Cix MeKan
CHaPKıN
- Reaction score
- 0

Gazino işletmecileri, evini bastıkları adamı bağlayıp şişenin üzerine oturttular. Sevgilisi de olayı inkar edip sevgilisi olan şişe oturtulan adamın kendisine tecavüz ettiğini iddia etti
Eskişehir’de gazino işleten 2 kişi, evini bastıkları bir kişiyi kalorifer peteğine bağlayıp şişe üzerine oturttukları iddiasıyla ağır ceza mahkemesinde yargılanmaya başlandı. Sanıklardan şikayetçi olan A.K., “Sevgilimin gazinoda çalışmasını istemiyordum. Bu nredenle gazino sahipleri N.K. ile S.K. baskın yaptı. Beni kalorifer peteğine bağladıktan sonra külotumu çıkartıp şişenin üzerine oturttu. Daha sonra sevgilim F.A.’yı odaya getirerek, ‘Bak kiminle çıkıyorsun. Gör halini’ dedikten sonra evden ayrıldılar” dedi. F.A. ise A.K.’dan şikayetçi oldu. ‘Çırıpçıplak kaçtım’ Beyaz eşya satıcısı, evli ve 1 çocuk babası 38 yaşındaki A.K., bir gazinoda dansçı olarak çalışan sevgilisi, 28 yaşındaki F.A.’ya tecavüz etti. F.A. akşam saatlerinde evden çırılçıplak halde kaçıp bir bisikletçi dükkanına sığındı. F.A.’nın şikayeti üzerine A.K. polisler tarafından yakalandı. Suçlamaları kabul etmeyen A.K., olay günü sevgilisi F.A.’nın evinde uyuduğu sırada F.A.’nın çalıştığı gazinonun sahipleri olan 42 yaşındaki N.K. ile akrabası S.K.’nın eve gelerek kendisini dövdüğünü öne sürdü. K.A.’nın şikayeti üzerine N.K. ile S.K. da yakalandı. 2 şüpheli suçlamaları kabul etmedi. N.K. ve S.K. tutuklanarak cezaevine konuldu. A.K. ile N.K. ve S.K.’ya yardım ettiği öne sürülen F.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gazinocu N.K., S.K. ile A.K. ve F.A. hakkında “Kasten yaralama, tehdit, hakaret, nitelikli cinsel saldırı” suçundan dava açıldı. ‘Bisikletçiye sığındım’ F.A., patronu N.K. ve S.K.’nın eve gelip A.K.’yi şişe üzerine oturttuğu iddiasının doğru olmadığını söyledi. F.A. şu iddialarda bulundu: “A.K. beni dövüyordu. Olay günü evde babamdan kalan bastonla dövdü, tecavüz etti. Çırılçıplak kaçtım. Ellerimle mahrem yerlerimi gizliyordum. Bisikletçiye sığındım. A.K.’den şikayetçiyim. A.K.’nin anlattıkları doğru değil. Patronlarım kesinlikle eve gelmedi.” Mahkeme heyeti N.K. ile S.K.’nın tutukluluk hallerinin devamına karar vererek davayı erteledi.
Kaynak:http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=62631&haberadi=Siseli_tecavuzlu_bir_garip_olay__.html