Şikayet/İhbar Hattı

mailin durmasında bir sakınca yok, tebrik etmek isteyen birileri çıkar belki,en kısa yol mail

adult bölümünde hikayeler baslıgının altında bırısı baldız ıle ılgılı bırsey yazmıs tamamını okumadım ama forum uyelerı tepkılerını kufur yazarak belırtmısler bu konuya yetkılılerın dıkkatını cekmıyormu mudahalede nıye bulunmuyorlar forumda kufur yazmak serbest olmamamı... ıyı calısmalar

kımsınsen' Alıntı:
adult bölümünde hikayeler baslıgının altında bırısı baldız ıle ılgılı bırsey yazmıs tamamını okumadım ama forum uyelerı tepkılerını kufur yazarak belırtmısler bu konuya yetkılılerın dıkkatını cekmıyormu mudahalede nıye bulunmuyorlar forumda kufur yazmak serbest olmamamı... ıyı calısmalar

Küfür etmek serbest değil zaten. Eğer herşeyi anında görebilsek bu şikayet başlığı olmazdı. İhbar ettiğin için sağol.

Bir süredir takip ettiğim kadarıyla forum oyunları bölümünde tuhaf şeyler oluyor.
Aslında ben neler olduğunu gayet iyi biliyorum ama çözümü bende değil.
Ama yapan kişilerin sitede yetkili olması bana çok garip geliyor.
Bu forumlar bir kaç insanın tekeline alabileceği ya da istedikleri gibi at oynatabileceği bir platform mu?
Kişisel tartışmaların yeri herkesin istifade ettiği bu sayfalar olamaz.
Birilerinin keseceği bir hesabı varsa lütfen birebir halletsinler.
Tamamen ortaya ve objektif konuşuyorum.
Tüm bu gariplikler olup biterken , gözlemlediğim şey seviyenin giderek düştüğü , ve artık olan olayların ve yapan kişilerin antipatik hale geldikleridir.

Amacınız siteyi sevdirmek olmalı iken , bu olayların farkına varan insanların siteden uzaklaştığı gayet net bir biçimde gözüküyor.
Üye sayısı artabilir ama bu olurken aktif üye sayısı azalmamalı.
Bu kafayla devam edebilirsiniz.
Ama bir takım insanların da emeklerine saygısızlık etmemeniz gerekiyor.
Öncelikle bu sayfanın yani forum oyunlarına yönetici olarak tayin edilen kişiye biraz saygılı olunmalı.
İkinci olarak , karşılık beklemeden onca emek verip siteyi bu noktaya taşıyan insanın yani Dark'ın bu platformda yaşananları haketmediğini düşünüyorum.
Üstelik ona bunu yapan kişiler moderatör olarak yetkilendirildiyse o zaman utanç daha büyük demektir.
Gruplaşmaya çalışarak herhangi bir sorun çözülemez.
Çünkü kimin grubunun daha büyük ve etkin olacağını kimse bilemez.
Birilerine objektif olmaları ve adalet dağıtmaları için verilen yetkiler sınırlarını aşarak artık sıradan üyelere bile zarar vermeye başladı.

Şahsen bu yazdığım şikayeti genel şikayetler bölümünde de aynı şekilde yazacağım. Çünkü artık iş çığrından çıkmaya başladı.
Umarım bir faydası olur ve herkes normalleşir.
Yoksa ben de uzaklaşan ve sadece sömürücü olarak siteyi kullanan insanlar kervanına katılacağım.
Saygılarımla...

lazaslan' Alıntı:
Bir süredir takip ettiğim kadarıyla forum oyunları bölümünde tuhaf şeyler oluyor.
Aslında ben neler olduğunu gayet iyi biliyorum ama çözümü bende değil.
Ama yapan kişilerin sitede yetkili olması bana çok garip geliyor.
Bu forumlar bir kaç insanın tekeline alabileceği ya da istedikleri gibi at oynatabileceği bir platform mu?
Kişisel tartışmaların yeri herkesin istifade ettiği bu sayfalar olamaz.
Birilerinin keseceği bir hesabı varsa lütfen birebir halletsinler.
Tamamen ortaya ve objektif konuşuyorum.
Tüm bu gariplikler olup biterken , gözlemlediğim şey seviyenin giderek düştüğü , ve artık olan olayların ve yapan kişilerin antipatik hale geldikleridir.

Amacınız siteyi sevdirmek olmalı iken , bu olayların farkına varan insanların siteden uzaklaştığı gayet net bir biçimde gözüküyor.
Üye sayısı artabilir ama bu olurken aktif üye sayısı azalmamalı.
Bu kafayla devam edebilirsiniz.
Ama bir takım insanların da emeklerine saygısızlık etmemeniz gerekiyor.
Öncelikle bu sayfanın yani forum oyunlarına yönetici olarak tayin edilen kişiye biraz saygılı olunmalı.
İkinci olarak , karşılık beklemeden onca emek verip siteyi bu noktaya taşıyan insanın yani Dark'ın bu platformda yaşananları haketmediğini düşünüyorum.
Üstelik ona bunu yapan kişiler moderatör olarak yetkilendirildiyse o zaman utanç daha büyük demektir.
Gruplaşmaya çalışarak herhangi bir sorun çözülemez.
Çünkü kimin grubunun daha büyük ve etkin olacağını kimse bilemez.
Birilerine objektif olmaları ve adalet dağıtmaları için verilen yetkiler sınırlarını aşarak artık sıradan üyelere bile zarar vermeye başladı.

Şahsen bu yazdığım şikayeti genel şikayetler bölümünde de aynı şekilde yazacağım. Çünkü artık iş çığrından çıkmaya başladı.
Umarım bir faydası olur ve herkes normalleşir.
Yoksa ben de uzaklaşan ve sadece sömürücü olarak siteyi kullanan insanlar kervanına katılacağım.
Saygılarımla...

Somut bişeyler yapılması için, somut bişey gösterirsen biz de yoğunlaşıp çözmeye çalışalım. Diğer türlü kimse üstüne alınmaz.

lazaslan ın haklılığı var, bence kulak asılmalı.. çoğu user sömürücü takılmaya başladı artık..

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1360958&postcount=73

Kendi haLimizde konuLara yorum yapıyoruz bu arkadaş haLen acizLiktir tehdittir bize saLça oLmaya devam ediyor uyarı aLdım bu mesaja cevap yazamıyorum..Bize uyarıLar gönderen arkadaşLardan ricam bunu ben yapsam banLanma sebebi oLurdu ancak bu arkadaş mod oLduğu için banLanacağını sanmıyorum ama en azından uyarıLsın da bizi tahrik etmek bize saLça oLmak aLışkanLığı bıraktırıLsın..

Geri