ŞeHiTLeR ÖLMeZ ( Unutulmayanlar )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
Es S.a.

Bildiğiniz Gibi Daha Önce Güncel bölümünün A.mod'idim Ancak Yaşanan bazı tadsız ve üzücü ve bana yakışmaya olaylar ötürü Görevim alınmıştı...Ki Bu Olaydan Ders Çıkarmasını iyi bilirim ve tekrarlanmayacağında tahadüt ederimki adaylığımı koyuyorum.. Uzun lafın Kısası Bu Çok Önemli Bir Bölümüne Adaylığımı koyuyorum.. Bildiğiniz gibi bölümün Açılmasından ufakta olsa benim katkım olmuştu.. Uzun Bir zamandır Aranızdayim.. Daha forumda hiç banlanma ve uyarı aldığımıda not düşerim..

Bütün " - " veya " + " Yazan Üyelere Şimdiden TŞK ederim...

saygılarımla...

Not: http://www.hackhell.com/search.php?searchid=5079775 Buradan açtığım konuları daha rahat izleyebilirsiniz..​

'' Ancak Yaşanan bazı tadsız ve üzücü ve bana yakışmaya olaylar ötürü Görevim alınmıştı...''
Bu oLayin ne oLduğunu ve görevinin ndn aLındığını biLmiorm ama yeterLi oLgunLuktasin + :melek

kusura bakma ben o bölüme 1001 desing den baska gerçek anlamda ilgi gösteren göremıyorum.
oraya ilk basvuru senındı dıkkat ettım ılgılendınde ama sonradan uzun sürünce ılgılenmemeye başladın.
ve 1001 modluk dahi beklemden oraya ilgilendi hep
kaldıki o kadar mod isteyen bir bölümde degil.

BENCEDE MOD. GEREKTİREN BİR BÖLÜM DEİL ... -2008 SkYaNGEL +1 KATILIYORUM

Birdaha tekrarlamıcam demen, bunu birdaha yapmıcaksın anlamına geLmez.
Eğer büyük bir hata yapıp görevin alındığına göre, bunun affı olup yeniden '' yönetim '' e girmen güzeL olmuyacak.
Sonucta diğer arkadasında yetkisi aLındı.
Hıı bazılarının kalite anLayısları farklı o ayrı bir konu. bakaLım zaman ne göstericek.

Sonuna kadar destek vermediğim bir basvurudur.
-100

---1905 diyorum.İlk fıtsatını iyi değerlendirmeyliydin diye düşünüyorum...

Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama ilk başvurunda yanlış hatırlamıyorsam benim oyum + dı .

Ama şimdi malesef Gerek yok bence o bölümün Bir MoD'a .
[-] Oyumun Rengi .

Hakkında hayırlısı .

Daha önce neden niçin grevin alındı bilmiorum.. ama senin kendininde belirttiği üzere bana yakışmayan bazı tatsız olaylar diosan benim oyum eksi ( - ) yöndedir...

hakkında hayırlısı...

GaLıßa ßır donem ßanLandın hatta yanlıs hatırlamıyorsam .
zaten bolum modu şuanda aktıif çalışmakda gerekyok .

-1905

+ 1 HayırLısı oLsun

SOnuna kadar + Diyorum Bölüm Düzenlenmeli ve Her bölümün bi Modu Olmalı Ne zaman Ağlasam Duygulansam Gururlansam Senin Konularında Denk Geliyor.Sonuna kadar tam destek +1923

pek de mod ihtiyacı olan bir bölüm değil birde neden mod luğun alındı bilmiyorum ama alındıysa verilmesi mantıksız Burda mod kolay olunmadığı gibi olan modlar da değerlidir her zaman

Şehitler ölmez.
Herkes o bölümün modudur.

o bölümün moda ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum [-]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri