şimdi ne diye bağırıcaklar?

tolga90

New member
Reaction score
0
daha bir kaç saat önce ankara ulusta yani ankaranın göbeğinde bir patlama oldu daa az bi zaman geçmesine rağmen 10 öle 60 yaralı diyorlar bu sayı kesinlikle artıcaktır
şimdi çok merak ediyorum yarın öbür gün güzel yurdumun güzel insanı sokaklara dökülüp hepimiz TÜRK'üz hepimiz MÜSLÜMANız diye bağrınıcakmı
siz nedersiniz???
yorumlarınızı bekliyorum

valla güzel kardeşim o gerçekleşemez. nedeni çok açık ve basit. Müslüman ve Türk kanı bu dünya da en çok akıtılmak istenen kandır.
cemil ipekçi öldürülse herkes çıkıp hepimiz .pneyiz diye bağırırlar ama senin istediğin olmaz.
bu ülkede Müslüman ve Türk düşmanları o kadar çok ki. hatta sevinenler bile olmuştur. ben insanların öldürülmesinden ya da bu tür olayların olmasından yana değilim ama olduğu zaman kimin ne mal olduğu da çıkıyor ortaya işte

Fenerli arkadaşım çok güzel ifade etmiş. Sadece bir grup azınlık Türkiye' nin kaymağını yerken, Bütün mal, mülk, basın, bürokrasi, üniversite rektörleri, yargı, siyaset, rejim hep bu azınlığın elinde. Halkı parmaklarının ucunda oynatıyorlar. Kendilerini bu ülkenin efendileri sanıyorlar. Bütün güçler bu azınlığın elinde iken bizim halkımızdan 60 kişi ölmüş veya yaralanmış kimin umurunda ki. 3-5 misyoner kadar değeri yok onların gözünde. Öldürülen misyonerlerin, bir ermeninin haberini haftalarca yayınlayan medya zanlının bir gün bile geçmeden yakalanmasını sağlarken. İsmini vermeyeyim ulusal bir tv kanalı Ankara'daki patlamanın görüntülerini yayınlamayacağım dedi. Kendilerince belki haklı olabilirler. Ama yayınlayın, yayınlayın ki halk uyansın, bıraksın birbirleriyle uğraşmayı, birlik olsun. Yapılan bu zulümlere baş kaldırsın.

allah belalarını versin şerefsizler artık k.ırak a girmek şart oldu

ölenlerede allah rahmet eylesin....

ben tek basımada bağırmaya razıyım illa yanımda biri olması gerekmez!

olayı Türklük ve Müslümanlıkla bagdastırmak bence cok dogru degil bu acdan bakarsak birsey elde edecegımıze ınanmıyorum.bu genel anlamıyla terördür ve dünyanın her yerinde vardır.En çok cefayı da biz çekiyoruz o ayrı mesele.terörün önlenmesi için silaha ve çatışmaya gerek yok.yılalrdır çatıştık ne oldu??binlerce şehit milyar dolarlar.doğuya yatırım yapılması şart.ama tarımsal yatırım da değil teknolojik yatırımlar.en basta eğitim(öğretim değil).çok ayrıntılı ama tek cumlede ifade etmeye calısıcam ne dmek ıstedıgımı anlayın bugun doguda her 5 kişiye bi bilgisayar düşse sizce de insanlar daha bilinçli olmaz mıydı??pkk propagandalarını gelip de bi istanbul izmirde yapamaz.çünkü oradaki insanlar ufacık da olsa bi düya görüşüne sahip ve neyin ne oldugunu biliyorlar. saygıılar..

Geri