ŞOK! Muhsin Yazıcıoğlu öldürüldü mü?

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
506706507.jpg

Birileri anladı ki, kanı kaynayan vatan millet sevdalısı gençleri bir kez daha kullanmak zor olacaktı. Artık önlerinde yılların deneyimine sahip Yazıcıoğlu gibi bir engel vardı.

MUHSİN YAZICIOĞLU ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Türkiye'de son 30 yılda onlarca faili meçhul cinayet işlendi. Ama hiç bir hükümet döneminde bu cinayetlerin aydınlatılması için önemli bir çaba gösterilmedi.Süreç içinde medyayı da iyi kullanan asıl failler, bu cinayetlerle ilgili hep yanlış yönlendirmeler yaptı. Genellikle Türkiye içinde yuvalanmış İran bağlantılı dinci terör örgütleri adres gösterildi.

Bu adres şaşırtmacası çok da başarılı oldu. Bir taşla iki kuş vuruldu. Hem Türkiye yıllar yılı kendi komşularıyla gergin dış siyaset izlemeye itildi, hem de içerideki yükselen muhafazakar kesimin yolu terör bağlantısı ile kesilmek istedi.

Bu cinayetler bazı toplum mühendisliği projelerinin hayata geçirilmesi içinde altın fırsat olarak değerledirildi.

Ne acıdır ki, yıllar yılı herkes bu zokayı yuttu. En başta da medyaya yön veren önemli kalemşörler düştü bu tuzağa. Bir hedef gösterilirken asıl hedefin gizlenmek istenebileceği pek akıllarına gelmedi. Ya da bu aldatmaca onların da işine geldi.

Haberın devamı + Kaynak

sanmiyorum

ama burdan tekrar ailesine ve turk milletine sabir kendisine rahmet diliyorum

bu olay 10 yil sonra olsaydi suikastten emin olurdum

bu arada bahceli obamaya randevu vermemis tabi buda ilginc

önce kazaya devletin müdahalesinin ne kadar hızlı oldunu düşünelim.

devleti kim yönetiyor? ______tek başına iktidar olan akp

bbp den kim rahatsız oluyor?

muhsin yazıcıoğlunun kaybından kimler karlı çıkıyor?

zamanla göreceğiz

bbp nin içerisinde günışığına çıkmamış bir olumsuzluk olabilir iç çekişme olabilir.

görünen tek bir şey var oda çok geç müdahale edilmiş bir kaza.

ergenekona bağlanılmaya çalışılmasından şüphe ediyorum belkide ileride ergenekon iddeanamesinde yer alabilir.

böyle bişey çıkarsa eğer hiç şaşırmam çünkü... köylüler daha düştüğü andaki ihbarı var... ondan sonra iha muhabiri telefonla aradığında sende kimsin gibi bi sözü var orada ???? ayrıca koordinatları belli yeri belli olan yeri nasıl 47 saatte bulunabiliyor ayrı bi soru ???

şimdide devletin ne hikmetse bulamadığı helikopteri bulanları suçlu ilan ettiler bakalım bu rezillik ne kadar daha devam edecek..

12 eylül bitmezz..

Bbp Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu Konuşması Sırasında Elektrik Çarptı. Yazıcıoğlu, "Yeter Artık Burada Da Mı Elektriğe Vereceksiniz" Diyerek 12 Eylül'de Yaşadıklarıyla İlgili Bir İtirafta Bulundu.

her kazanın ardından bu tarz söylemler çıkıyor

ya biz çok vesveseliyiz ya da çok ekşın sayibi bir ülkede yaşıyoruz :D

arkadaşlar ben göksunluyum. ve oranın hava şartları gerçekten çok kötü. bu yüzden saçmalamayın. o adamda hacca gitmiş gelmiş. allah adamlarından biri . vadesi okadarmış. geç bulunma olayını geçin. 47 saatte bulduklarına dua edin.
amerikalı bir zengin iş adamının 1 milyar dolarlık düşen uçağını tam 13 ayda buldular oda tesadüfen. noooooollllllllllldddddddduuuuuuuuuuuu????

şimdide devletin ne hikmetse bulamadığı helikopteri bulanları suçlu ilan ettiler bakalım bu rezillik ne kadar daha devam edecek..

Koskoca devlet bulamıyor ama ne varki üç beş köylü kıt imkanlarıyla buluyor .

devletin bulamadığını bulan köylüler devletimizi küçük düşürmüştür tabiki suçludurlar.

OLabiLir burası türkiye vatan için caLısan adam fazLa yasamas. . .

cinayet suikast illaki kurşun sıkmayla roketle bombayla olması şart değil. o havada o helikopterin güzergahı belli değilmide sayın Yazıcıoğlunu helikoptere bindiriolar. sizlere göre ihmal olabilir bana göre altında başka bişi var. koskoca skorsky oraya giremio düşme tehlikesi gecirio tek kanatlı pırpır bi helikoptermi o şartlarda düşmicek. bunuda kimsenin bilmediğini Allahın işi olduğunu solemeyin. hiç bi havacı sanmmıyorum ki yol üzerindeki hava şartlarını incelemeden havlansın. altında cooook büyük bişi var. umarım gercekler ortaya en yakın zamanda cıkar. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.

Kazayıu duyduğum zaman ilk aklıma gelen bunun bir suikast olup olamayacağıydı!! Ama tabi sadece bir fikirdi!!

Ama haber bu zamana kadar olan şüpheli ölümler konusunda çok harika bir yorum yapmış!!!! Eskiden her şüpheli ölümün, her terörist saldırının arkasında sanki İslamcı örgütler hatta devletler varmış gibi gösterildi!!! Ama bunların birçoğunun arkasında herkesçe bilndiği üzere, ya direk olarak İsrail, ya Amerika ya da Gladio vardı!! E, medyamız sağolsun!!!!! Bir ülkede medya böyle Türk olmayanların; onun bunun elinde olursa, medyanın yaptırım gücü sayesinde zamanın iktidarına da zarar verir, bir günde ekonomiye ciddi zarar da verir, herşeyi yapar!!

Uzun zamandır Türkiye'yi sadece televizyondan, mümkün olduğu kadar da internetten takip etmekle yetinebildiğim için merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu pek de fazla tanıdığım söylenemez!! Ama şunu iyi anladım ki, ölümünden sonra gördüğüm kareler bana onun gerçekten sevilen bir politik kişilik olduğunu gösterdi!! Ve bu kaza olayı eğer bu kadar uzadıysa sanki bir suikasttı gibime geliyor!!

Bu vatan üzerinde o kadar çok oynanan oyunlar varki........
Şunu unutmayalım ki, biz gece yatağımızda uyurken Dünya hiç duraksız her an arkamızdan planlar kurmakta!!!! Çünkü, biz Dünyanın her hangi bir yerinde yaşamıyoruz!!Avrupa'nın burnun dibinde, Rusya'nın altında, İsrail'in sözde vaadedilmiş toprakları üzerinde yaşıyrouz!!!!

İnşallah şimdi ordan biri çıkıpta "Çok şüphecisin, komplo teorileri üzerine çok film izlemişsin" gibi saçma sapan şeyler söylemez!! Olaylara birazcık dikkatli bakarsanız ve birazcık araştırmacı olursanız eminim siz de bunları göreceksiniz!!

Güzel haber ULash..... Paylaşım için teşekkürler!!

oldurulse bıle bu susurluk gıbı olur cıksa bıle yıllar sonra belkı ...

Onu Tanıdıgım KadarıyLa ßu iHtimaLe düşünceLerim %99 oLumLudur.

Muhsin YAZICIOĞLU öLDürüLdü demekten ßaşka ßiŞey demiyorum.

Geri