boyunca yapılan tüm programlarda gördük. Ne diye böyle bir sahtekarla, karşı görüşü paylaşan iki insanı yanyana getiriyorsunuz. Sonuçta böyle birşeyin olacağını bal gibi de biliyordunuz. Medyum Memiş ile Keto' yu ne çabuk unuttunuz. Muhakkak biri diğerine "sen şarlatansın" diyecek ve peşinden o beklenen an "şrrrrraaaaaakk". Programa izin veren, böyle bir konu seçen, o kadını oraya çıkaran ve sunan, o tokadı atan sahtekardan daha namuslu değildirler.

Kadının pekmezini akıtıyordu neredeyse :hhmanD

Böyle şarlatanlara inanıp da, bir taraflarını elletenler gerçekten var mıdır acaba =)

eyy..... müslüman sen alırsın ilacı şifayı ALLAH VERİR bu ne zımbırtı.......hem böyle özellikleri olan evliya gibi insanlar şov programlarına çıkmazlar medya maymunu bunlar bütün müslümanlar bilsin yeter daaaaaaa......

İbni Sina sanıyor kendini sanırım. Sina ek adını almış kendine. Kim bilir asıl adı ne.

Sen kendini İbni Sina ile bir tutamazsın şarlatanist. Lafa bak be, yeni bi kelime şarlatanist. Bunlara inanmayada şarlatanizm diyelim :D Puhauah satanizm gibi oldu be :durdurun

galipdir bu yolda mağlup olan..... aslında bioenerji diye bişey var bunun olması mümkün ama bu yalan olduğu belli reyting için ayarlanmış.

Şaka gibisin sen demekten kendimi yine alamadım modern tıpla şaka olmaz bir gün tokadı kendin yersin ama : )

Leke gel ben sana elleyim bir. Bütün hastalıkların geçer. bende elleyerek şifa dağıtıyorum. :D

kelin ilacı olsa kendi basına sürer

şifa verdigini söylüyor ama calısmayan aklına bir care bulamamamıs=)

Geri