Şikayet/İhbar Hattı

ikinizde aynı anda vermişsin konuyu hallettım saolun :)

Merhaba ,

Photoshop Bölümü iLe Yeteri Kadar iLgililenmediği Görüşündeyim.. Magneta nın Derslerinden Dolayı Bakamadıqını Biliyorum Peki Ya Diğer Arkadaş(lar) Neden iLgiLenmiyorlar.. isteK yapaLı 3 Haftayı Geçti Hala Cevap Alamadım..

iLgilenirseniz Sevinirim...

PRotype' Alıntı:
Merhaba ,

Photoshop Bölümü iLe Yeteri Kadar iLgililenmediği Görüşündeyim.. Magneta nın Derslerinden Dolayı Bakamadıqını Biliyorum Peki Ya Diğer Arkadaş(lar) Neden iLgiLenmiyorlar.. isteK yapaLı 3 Haftayı Geçti Hala Cevap Alamadım..

iLgilenirseniz Sevinirim...

buraya yazana kadar bölüm modlarından birisine pm atsan daha kolay cevap alırsın

DeeRPaRtY' Alıntı:

download linki olmadıgı için sorun yok.

J@CK@L' Alıntı:
download linki olmadıgı için sorun yok.

Bu Linkteki YouTube Üzerinden..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=135722

Bu Linkteki DownLoad Linki..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=128398&highlight=yerli+plaka

Ya DownLoad Linkinin siLinmesi qerekior..

Yada Daha Önce weriLdiqi için Youtube Üzerinden weriLen Linkin kiLitlenmesi qerekior..

Ayrıca Youtube Üzerinden weriLen ''Dj'Lere ÖzeL PayLaşım'' BöLümünde..

aLakasız Bi böLümde Yani ;)

download olan kapatıldı dıgerınıde başka bölüme tasımaya gerek yok orda kalsın :)

J@CK@L' Alıntı:
download olan kapatıldı dıgerınıde başka bölüme tasımaya gerek yok orda kalsın :)

war war Tepki Ceker :)

Muzik HaberLerine weya Karışık wideo Daqıtım böLümüne Taşınsa Daha ii oLur ;)

SevencLoves isimli üye kimya bölümünde birçok konu açıp paylaşım yapmış ama dosyayı eklememiş. ona mesaj atıp paylaşım dosyalarını eklemesini rica ettim ama hiçbir cevap vermedi. umarım bu mesajımı dikkate alır

Traum' Alıntı:
SevencLoves isimli üye kimya bölümünde birçok konu açıp paylaşım yapmış ama dosyayı eklememiş. ona mesaj atıp paylaşım dosyalarını eklemesini rica ettim ama hiçbir cevap vermedi. umarım bu mesajımı dikkate alır

mesjını dıkkate almaz çünkü sitemizle herhngibir bağlantısı kalmamıştır :)

cevap vereceğini sanmıyorum

Siteye ilk girildiginde virüs geliyor ,bir caresi varmi ? Sistemi ilk seferde zorluyor...

Geri