Şikayet/İhbar Hattı

Burdaki teşekkürün manası "üye özel mesajla uyarıldı" anlamında mıydı? Konu üzerinde herhangi bi düzenleme yok da..

siyah teşekkür etmiş olmam birşey yapacagım anlamına gelmiyor konuya baktım ve o kanıya varmadım ilgilendiğim anlamına gelir teşekkür

react0r' Alıntı:
siyah teşekkür etmiş olmam birşey yapacagım anlamına gelmiyor konuya baktım ve o kanıya varmadım ilgilendiğim anlamına gelir teşekkür

Hııı haklısınız..
Hırsızların kanun yaptığı ülke derken kanun imalatçılarını kastetmiş ben anlayamaışım pardon. Çok çok özür dilerim. Türk musiki aletlerini de kimlerin yaptığını öğrenmiş oldum bu vesileyle. Allah hepinizden razı olsun..

S!yaĦ' Alıntı:
Hııı haklısınız..
Hırsızların kanun yaptığı ülke derken kanun imalatçılarını kastetmiş ben anlayamaışım pardon. Çok çok özür dilerim. Türk musiki aletlerini de kimlerin yaptığını öğrenmiş oldum bu vesileyle. Allah hepinizden razı olsun..

Moderatör bakıp sakıncalı bişey görmemişse müdahale etmez. Gördüğünü anlaman için de teşekkür eder. İlle senin yada bi başkasının dediğini yapmak zorunda değildir. Fikrini kabul ettirmek için haddini aştığını belirteyim bu alaycı tavırlarınla. Bunu da uyarı olarak algılayacağını umuyorum.

S!yaĦ bölüm moduna söyle şikayetini değerlendirir bize bildirirse ayrıca ilgileniriz, biz dadı değiliz ki her mesajı didik didik kontrol edelim iyice kabak tadı vermeye başladı açık hakaretler mevcutsa ayrıca ilgilenmek görevimiz elbette ama söylediğim gibi açık tahrikler ve hakaretler, birbirinizin açığını kollayıp buraya başlık vererek hiç bir yere varamazsınız

acil bann pleass!!!

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=185846

virs1168377389.JPG

Geri