FLeTCh® in de katkılarıyla halledilmiştir hepsi
s_avdac' Alıntı:adult la ilgili sikayet icin sana mi pm atmaliyiz reactor
Ama 2. arkadaş bann yememesine rağmen bir özür bile dilemedi.feyzolii' Alıntı:dün xtrap devre dısı bırakma programı eklemistim trojen oldugu icin banlanmısın
arkadaslar ben taratmıstım bir sey bulamamıstım mod arkadaslar var diyolar varsa cezamıza razıyız herkestende özür dileriz her zaman dedigim gibi bir vürüs programı her vürüsü bulamaz tekrar özür diliyorum isteyerk bilerek yapılmıs bir sey degildir
react0r' Alıntı:feyzoli nickinin banını kaldırdım bir daha olmaz umarım
react0r' Alıntı:zaten banlı![]()
tartışma çıkarana gereği yapılır..apocalyps' Alıntı:http://www.hackhell.com/hurriyetin-tesetturlu-doktor-yalani-t173381.html?t=173381
bu konuu da kapatırsanız sevinirim tartışma çıkacağı kesin ben yazmadım tartışma ortamı oluşmasın die zor tutuorum kendimi
zaten farklı görüşte biri bişi yazsa tartışma çıkacak yani tartışma çıkmasını beklemek doğrumu bilmiyorum ama ilgilendiğin için sağoltheozy' Alıntı:tartışma çıkarana gereği yapılır..
her konuyu da en baştan kapatmak istemiyorum.. biraz tartışma çıkmasında zarar yok.. yoksa forumun bi anlamı kalmaz.. sadece abartılınca devreye girmek en iyisi..apocalyps' Alıntı:zaten farklı görüşte biri bişi yazsa tartışma çıkacak yani tartışma çıkmasını beklemek doğrumu bilmiyorum ama ilgilendiğin için sağol