Şehİtlerİmİzİn Resİmlerİ...!

Bu Vatan Şehİtlerİnİ Unutmayani Unutmaz Elİne SaĞlik.

allah rahmet eylesin ruhudunuz şad olsun sizi hiç unutmayacağız mekanınız cennet olsun

ah ulan su pkk'lılar elımde olucaktı war ya analarından dogduklarına pısman ederdım.ellerıne saglık.gusel olmus ama bunlar hec olmasaydı daha gusel olurdu
:(

Şehitler ölmez vatan bölünmez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7xkgqwz.gif

ruhunuz şad olsun ,vatan size minnettardır ....unutulmayacaksınız unutturmayacağız

kardeş emeğine sağlık
HER BİRİ VATAN İÇİN CANINI SEVE SEVE FEDA EDEN BU ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR HİÇ UNUTLMAYACAKLAR

kardeşlerime Allahdan rahmet yakınlarına başsalığı diliyorum...
biliyorum mekanları cennet oldu ama hepsi bizi görüyo ve izliyo...
onlardan nöbeti biz teslim alıyoruz....
tek dileğim onların mertebesinde yanlarına gitmek...

ah bunlara kurban olsun ŞEREFSİZLER.Mekanları cennet olsun.Bu vatan sizlere ve sizin gibilere cok sey borçlu.Allah'ım hepsine rahmet eylesin.Söyleyecek çok şey var ama kelime bulamıyorum.Konuyu acan ve yayımlayan arkadaşların hepsinede ayrı ayrı teşekkür ederim.Çok saolun.

kardei isim ve memleket yazsaydındaha iyi olur du ama emeğine sağlık :9

:(:(şunlara bakın hele arkadaşlar hepside pırıl pırıllar yaw gencecık bır fıdan gıbıler

şehidim Senin Emanetin Bizim şerefimizdir

Vatan toprağı kutsaldır. Emeğinize sağlık. Duygulandım..

Türküz Biz ölene Kadar Vallahi Biz Atayı özledik

önce vatan millet sonra ana ve yar bu yolda savrulan birileri var ezan dinmez bayrak inmez şehit ölmez diyen birileri var !! vatanın başı boş değildir gerektiğinde millet kanla kalemle mücadelesini vericektir..

MaYKoZ......

Ya SEV Ya TeRKeT!!!......

Alllah Rahmet eylesin
Mekanları Cennet olsun :(

ezan dinmez bayrak inmez sehit ölmez diyen birileri var alah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Geri