ŞEHİT ve PKK'lının Annesi Aynı Karede

Ne Diyosun Arkadaşım sen, İLk Satırda SöyLediğini İkinci Satırda Kendin YaLanLıyorsun.

Sen Küçükmüşsün, Asker Köyünüzü Basmış ve Bunun Gibi SebepLer Yüzünden KürtLer Dağa Çıkmış. Türk Askeri İngiLizin, ALmanındamı Köyünü Basmış, UnLarını Ayak ALtına ALmış. PKK:'ya Mazaret Üretmek İçin Bu Kadar SaçmaLayananı Görmemiştim.

Şu ÜLkenin O BöLgeye Harcaıdığı Para Miktarını Araştırdınmı, Kimin İşine Yarıyo Bu? Harcanan Para KimLerin Cebine Gidiyor. Tuturmuşsunuz Bir Ezik Vatandaş Hikayesi, AsLı Yok, Astarı Yok. Ne Fark BenimLe, Kürt Arasında.

Aynı MesLeği Yapıyoruz, Aynı Coğrafyada Yaşıyoruz, Aynı Okula Gidiyoruz. AyrımcıLık Bunun Nersinde. Eğer Ortada Bir AyrıcıLık Varsa, Bu KürtLerin Lehine Pozitiftir. GAP Gibi Bir Proje Batıya YapıLmadı.

OrtaanadoLuda, Egede, Karadenizde, Akdenizdeki KöyLerde Yaşayan Vatandaşımızın Hayat Şartlarının SizinkiLerde Ne farkı Var. OnLar Dahamı İyi ŞartLarda.OnLarda Dağa Çıksın?

Ortada Bir ÇaLışma Var. İçime Sindiremediğim Ama Bu Tek Başına Hükümetin Projesi DeğiLdir. Bütün KurumLar Buna Yardımcı OLmuşLardır. Yok Ben Bu Terörü Bitiririm Diyen Babayiğit Varsa, Kimse Bitirmeyni Diye YaLvarmaz. 30 YıLLık PKK'yı 7 YıLLık AKP Hükümetine BağLamak İftiradan Öte cehaLet ve YaLandır...

hainliğinizin sebebi bumudur yoksa genlerinizdemi var?
hiç bir sebep ama hiç bir sebep bu kadar masum insanını akıtmaya gerekçe olamaz.
bebekleri bile katletmiş onun bunun maşası bir örgütü savunamazsın
yap et pişkinliğe devam
ne ala memleket.
sözlerine dikat et!!
sen kürtlerin ne çektiğini bilemezsin bu yüzden sağdan soldan duyduğun kelimeleri papağan gibi tekrarlama!!
ASIL TARİH DOĞUDA BİZ NEYİN NASIL OLDUĞUNU EN İYİ BİLENLERİZ
ÇÜNKÜ HERŞEY GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE OLDU
KENAN EVREN ZAMANINDA BİR ORDU ASKER BİR MAHALLEYİ BASARAK İNSANLARI KURŞUNA DİZDİ BENİM AKRABALARIM ORDA ÖLDÜ SEBEPSİZ YERE
SEN BUNUN NASIL BİR ACI OLDUĞUNU BİLİYORMUSUN Kİ??

Akrabalarının evinde Öcalan resimleri, C4 zulaları vardır eminim... Git başka yerde yap olmayan duygu sömürünü..
Kimse bizim askerimizi yalan yanlış hikayeler ile karalamaya çalışamaz.

Hiç unutmuyorum bundan 10 yıl önce Lise de aynı sırada oturduğum arkadaşım PKK ya katılmıştı o kadar iyi bi insandı ki kendimden şüphe ederdim ondan etmezdim. Bi ara kayboldu bu baya bi aradık. ailesi yas içindeydi onlar da çok iyiydi. Daha sonra öğrendik PKK ya katılmış. çok spnra da ölüm haberi geldi. ne hissedeceğimi şaşırdım. İnsanda birden nefret duyguları oluşmuyo yavaş yavaş olayı kendi içimde muhasebesini yaptıktan sonra aklım başıma geldi bir daha ailesiyle de görüşmedim. O çocuğa bildiğim bütün küfürleri ettim. konuyla çok ilgili olmasa da yine de anlatayım dedim

sözlerine dikat et!!
sen kürtlerin ne çektiğini bilemezsin bu yüzden sağdan soldan duyduğun kelimeleri papağan gibi tekrarlama!!
ASIL TARİH DOĞUDA BİZ NEYİN NASIL OLDUĞUNU EN İYİ BİLENLERİZ
ÇÜNKÜ HERŞEY GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE OLDU
KENAN EVREN ZAMANINDA BİR ORDU ASKER BİR MAHALLEYİ BASARAK İNSANLARI KURŞUNA DİZDİ BENİM AKRABALARIM ORDA ÖLDÜ SEBEPSİZ YERE
SEN BUNUN NASIL BİR ACI OLDUĞUNU BİLİYORMUSUN Kİ??

o olen insanlar her kursunu sonuna kadar hak eden insanlardi.. abd ve israilin ve diger yabanci guclerin sozlerine kanip abdullah ocalani ve diger serefsizleri desteklemeden once dusuneceklerdi.. askere ilk kursunu sIkan da pkk lilar ve pkk yandaslari... teroristleri desteklemeden once dusunecektiniz.. her halde ulkede ic savas cikarmaya calisicaksiniz die teror yapacaksiniz die size madalya vermezler deilmi ? pkk ve pkk yandaslarina omur boyu iskence etmediklerine sukredin.. en azindan kafalarina sIkmislarda acisiz gebermisler kallesler..

dostum sen hastamisin ? nie her konuda bu yorumu yapiyorsun ki ?

Hastalık değil,bir meseleyi arzetmeğe çalışıyorum...Tabi anlayana

her yazinda ayni seyi kopyalayip yapistirma arkadasim.. her konuda her yorumunda bu var.. biraz daha genis konuyla alakali bir yorum yap..!!

ben ekmegini yedigim ulkeye ihanet etmem.. kimligini kullandigim ulkeye ihanet etmem!!! yani ben serefsiz bir kalles deilim ki kafama SIKACAKLAR kafasina SIKILAN insan ozellikle tsk YAPMISSA serefsizin kallesin namerdin ta kendisidir.. ayrica ben TURKUM dunyada yok kafama SIKABILECEK bir guc ;)

her yazinda ayni seyi kopyalayip yapistirma arkadasim.. her konuda her yorumunda bu var.. biraz daha genis konuyla alakali bir yorum yap..!!

ben ekmegini yedigim ulkeye ihanet etmem.. kimligini kullandigim ulkeye ihanet etmem!!! yani ben serefsiz bir kalles deilim ki kafama SIKACAKLAR kafasina SIKILAN insan ozellikle tsk YAPMISSA serefsizin kallesin namerdin ta kendisidir.. ayrica ben TURKUM dunyada yok kafama SIKABILECEK bir guc ;)
SEN ÖYLE ZANNET

Apo'nun faturası Kenya milli gelirinin 11 katı

Türkiye'nin dünya istihbarat tarihine geçecek bir operasyonla Kenya'da yakaladığı bölücübaşı Abdullah Öcalan ve çetesinin Türkiye'ye çıkardığı 15 yıllık ekonomik fatura Kenya'nın milli gelirinin 11 katına ulaşıyor. Türkiye, terörle mücadele için 15 yılda yaklaşık 100 milyar dolar harcarken, bu para Kenya'nin yıllık 9.3 milyar dolar olan milli gelirinin 10.7 katı düzeyinde bulunuyor.

Teröre 15 yıl içinde harcanan para, Macaristan'ın milli gelirinin 2.2, İsrail'in 1.1, Pakistan'ın 1.5, Romanya'nın 3.1, Bulgaristan'ın 10.7 katı seviyesinde. Harcanan para Türkiye'nin kamu yatırımlarına ayırdığı 11.8 milyar doların da 8.5 katı düzeyinde.

Teröre harcanan para Türkiye'nin çehresini değiştirebilecek pek çok yatırımı defalarca karşılayabilecek düzeyde. Bunların arasında, İstanbul 3. boğaz köprüsü, Çanakkale boğaz köprüsü, İstanbul tüp geçit projesi, İzmit Körfez geçişi, Türkmenistan doğalgazını Avrupa'ya taşıyacak doğalgaz boru hattı, Bakü-Ceyhan petrol boru hattı, Akkuyu nükleer santralı, 10 tane doğal gaz santralı, 300 kilometrelik otoyol yapımı, demiryolu hatlarının rehabilitasyonu gibi çok önemli projeler yer alıyor.

Teröre harcanan parayla 3 tane GAP (32 milyar dolara malolacak), 41 tane Bakü-Ceyhan petrol boru hattı (2.4 milyar dolara malolacak) gerçekleştirmek veya 5-6 milyon çağdaş konut yaparak, 20-24 milyon insanı çağdaş yaşam koşullarında yaşatmak ve Türkiye'de gecekondu ve çağdışı yapılaşmayı tarihe gömmek mümkün. Bu parayla halen 3.7 milyon otomobil bulunan Türkiye'de 10 milyon aileye otomobil almak da mümkün.

Terör harcamasıyla neler yapılırdı?

3 tane GAP (32 milyar dolara malolacak).

41 tane Bakü-Ceyhan petrol boru hattı (2.4 milyar dolara malolacak).

20-24 milyon kişinin barınabileceği 5-6 milyon çağdaş konut.

10 milyon aileye otomobil.

Harcanan para Türkiye'nin kamu yatırımlarına ayırdığı kaynağın 8.5 katı düzeyinde.

Kaynak, (18 Şubat 1999, Perşembe)

Uyarı

Arkadaşlar seviyenize ve kullandığınız kelimelere dikkat ediniz lütfen bir biriniz hakkında hakarete varacak şekilde kişisel

yorumlar yapmayıp lütfen konu ve içerik hakkında seviyeli bir şekilde yorumlar yapalım.

Sizleri bu konuda uyarmak istiyorum aklınızda bulunsun sonra neden banlandık demeyin !!

)

Arkadaşım konuyla alakasını çözemediysen senin sorunun.Ayrıca bu agresif tavır ma sende böyle yazma etme falan cümleler kurmuşun.Biraz sakin ol yaw.Kasma kendini

PKK'nın ne olduğunu,Kürt meselesinin ne olduğunu ve çözümüne dair bir fikrdir.Konu ile alakası budur ben özü söylüyorum.Tabi anlamaya çalışmak yerine,höykürmeği tercih etmişsin.Saygı duyarım

Arkadaşım konuyla alakasını çözemediysen senin sorunun.Ayrıca bu agresif tavır ma sende böyle yazma etme falan cümleler kurmuşun.Biraz sakin ol yaw.Kasma kendini

PKK'nın ne olduğunu,Kürt meselesinin ne olduğunu ve çözümüne dair bir fikrdir.Konu ile alakası budur ben özü söylüyorum.Tabi anlamaya çalışmak yerine,höykürmeği tercih etmişsin.Saygı duyarım

kusura bakma kardes sen arada kaynadin gibi bisi oldu ;) pkk propagandasi yapan bir arkadas varda sinir oldum.. sorry

kusura bakma kardes sen arada kaynadin gibi bisi oldu ;) pkk propagandasi yapan bir arkadas varda sinir oldum.. sorry

Bırak kardeşim bu forumunda yöneticileri varsa ve onlarda kürt açılımı yapıyorlarsa bu onların sorunu..
Benim yanımda konuşsun bakalım o gevşek gevşek...

Yediği çanağa pisliyen pkk domuzları sizi..

Senin gibi pkk sempatizanı birini banlayarak kurutma işlemine başlayalım o zaman..

banladiginiz icin cok tskler.. yoksa bunun yuzunden ben hem sinir krizi gecirecektim hemde siteden bir hic icin banlanacaktim..

Bazıları öyle bir konuşuyor ki sanki PKK nın kurulmasını AKP sağlamış.
Bırakın bunları PKK AKP den önce de vardı.30 yıllık terör örgütünü AKP den öncekiler neden bitiremedi. Demek ki örgütün tamamen yok edimesi birileri tarafından bir şekilde istenmiyor.Sorarım size ya kimdir PKK TSK nın karşısında.?
Ulan 20 kişilik bir bordo bereli timi yollasalar Pkk 1 günde haritadan silinir.
İşin içinde başka işler var, bunun en büyük sorumlusu Amerika dır.
AKP yi savunmuyorum ama 30 yıldır var olan bir terör örgütünün 7 yıllık Akp hükümetine mal edilmesi çok saçma.

asker anası ile terörist anasını bir tutan
şerefsizin ta kendisidir
hadi bir tuttunuz elinize ne geçecek böyle dandik şeyler ile
çözüm aramaktan vazgeçin
(DOMUZDAN POST HAİNDEN DOST OLMAZ)..

Geri