ŞOK ŞOK ŞOK !!! Saat 20,45 TÜRK JETLERİ UÇUYOR !..

inanamıyorum arkadaşlar..inanamıyorum..yaptığınız yorumlara inanamıyorum..yaşamayı yüceltmek yerine nasıl bööle öldürme yanlısı oluverdiniz hepiniz..oraya asker gidiyo..oda ölcek..yazık değil mi?..hadi onuda geçtim..anaları düşünün..burda ölen askerin ailesi ağlıyo..onlar üzülüyo..ama diğer tarafta ölen teröristinde ailesi ağlıyo..yazık değil mi??o anaların döktüğü gözyaşının hesabını nasıl vericeksiniz?? bu gözyaşları, bu ağıtlar, bu acılar vatan sağolsun demekle dinmez..ve siz..bunu hesabını veremezsiniz..bu yorumumdan dolayı beni terörist ilan edicek olan arkadaşlar olcaktır..olsun..ne diim..yarası olan gocunur arkadaşlar..

inanamıyorum arkadaşlar..inanamıyorum..yaptığınız yorumlara inanamıyorum..yaşamayı yüceltmek yerine nasıl bööle öldürme yanlısı oluverdiniz hepiniz..oraya asker gidiyo..oda ölcek..yazık değil mi?..hadi onuda geçtim..anaları düşünün..burda ölen askerin ailesi ağlıyo..onlar üzülüyo..ama diğer tarafta ölen teröristinde ailesi ağlıyo..yazık değil mi??o anaların döktüğü gözyaşının hesabını nasıl vericeksiniz?? bu gözyaşları, bu ağıtlar, bu acılar vatan sağolsun demekle dinmez..ve siz..bunu hesabını veremezsiniz..bu yorumumdan dolayı beni terörist ilan edicek olan arkadaşlar olcaktır..olsun..ne diim..yarası olan gocunur arkadaşlar..

seni terörist değil cahil ilan ediyorum arkadaşım! kör cahilsin! onların anaları ne olacakmış! orada evinizde yumuşacık koltuklarda oturarak bu sorulara ne cevap bulabilirsin nede bu soruların sorulmaması gerektiğini anlayabilirsin! sen ve senin gibi düşünenler yüzünden pkk olayı bu noktalara geldi! belki şuan iştanbuldasın belkide ankarada vs. ne farkeder ki doğu nedir bilmeden bu kültürleri bırak tanımayı var olduklarını bile kabul etmeden ot gibi yaşıyorsunuz. şu an şırnaktayım. buraki insanlarla 6 aydır iç içeyim. bunların çoğu, hepsi demiyorum, çoğu suyumuz yok, evimiz yok diye askere ağlayıp elde edemeyince de ben dağa çıkacam diye tehdit savuran yobazlar! sen önce sahaya in! ondan sonra teröristin "ana"sını düşün. şimdilik s.....r et onun anasını danasını! ölen vatan evlatlarını düşün önce! o aslanların kanının bir damlası öteki şerefsizlerin tamamının bırak anasını bütün sülalesine bedel!

lafınızı bilin de konuşun! zıplatmayın sinirlerimi benim!

Amin. İnşallah Kanları yerde kalmayacak!

seni terörist değil cahil ilan ediyorum arkadaşım! kör cahilsin! onların anaları ne olacakmış! orada evinizde yumuşacık koltuklarda oturarak bu sorulara ne cevap bulabilirsin nede bu soruların sorulmaması gerektiğini anlayabilirsin! sen ve senin gibi düşünenler yüzünden pkk olayı bu noktalara geldi! belki şuan iştanbuldasın belkide ankarada vs. ne farkeder ki doğu nedir bilmeden bu kültürleri bırak tanımayı var olduklarını bile kabul etmeden ot gibi yaşıyorsunuz. şu an şırnaktayım. buraki insanlarla 6 aydır iç içeyim. bunların çoğu, hepsi demiyorum, çoğu suyumuz yok, evimiz yok diye askere ağlayıp elde edemeyince de ben dağa çıkacam diye tehdit savuran yobazlar! sen önce sahaya in! ondan sonra teröristin "ana"sını düşün. şimdilik s.....r et onun anasını danasını! ölen vatan evlatlarını düşün önce! o aslanların kanının bir damlası öteki şerefsizlerin tamamının bırak anasını bütün sülalesine bedel!

lafınızı bilin de konuşun! zıplatmayın sinirlerimi benim!

Çok haklısın arkadaşım.. onların anası köpek gibi zaten beyinleri sadece üremek için çalışır..15 er 20 şer ürerler it gibi...Burada bizim milletimiz bakabileceği kadar çocuğu gerekli terbiyesini vererek vatana millete hayırlı olmasını umarak yetiştirir 20 yaşına gelmeden şehit olan askerlerimizin baba ocağındaki acı çok farklıdır..Bir it ölmüş olsun geride 20 tane itim daha var adlarını bile bilmem diyen bir ana babadan çok daha faklıdır..o yüzden onların anasına acımayı bırakın..Bizim acımız bize yeter!

Haddini bil haddini.. YEDİGİN Ekmeği BİL ! Gezdiğin toprağı biL !..
Bu topraklar milyonların kanı ile kazanılmış.. İki soysuz anası için bugün ECDADIMIMI Unutacam-
TERÖRİSTİN AİLESİ AĞLIYORMUŞ !... Ailesinin köküne kıran !:angry

Sen Terörist Değilsin, kimsede seni terörist ilan etmez çünkü ölçmeden yazmışsın !

teröristin annesi mi ağlıyormuş ? Ağlasın beter olsun. Yetiştirdiği yüz karası evladıyla yerin dibine girsin. Burada kimse bir teröristi,ailesini savunamaz bize.

Hadi aslanlarım kazıyın şunların kökünü
Allah hepinize yardım etsin

6ahce4a4uh88o791x39s.gif

..pkk milliyetçidir..kürt milliyetçisidir..o insanlar dağa çıkmak için zorlanıyolar..

kürt bir millet adı mıdır birde milliyetçisi oluyormuş ?
Ayrı bir ırk değilller yeter artık onların ekmeğine yağ sürmeniz.
Yıllar yılı halklar halklar diye bir taraflarını kaldırdınız şimdide millet yaptınız.
TÜRKİYE TEK VÜCUTTUR VE ÖYLE KALACAK!!

yolyardim ve Revoo_ üslubunuza dıkkat edın lutfen.

ve sen Revoo_ yazdıgın yorumları kelımesı kelımesıne okudum ve yazdıkların oyle seylerkı yanlıs anlasılmaya gayet musait bır durumda.Herhangı bır uye gelıp o yorumu okudugunda senın anlatmak ıstedıgını anlamayabılır.Bu tur durumlara mahal vermeden kendını daha acık bı sekılde ıfade et.
Ve kımseyı agır ıthamlarla suclama bu forumda bölücülerin kesınlıkle barındırılmadıgını unutma kımseyı bolucukle suclama.Ve anlamlarını bılmedıgın kavramları pkk ıle bır kullanma.Yorumların agır hakaretler ıcerıyor senı son kez burda uyarıyorum tekrarı halınde ceza alırsın.

bütün yorumların sılındı.!

Hayret birşey! Demek asıl teröristi sadece dağlarda arayacağız. Terörist mahallemizde, yan evde, mecliste. Kimisi milletvekili, kimisi esnaf, kimisi inşaatçı, kimisi çoban. Gündüz külahlı, gece silahlı. Birde insancıl hikaye uydurmuşuz kendimize. Neymiş efendim? Bir topluluğun yaptığı bir zümreye mal edilemezmiş. Hadi ordan densiz! Bugün şehit cenazelerinde kahrolsun pkk yerine kahrolsun kürtler diye bağrılsaydı, bu durum bu hale gelmezdi. Ürkerlerdi, çekinirlerdi. Ama safça veya başkasının slagonu ile şehit cenazelerinde yürümek hep bizi tatmin etti.
Büyük şehirlere bir bakın! Artık Türk milleti fakirleşip, elindekileri kaybederken, kürtler zenginleşti. Türk insanı tofaş arabasını yaptırmaktan acizken, kürtlerde son model arabalar var. Her köşe başını tutmuşlar. Kıyı şeritlerindeki tüm oteller onlara ait. büyük işletmeler, taşeronluk ve bütün tatlı işler onların elinde. Mafyavari elde ettiklerini saymıyorum bile. Bizler dağlardaki eşkiya ile uğraşırken, şehirlerimiz zaptedildi. Bunu pkk adı ile yaptılar. Pısırık ve korkak Türk insanını yıldırarak yaptılar. Polise, zabıtaya ve maliyeye diklenerek yaptılar.
Genelkurmay nerdeydi? Mit nerdeydi? Polis nerdeydi? Hele 25 yıldır hükümetler nerede? Bunların bu duruma geleceğini cahil vaandaş ben bile 15 yıl önce gördüm. Siz gene dağlara bakmaya, haince şehit edilen çocuklarımızın intikamı üzerine senaryolar yazmaya ve kafanızı kuma gömmeye devam edin!
NOT: Bu teröristler müneccim herhalde, askerlerimizin geçeceği yolu ve saati biliyor. Mayını döşüyor ve bekliyor. Geçerken de patlatıyor.

yolyardim ve Revoo_ üslubunuza dıkkat edın lutfen.

ve sen Revoo_ yazdıgın yorumları kelımesı kelımesıne okudum ve yazdıkların oyle seylerkı yanlıs anlasılmaya gayet musait bır durumda.Herhangı bır uye gelıp o yorumu okudugunda senın anlatmak ıstedıgını anlamayabılır.Bu tur durumlara mahal vermeden kendını daha acık bı sekılde ıfade et.
Ve kımseyı agır ıthamlarla suclama bu forumda bölücülerin kesınlıkle barındırılmadıgını unutma kımseyı bolucukle suclama.Ve anlamlarını bılmedıgın kavramları pkk ıle bır kullanma.Yorumların agır hakaretler ıcerıyor senı son kez burda uyarıyorum tekrarı halınde ceza alırsın.

bütün yorumların sılındı.!

yalnızca benim yorumlarım hakaret içeriyo...teşekkürler..ben bölücü değilim..pkkyı savunduğum falanda yok..kimseyi ağır ithamalrla suçladığım falan yok..ben sadece onlar hakkındaki görüşümü ifade ettim..bana terörist diyenler bana ağır ithamlarda bulunmuş olmuyolar sanırım..anlamını bilmediğim kavramlar nelerdir söyler misin?

Geri