Şehitlere ’kelle’ Öcalan’a ’sayın’

cehalet terörden daha beter,, akp ye oy veren zaten cahil kesim herşey ortada işte

bundan önce yapmamıştır kaset sahtedir diye düşünmüştüm ama yaptığını neredeyse kendide itiraf etti ne diyeyim yazıklar olsun hiç beklemezdim böyle birşey

şimdi ankara başsavcılığı olayı inceleyecek eğer erdoğan suçlu bulunursa vatan hainliği yapmış demektir gerçi suçlu bulunmasada böyle bişey dediği için benim gözümde bitmiştir

şunuda söyleyeyim bana 100 oy hakversinler 1 tanesini başında baykal olduğu sürece chp ye vermem lider değişirse olabilir ama baykal düzenbazına oy yok

gentlman' Alıntı:
bundan önce yapmamıştır kaset sahtedir diye düşünmüştüm ama yaptığını neredeyse kendide itiraf etti ne diyeyim yazıklar olsun hiç beklemezdim böyle birşey

şimdi ankara başsavcılığı olayı inceleyecek eğer erdoğan suçlu bulunursa vatan hainliği yapmış demektir gerçi suçlu bulunmasada böyle bişey dediği için benim gözümde bitmiştir

Deniz Baykal hakkındaki görüşlerini saymazsak gereken yorumu yazmışın
teşekkürler

baykal zaten sadece onu bunu eleştirir başka işi gücü yok bence . ulu önder Atatürk'ün partisine başkan olmayı haketmiyor.. tayyip erdoğan zaten ayrı bi dert eskiden laiklik yüzünden hüküm giyen adam şimdi ülkeye başbakan oluyor.. bana sorarsanız askerin sabrı taşıyor org. Büyükanıt bence Ahmen Necdet Sezeriz köşkte kalmasını istiyor cünkü ondan daha başarılı bi aday cıkmıyacagını biliyor.ama bence sayın Cumhurbaşkanımız olaylarda cok pasif kalıyor birazcık daha agırlıgını koyması lazım

valla bence yazıklar olsun diyorum...terörist başına nası sayın dedi ve ne yapmak istiyo acaba?

kürtleride yanına çekip ülkeyi yıkmak istiyor
herşey açıkça ortada
boşuna kaşımıyor alt kimlik üst kimlik diyerekden milleti kıllandırmayı

okadarda değil bunu düşnmez

bu ülkeyi yıkmaya kimsenin gücü yetmez

asıl askeri bir darbe olursa vay halimize o zaman yandık

her türk asker doğar
askerden zarar gelmez
bizlerde doğuştan asker olduğumuza göre bi sorun olmaz
ülkesini gerçekten seven bi insana hiç bişey olmaz

vatan milletten bahsederler birde sayın Öcalan diyen şahsı savunurlar. ben sadece pes diyorum. Türkiye cumhuriyetine başbakanlık yapan kişinin kullandığı sözcükler bumu olmalı, şehitlere kelle mi demeli, yazık bu ülkenin geldiği hale bak.
Sayın Erdoğan gibi biri bu görevi haketmiyor.
Önce konuşmalarını düzeltsin, diplomatik dili öğrensin ondan sonra bu göreve gelsin. çünki burası KasımPaşa değil.

ses kaydını dinledim ve sok oldumm yaa bu adam kesinlikle cumhurbaskanı olmamalı. Eger olursa vay halimize... İstedigi yasayı istedigi gibi cıkarır artik buranın iran'dan farkı kalmaz.

baykal sende leyla zana'larla kol kola meclise girdin noldu onları örtbas etmişsin hemen sizi gidi siyasi ahlak yoksunları ALLAH'ın izni ile AK PARTİ %50 lerin bile üstüne oy olacak bunu hepiniz göreceksiniz

İnadına değil SEVE SEVE AK PARTİ

yolcu680' Alıntı:
baykal sende leyla zana'larla kol kola meclise girdin noldu onları örtbas etmişsin hemen sizi gidi siyasi ahlak yoksunları ALLAH'ın izni ile AK PARTİ %50 lerin bile üstüne oy olacak bunu hepiniz göreceksiniz

İnadına değil SEVE SEVE AK PARTİ

şehitlerimize "kelle" eli kanlı teröristbaşına "sayın" demenin savunması böyle mi oluyor???

medya bir manset yazıyor hepiniz inanıyorsuz..ocalan denen pice sayın demek bence müebbet hapis ki bunu basbakan dediyse???elimde saglam kanıt olsa ben bu konunu ustune basbakanı devirinceye kadar giderim..ama baykalın amacı belli cumhurbaskanlıgına akp den birsinin gelmemesi..neden simidiye kadar hic bir sey cıkmadı da secimler yaklasınca cıktı baykal elinde bir kağıtla..hepsi yalan hepsi birer düzmece inanmayın bunlara yaa

Arkadaşlar düşünün işte bu şahsiyetin cumhurbaşkanlığından söz ediliyor...Ülkemizin durumu hiç iyiye gitmiyor..

sx1serdar' Alıntı:
cehalet terörden daha beter,, akp ye oy veren zaten cahil kesim herşey ortada işte
kardes adam gibi konus cahil diye sen kimseye hakaret edemezsin...o benim annem babam bacım olabilir..adam gibi ol lafını bilde konus..

İNADINA AKP diyenlere şaşıyorum yaa...Valla bu insanları gördükçe kendisini sevmediğim halde Baykal'a oy vereceğim geliyor.Yazık bu ülkenin geleceğine...

sx1serdar' Alıntı:

Cahil kesim bir iki kişide değil bütün oy veren kesim
Senin gibi kültürlü olup farklı görüşteki insanlara cahil demektense cahil desinler nede olsa o cesareti gösteren ağzının payını her ortamda alır
Tatlısukurnazı seni :vur

ogamemanya' Alıntı:
şehit analarına askerlik yan gelip yatma yeri diyen gerizekalı, apo şerefsizine sayın diyor.
Hala bu adama oy verebilcek bi adam warsa sasıyorum yaa

apo'ya sayın diyene bu kadar kızıyorsun da idam kararını meclise sunmayıp masasının çekmecesinde bekletenlere ve en yağlı urgan bende, onu en iyi ben asarım diyerek milletten oy aldığı halde, ecevitin dizinin dibinde oturarak hiç ses çıkarmayan hatta onun yanında sigara içmeyi bile saygısızlık olarak bilen kişiye bir şey demiyorsun ..
niyekine

Bi kere Öcalan Cocuk Katiline Sayın denirmi allahınızı seversiniz sacmalamıyın ya Bu Adam Resmen Amerikanın Kontorulunde hareket ediyor Tayip Erdoğan

Yahu bu tartışma inanın sıktı artık. AKP AKP AKP. Tamam, siz oy vermeyin, tamam onlar vatan haini, tamam onlar vatanı satıyolar. Oy veren verir, size ne ??? İnanın baydınız artık. Direttikçe diretiyosunuz, tamam anladık siz çok şeyi biliyosunuz, ama düşünceleri böyle değiştiremezsiniz. Birazcık olsun saygı gösterin. Yaptığınız şey muhabbet değil, direkt olarak HAKARET. Aksini iddia eden varsa beri gelsin.

Geri