Şok..Şok..Şok..Hackhell Yöneticileri..Şişli'de Basıldı..Çok Özel..Görüntüler..Dikkatt

Bu sayfaya erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

bakk bakkk recep ivedik üstünden reklam yapıyosunuz apış arasından deniz kabuğunu çıkarıp elinize verir valla :D hiç hoş değil, agresifim ona göre real :biggrin

Agrasifim Kompleksliyim Alınganım Hırçınım Serzenişliyim Ekşisözlük Yazarıyım Hackhellde Modum Üstüne :hhmanD:hhmanD

Valla bende çıkmıyor :saskin
Kaynağı kopyalayıp başka yerdede aça çalıştım ama olmadı :saskin

cok güzeller ii eglenmişssinizdir umarım:D

tatLı bir baş beLasından doLayı orada oLamadım =)
fiLm dewam edecek beLLi =)
bi dahakine kaçırmam ama buLuşmayı =)

izmir buluşması da olsun :D

çok güzel bi buluşma oldu... beni kırmayıp geldiğiniz için hepinize özellikle Dark ve solariz'e çok teşekkürler =)

react0r senin'de alacağın olsun dai...

solariz'le tanışmayı çok istiyordum kısmet bu organizasyonaymış =)

Dark'ta o kadar işin-gücün arasından sıyrılıp bize katıldı... ona da teşekkürler...

ayrıca diğer gelen arkadaşlara da çok teşekkürler..

sinemada 1 sırayı komple kapadık...

mani yemek yemeye gitmişti. geç kaldı, bende girişte bekledim diğerleri girdi... neyse... mani geldi içeri girdik. elimizde sadece bilet var. numara sırasını gösteren diğer kağıt dark'taydı... adama bileti gösterdim... "diğer kağıt nerde, koltuk numarasına bakacağım" dedi. "abi biz sırayı komple kapadık kağıt diğer arkadaşlarda" dedim... adam "hımm tamam gelin" dedi =)

[s3s]http://62.68.199.123/xxx.wav[/s3s] =P

koptum buna ya =)

recepinthehouse.gif

revolationorganization.gif

A.R.O.G filminde yeni bir organizasyonla buluşmak üzere... gene organizazsyon benden... aynı tayfa ve ekstra gelecek arkadaşlarla daha büyük bi organizasyon olmasını umuyorum.

edit: erci yemek nasıldı ? :durdurun

Geri