Şifresini kırana 250.000 dolar verecek!

elbet kıran çıkar. tabi iyi bir getirisi olmadıktan sonra hacker lar niye bilmedikleri sisteme el atsınlar. daha iyi tanıdıkları sistemler üzerinde yoğunlaşırlar..

ya 250.000 dolar biraz cimriymiş adamlar ugrasmam birazdaha artirsinlar :)

250000 USD zaten reklam için bile az para, asıl niyetleri zaten reklam ve bence iyi bir reklam olmuş...

Reklamlar

Bu konu eğer gerçek ise asıl amacın reklam olduğuna inanıyorum. Fakat ne yazık ki bayık ve ucuz bir reklam olmuş.

Ayrıca varlık nedenini üstünlük olarak gören ve maddi düşünen insanların, halkların her şeyi yapacağına inanıyorum. Yani biri çıkacak yıllardır elde ettiği bilgi birikimiyle konuyu çözecek ve belkide ödül olarak hayatını kaybecek. İnsanlık adına hayırlı adımlar atmayı becerememiş bu kişilerle işmi yapılır, güven mi duyulur?? Teknoloji ve düşünme yeteneği cağımızın sınırlarını aşsa ne yazar.

Özetle gereksiz ise Fuzulidir. Yararlı ve kalıcı ise Bakidir. İsrail tarzı düşünen, yaşayan, çalışan, üreten, satan, alan, araştıran, çözen, kıran, kırmayan Fuzilidir. Ve tabi ki bu bir espridir. Sakın Süleyman amcaya kızmayın.

Biz türkler zaten hep lafta kalırız :lol:
yok kırarmış yok sızarmış hackhellde öyle birisi yok emin ol buna bilgisayarın kitabını yazmış birisinin hackhelde ne işi var arkadaşım kaldıki sen kendinden bahsediyorsun :thumbup: allah akıl fikir nasip eyle ben sana popomla güldüm kusura bakma emi kardeşim benim :)
zaten herkes çok bilir bu işleri hemen bişiy oldummu ben biliyom ben çok iyi biliyom 3-5 program yazıp bir yerlere sızmaya benzemez bu işler yada hazır program kullanıp.
icraat ögsterin icraat hep laf hep laf salatalıklar sizi sizi :lol: birisi bana özel mesaj atsın ona e mail adresimi vericem eyer kırabilirlerse adresimi bende temizinden 100 € vericem kabulse hackhel huzurunda sözleşelim anlaşalım ok ?
hadin bakam hodiri meydan :thumbup1: şimdi bazı salatalık turşuları 100 € az maz diyicek biliyorum hani kırarım ama para az diyecek olanlar var aranızda ; ) arkadaş benim bütçem bu öyyle yorum atacaksanız hiç atmayın ok biliriz biz kimin ne olduğunu rahat olun ; ) varsa isteyen pm atsın bir daha bu konuyu göremeyebilirim.
kırıcı olduysam affola.
Sen ilk cevap verdigin mesajın şifresini kır espriyi anla ben sana 1000€ vercem tmmmı :D :D

5dkmı alır ama meblayı beğenmedim :sigara:

sonuçta o şifrede insan yapımı değil mi.. ozaman tabiki kırılır..

kimse ben bu sifreyi kirarim diyecek kadar ne aptaldir nede geri zekalidir boyle bir kisinin bulunmasida imkansizdir .oyle enayi nerde gorulmuski.ben hacker olsam degil 250 bin 250 milyon verse ben bu sifreyi kirarim demem.akilli olan ne demek istedigimi anlar.boyle haberlere iltimas etmeyin hesaplari baskadir bu ulkelerin.musluman akilli olacak akilli.o sifreyi kiracak adam zaten o sirketi parmagiyla elinde oynatir.Allah muslumanlari korusun....

250 bin dolara ihtiyacım yok :) .......

Geri