Şikayet..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azizbaba61

New member
Reaction score
0
Bir konu açtım AsS@SsiN arkadaş dedi ki konuda başlık yok pm attım bu sırada başlığıyla beraber tekrar konuyu açtım bu sefer verildi diye konuyu kapattı..

1. Madem verilmişti ilk seferde neden verildi ve başlığı yok diyip kapatmadı.
2. Neden ezbere konuyu kapatıyor direk.. Bu sitede bulamadım başka bir siteden aldım ben onu bana verildi dediği ile alakası yok!!! Çünkü o verildi dediği programda internet üzerinden yayın yapamıyorsun sadece dj mixleri için.. Bunda ise Firebird eklentisi var bu sayede internet üzerinden yayın yapıyorsun .. Anlıcağınız sallamaya iş yapıyor ve bu arkadaştan şikayetçiyim.. Ben senelerdir internet üzerinden programlar yapıyorum hangi program hangisi bilirim az çok.. Bilmiyorsan sor, elleme arkadaşım.. Şİmdi konumun tekrar açılmasını ve arkadaşın gerekli açıklama yapmasını temenni ediyorum..

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1128913#post1128913

Kimsenin Sana Kasıtı OLamaz.. Demekki Konu Daha önceden VeriLmiş+ pm Atarak ProbLemi ÇözebiLirdin. Madem Bu Kadar DeneyimLisin Neden pm ile ProbLemini Çözmedin?

Gözünden Kaçmış Olamaz mı
Sonuçta Bizde İnsanız Dimi
Pm Atıp Çözebilirdin

alish' Alıntı:
Kimsenin Sana Kasıtı OLamaz.. Demekki Konu Daha önceden VeriLmiş+ pm Atarak ProbLemi ÇözebiLirdin. Madem Bu Kadar DeneyimLisin Neden pm ile ProbLemini Çözmedin?

pm attım arkadaş kabadayılık yaptığımı sanmış :) neise bu konuya arkadaşlarmızın yazması için değil gerekli sebeplerin yerine gelmesi için açtım teşekkürler alish uyarılarını dikkate alırım :sigara:

İlk açtığın konuda başlık bölüm kurallarına aykırıydı Ve bende görevim olarak konuyu kapattım..Sen bana cevap olarak bu pm i attın..
i132419_a.jpg

Sen bana orda onları yazacağına programın ismini yazıp gönderseydin ilk açtığın konu hala programlarda beklemekteydi konuyu aktif edebilirdim..Ama sen o yolu seçtin..

Gelelim 2. açtığın konuya..Konuyu ilk açtığın zaman konu başlığı zaten kurallara uygun olmadığı için kapancaktı forumu arama gereği duymadım..2.sefer açtığını görünce arama yaptım ve daha önce o programın verildiğini gördüm ve konuyu kapattım..

Şimdi,anlamadığın bier varsa sorabilirsin..

anlamadığım yer şurası.. programlar farklı + arama yapmayı bende biliyorum :)

edit: neden bu kadar zorunuza gitti anlamadım :) eleştirilere açık olmak her zaman iyidir bence :sigara:

arama yapmadıgını gorduk ama nedense bu baslık ıcerısınde

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=61144
i132432_1.JPG

aynı programın surumu mevcut + ılk actıgın konuda baslık sok sok sok dıye gecıyodu bızde kuralara uyarak baslıkta program ısmı yazması gerektıgı oldugunu var sayarak konuyu kapatık ve sen bu sefer dogru konu actın ama forumu aramayı unutmusun

azizbaba61' Alıntı:
anlamadığım yer şurası.. programlar farklı + arama yapmayı bende biliyorum :)

edit: neden bu kadar zorunuza gitti anlamadım :) eleştirilere açık olmak her zaman iyidir bence :sigara:

Zorumuza Giden Eleştiri DeğiL... Zorumuza Giden Her OLayda Buraya Konu AçıLması.. BöyLece Mod. ArkadaşLara OLan İtibar Boş Yere AzaLıyor.. Yoqsa Elbette Hakkını Arıyacaksın Şimdi AnLadın Sanırım :goz:

Eleştiriler Açıq Olmaq Tabiqi İyidir AMA
ZORUNA GİTTİ Kelimesi Yakışı Kalmaz Bize...

sonic sana da bir cevap vereyim bu sefer iyi anla beni msn den söyledim ama..

Buradaki program sadece dj mixleri için yukarda da yazdım. oysa benim eklediğim program Firebird özelliği var birisi 11 kb diğeri yaklaşık 17 kb.. anladın?

arada firebird özelliği var bu bir eklentidir ve internetten yayın yapan dj arkadaşlar için bu özellik şarttır.. Arama yaptım dedim :) bi daha aynı açıklamalar için sayfanın başına git ordan oku bir sefer daha :sigara:

son edit: FoFeR aslında kötü anlamda söylemedim ama neise özür dilemesini de biliriz. Kırdıysam o laftan özür.. Ama şu da var ki ben hackhell ailesinden yanlışı anlayıp konuyu tekrar aktif hale getirmelerini beklerdim kaldı ki en başa da öyle yazdım yani temennilerimi.. neise açılmayabilir de kararınıza saygılıyım ama bu işi sadece bazı arkadaş bilmiyor yani arama yapmayı + programların farklılıklarını

Konuya ayrıntı olarak bu dediklerini(Buradaki program sadece dj mixleri için yukarda da yazdım. oysa benim eklediğim program Firebird özelliği var birisi 11 kb diğeri yaklaşık 17 kb..) yaz ki çok önce açılan konudan farkı olsun..Aksi taktirde ikiside aynı görünüo..
Programlar bölüm kurallarınıda okumadan konu açma..

Konu tekrar aktif..Burası kapanabilir..İyi Forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri