şikayettt Varrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kolpa_cino

New member
Reaction score
0
acılan konular sahipleri tarafından takip edilmiyor adamlar acıyor konuyu sonra unutuyor sankı bır sey sordugumuzda beklekı acan kısı gelsın tabı kı gelmiyor..
arkadaslarla yasadıgımız ortak bır sorun ıse ozellıkle oyun forumunda bır soru sordugumuzda hıc bır arkadasın acıklamada bulunmadıgı oysakı en basıtınden program baslıklı konuya gırıup bırsey sorsak cevaplar dolup tasıyor bazı arkadasların paylasımcı ve yardımsever tavırları kucumsedıklerı ve yardımda bulunmadıklarını gormek cok uzucu bunu hakkında bır onlem alırsanız sevınırız..

modlarımı yetersiz görüosun yani

konuyu açan adamı konusunun başasında nöbetemi tutalım:saf:​

örnek alalım pls bı kac lınk verırsen daha cok yardımcı olabılırız

örnek verirsen i olur

Valla Hakli Olabilir Ama Ben Elimden Geldiği Kadar Kontrol Ediyorum Yorumlara Dikkat Ediyorum Fakat Bu Da Kolay Değilki Arkadaşlar Adam 100 Tane Konu Açsa Hangi Birini Aklinda Tutsun

Böyle Bi çikmaz Işte!....

senden şikayetçiyim açmışsın konuyu başında diilsin

arkadaş da konuyu takip etmeyenlerden :D

millette bok atıyon sen açtıgın şikayette cevap yazmıyorsun çok ilginç

arkadaşım söylediklerin doğru
olabilir fakat herkes her açtığı konuyu
takip edemez
yüzlerce konu açmış arkadaşlar var
sen bunları sürekli konu başında olmasını bekleyemezsin
eğer önemli bi durum varsa pm atarsın mutlaka
cevap gelir özellikle konuyu açan bi mod sa
biraz anlayışlı olalım

Madem Susuon Ne Konu Açıon ßoşuna :ban: :ban: :ban:
ßanLansız aRkadaşımız örnek te vermio :ban: :ban: :ban:

insanın sinirini işte bunlar bozar...

saçmalamada bire birsinis :mad: adam günde bi sürü konu acıo hepsine bakmasına gerek yoq .. paylasım yapıo yeterlii..

iyi de pm denilen bişey var . mesela ben smallville vermiştim ama şifreyi görmemişim . hiçkimse bana şifreyi versene diye pm atmadı ben şans eseri gördüm linki baktım millet şifre istiyo ben de hemen verdim...

Yaww Bu Günde Amma Çok Şikayetle İlgili Msj Bıraktınız Yawww :) Sabahtan Buyana En Çok Söz Geçen Şikayet Msj'ları Ne Olcaksa Böyle Anlamadım ...

KeViN NasH lanlı lunlu konusma.! o yazını edıtle.

konu kapandı baskalarını elestırmeden once kendınde aynı hassasıyetı gostermelısın mevzu bahıs konuda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri