Şokkk:) 2008 Yılı En iyi Ve En Yeni Temaları Sadece Hackhell Üyeleri İçin !!No Rapid

Arkadşlar Indirdiğin Dosyalar Içinde Tema Isimlerivar Herhangibirine Girin Ve Windows Görsel Stil Dosyasına çift Tıklayın Sonra Tem Penceresi Açılcak Tamamabasın Bu Kadr

bence saçmalık yapan biride yok hala teşekkür ediliyo anlam veremedim dediğin gibide denedim bu dosyalar tema değil bilgin olsun yapan varsa arkadaşlara anlatsın benim ilgimi çekmedi saçma bukadar basit tema olmaz zaten dediğin gibi update sen yapmaşındır ama daha kendin denemeden atmışın bi paylaşım sitesine bu kadar basit ve saçma düzenlensin lütfen site yüneticiler tarafından..
i

Arkadşlar Indirdiğin Dosyalar Içinde Tema Isimlerivar Herhangibirine Girin Ve Windows Görsel Stil Dosyasına çift Tıklayın Sonra Tem Penceresi Açılcak Tamamabasın Bu Kadr

arkadaslar saolsun arkadasımız acıklamıs benden once uygulama seklı arkadasımızın anlattıgı gıbıdır.. sacma sacma yorum yazan arkadaslara tek cevap gelen guzel yorumlardır!!!:goz:

kardeş bu temalar nasıl kuruluyodu bir yere kopyalıyoduk temayı ama unuttum ben hatırladığım kadarıyla bir dosyaya yapıştırıyoduk ama

link çalışmıo mu acaba yoksa sorun benden mi

kardeş bu temalar nasıl kuruluyodu bir yere kopyalıyoduk temayı ama unuttum ben hatırladığım kadarıyla bir dosyaya yapıştırıyoduk ama

Stil dosyalarını WINDOWS>Resources>Themes klasörüne yapıştır dosyaya çift tıkla ve kaydet olay bu :)

Not: Arkadaşın verdiği bütün temalar böyle değil bazıları program istiyor..

arkadaşlar bunlar nasıl uygulanıyor
temaların olduğu yere
C:\WINDOWS\Resources\Themes bıraktım ama olmuyor
açıklarsanınz seviniriz...

bu temalar uygulanmıyor

Yapamayan arkadaslar gereklı bılgıler verılmıstır konu ıcınde ve mesajlarda lutfen okuyup uygulayınız!!

ya hocam stil dosyasına tıkladıgımızda gorunum sekmesi acılıo ve windows xp modu acık o duruyoken tamama mı bascas ayrıca ole olmuyo bilen bilgili bi arkadas bakmaz mı hıc buralara ??

Geri